Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azaldı azaldıı

bizde dün hesapladık aliyle izne gelip dönücekyaa dndüğü gün 160ları falan sayıyo olcazz

amanın pek derin hesaplamışsınız serkan eylülün ilk haftası gelecek 15 gün kullancak.geri kalan 15 gününü kullanmıcak.şubatın 8inde bitiyor o zaman askerliği.gün olarak hiç saymadım ama

Aslinda az kaldi 300 lere ama yine cok yaridan sonrami saysam ee say say bitmiyo beeeee

ne kadar saymasan o kadar iyi canım.ben saymadan duramıyorum hiç iyi bişey değil.merak etmiyosan boşver gelinceye kadar saymasan en güzeli

amanın pek derin hesaplamışsınız serkan eylülün ilk haftası gelecek 15 gün kullancak.geri kalan 15 gününü kullanmıcak.şubatın 8inde bitiyor o zaman askerliği.gün olarak hiç saymadım ama

ali 1 eylülde çıkıcak 15 eylülde teslim olcak 10 gün+ 4 gün izin. alinin hesabına göre 11 şubat teskere tarihi

Yok saymiyorum canum valla bakitom cok var moralim bozuluyo. Ne zaman az kalir ozaman sayarim. Sanki saydikca agar geciyo uzuyor gunler. Nese ii gcler kizlar opuldunuz

Plakalara Sadece : 57 Günümüz Kaldı..

Şafak : 138

[COLOR="#3399"]..::emresra::..
:123:
[/COLOR]

.

Zordur Asker yolu BEKLEMEK..
Çıkarsın dışarı her göz dalışında bir çift görürsün..Aklına gelir geçirdiğin günler.Her çifti kendinize benzetirsiniz.''Bizde böyleydik''kelimesi düşmez dilinizden.Özlemin Hasret deniiznde boğulduğunuzu hissedersiniz.Kelimeler boğazınızda takılı kalır.Yutkunursunuz .Biticek bu gün günler elbet diye...

'' BİTİCEK . ''

Yinede ŞükürLer oLsun ki sayacak bi şafaqımız var..
Ya hiç oLmasaydı ...

♥♥♥♥♥♥♥ErDiMrAn ♥♥♥♥♥♥♥

SON : 126 GÜN
PLAKALARA SON : 45 GÜN

Son düzenleme:
şafagı daha hiç bozulmamış olanlar 460 onları düşün başlamak bitirmenin yarısıdır
Bitiriyoruz çok şükür. her geçen gün yaklaşıyoruz doğan güneşe

Evett canım çokk şükür öyle böyle geçiyorr zamann, atıyor şafaklar..
Allahım hepimizee sabır versinn.. Tez vakitte kavuştursun askerlerimize..

hiçbişe kalmamıs tatlım bitecek accık daha dayan benim daha 200 günüm var al bak buda sana moral olsun seninki bitti kızzz

izmire gitmeden önce 299du safagım canım.simdi 228 oldu.epey azaldı demi

300den düşünce say canım :)

ben gittiği günden beri her gün her gün çizelge karalıyordum siz nasıl saymıyorsunuz yaaa
ama sizinki daha iyi sanırım
biz bu yolda kendimizi paralıyoruzz çokca
sakince beklemek belki daha iyidir

hiçbişe kalmamıs tatlım bitecek accık daha dayan benim daha 200 günüm var al bak buda sana moral olsun seninki bitti kızzz

Evet canım şükürler olsun az kaldı bitiyor :)
Kurtulmak istiyorum artık şafak saymaktan

şafagı daha hiç bozulmamış olanlar 460 onları düşün başlamak bitirmenin yarısıdır
Bitiriyoruz çok şükür. her geçen gün yaklaşıyoruz doğan güneşe

valla dogru dedin canım daha baslamayanlar düşünsün biz 460 ı da gördük çok şükür düşüyoruz gün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…