Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu son ayrı özel gününüz olsun,
Rabbim sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin size..

H_İ_S

yıldönümünüz kutlu olsun canımmm daha nice beraber yıllaraaa inşş.

darısı da bizim başımızaa

Bende sevindim canım yaa sıkıldım valla bende.. Yok konuşamadım aramadı hala yaa iyice merak ettirmeye başladıı bir arasın kızıcam 2 gündür merak ediyorum nie aramıyorsun diye

ayy Ali'de aramadı tatlımm yaa bekliyorum bekliyorum yokk

bilmiyorum ki canım ararlar birazdan heralde

İnşallah canım inşallah.. Eşşek yaa merak ettiriyor. bu acemilikte de böyleydi canım 3-4 gün aramdığını biliyorum.. milletin yanında konuşamıyor diye aramıyordu deli ediyordu beni. neymiş efendim arkada sırada oluyorlarmış tip tip bakıyorlarmış rahat rahat konuşamıyormuş falan filan. tamam haklı ama bende burda merak ediyorum ya.

ayyy canım bnmkide arardı ama fısır fısır konuşurdu bazen. neymiş dinliyolarmış 5 dk konuşuyosak onun 2 dksı "efendim aşkım anlamadım"larla geçiyodu çok komikti.. ama rahatız artık allaha şükürr. bide böyle geç aradığı günler olmasa. insan hergün belli saatlere alışınca merak ediyo. şimdi belki nöbeti vardır diye düşünüyorum ama bakalımm.

Evet canım insan hergün aradığına alışınca 1 gün bile aramayınca merak ediyor ya. Seninki nöbet tutuyor dimi canım benimkinin daha belli değildi en son komutanın postasımı ne de olabilirmiş işte yeni komutan gelince belli olucaktı herşey :S

tutuyo canımm tutuyoo.. posta oluncada nöbet varmı ki.:44::44: ya aslında merak ediyorum herkes nöbet tutuyomu dyee

tutuyo canımm tutuyoo.. posta oluncada nöbet varmı ki.:44::44: ya aslında merak ediyorum herkes nöbet tutuyomu dyee

yok canım komutanın yardımcısı gibi bişey oluyor ya o zaman olmuyormuş işte herşeyden yırtıyor yane :) bu arada seninki acemiliğini nerde yapmıştı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…