Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kısmetin nerdeyse orası be canım.. Bende sözde girecektim ama vazgeçtim sonradan.
Evet ya bu sıcakta adana nasıl olacak valla Allah kolaylık versin. Orda halı sermezlermiş yazın, kokarmış sıcaktan
Ne olsun canım öyle konuşuyoruz işte oda uyuyamamış, oyun oynuyor facebooktan

Bir Mehmet aşığı daha :80:

Selam holofira :) Askerlerimiz adaş :)

ooo baya aktif desen faceler falan ilginç geliyor bana ya büyükleri görünce oralarda askerin nasıl iyi mi? halıya gelinc eevet sermiyorlar gittim daha önce de

ooo baya aktif desen faceler falan ilginç geliyor bana ya büyükleri görünce oralarda askerin nasıl iyi mi? halıya gelinc eevet sermiyorlar gittim daha önce de

Ne yapsın kadının tek eğlencesi oradaki oyunlar.. Canı sıkılıyor akşama kadar evde yalnız. 3 çocuğu da web tasarımcı olunca annenin bilgisayardan uzak kalması pek mümkün değil açıkcası
Askerim iyi şükür dün doğum günüydü.. Bugünde Bitlis Tatvan da çatışma olmuş ama iyiymiş şükür onların orada değilmiş. Öyle yani.
Siz iyisiniz değil mi? O sorunu aştınız ?

as canım :) mehmetçik onlar mehmet ismine bayılıyorum oğlum olursa onun adı olur diyordum kocam olacak çok iddialı oldu ama

Evet canım bende öyle çok severdim hoşuma giderdi Mehmet ismi, sevdiğim adamın ismide öyle nasip oldu :)
Allah nasip etsin inşallah kocamız olsunlar

hediyen ulaşmış mı? yaz geldiğinden beri durmak bilmiyorlar geçen yaza dönmez inşallah Rabbim korusun hepsini de... iyiyiz biz çok şükür ben fazla alınganlık göstermediğim sürece tabii

Ezgim tertibim naber ya şafaklar süper
ÖZgeye depük atmaya az kaldı

Ezgim tertibim naber ya şafaklar süper
ÖZgeye depük atmaya az kaldı

İyiyim yasminimm.. Evet maşallahhhh
Özgeye depük attığımda kendime geleceğim valla.. Ay sonuna ne kaldı şurda

hediyen ulaşmış mı? yaz geldiğinden beri durmak bilmiyorlar geçen yaza dönmez inşallah Rabbim korusun hepsini de... iyiyiz biz çok şükür ben fazla alınganlık göstermediğim sürece tabii

Hediyemi gönderebilirsem ulaşacak inşallah Hazır olduğunda buraya da koyarım herkese fikir olur. Malum asker, her hediye uygun düşmüyor.

Geriye dönüp bakınca ne çok şey var.. Neler yaşattı bize bu askerlik..
Ama bitti artık ya 40 küsuratlı gün.. Kısa ve güzel söyleniyor birde
Sabrın sonu selamet.. Güzel günler bizi bekler

Çok az kaldı fıstıgım çok azzzz
Geçen sene bu zamanlarımızı hatırlarsın ah ne zor günlerdi ama şükürler olsun geride kaldı :)
Mutluluk vakti bizim için :) Sorma sorma Özge gidiyor bizim 20 22 günümüz kalıyoooor

hımm... nasıl rahat mı? şafak kaç bu arada sen de askerliği yiyenlerden misin? :)

Çok şükür canım bizim askerliğimiz çok rahat geçti Geçiyor böylede biter inşallah Allah herkese bizim askerliğimiz gibi nasip etsin
Ezgi benim tertibim :) Son 43 günüm var, sanırım yiyenlerdenim

Hediyemi gönderebilirsem ulaşacak inşallah Hazır olduğunda buraya da koyarım herkese fikir olur. Malum asker, her hediye uygun düşmüyor.[/QUOTE]

evet canım öyle ben polodan tişört almıştım sol koluna isimlerimizin baş harflerini yazdırmıştım çok şık duruyor isimler de bizim olunca

Geriye dönüp bakınca ne çok şey var.. Neler yaşattı bize bu askerlik..
Ama bitti artık ya 40 küsuratlı gün.. Kısa ve güzel söyleniyor birde
Sabrın sonu selamet.. Güzel günler bizi bekler

İnanamadıgımız şafaklardayız
Yoldaş olduk bu yolda :) Hayırlısıyla geliyorlar nişan haberlerimizi paylasmak ümidiyle

Çok şükür canım bizim askerliğimiz çok rahat geçti Geçiyor böylede biter inşallah Allah herkese bizim askerliğimiz gibi nasip etsin
Ezgi benim tertibim :) Son 43 günüm var, sanırım yiyenlerdenim

maaşallah canım düğün falan var mı ufukta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…