Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nası 315 bol keseden atıosn sn 313 bol bol sayma kız 2gn 2gndür))
yok kıss 315 benim:)silüs tarihimiz 22 şubat.454den düşüyoruz.
evet sorma yaa.bizde çok komik laflar ediyoruz saygı çerçevesinde tabi hoşumuza gidio napalım:)
ayy öyle mi diyosun yaa 200 lere gelincede 100 lere göz dikices inş canım.
kızlar listeyi devretmek istiyorum isteyen özel mesaj atarsa sevinirim ilgilenemiyorum üzülüyorum
ah cnm bnm ya üzülmeinan benim elimde olsa yaparım hergün ne işim var..ama tel bile bozuldu yaa teyzemlerden giriyorum(
hayırlı teskereler olsun canımne güzel yazmışsın.evet bitecek bu hasret inşAllah
Şafağı En karanlık olan benim galiba 410..

aynen canım yaa ucuz atlattık

çk geçmş olsun allah göstermesn bidha :26:

yok kıss 315 benim:)silüs tarihimiz 22 şubat.454den düşüyoruz.

tmm ozmn bzm 21şbt silüs 454mü bn dirk 21mayıs 2013e kdr sayıorm işte 454ten düşe düşe diil sz geri tarihten ileriye sayıosnz şafağı bn ileri tarihten geriye:))) bn gerçi şafak saymıorm artk her ayın 21ine nekdr kaldı onu sayıorm:)))

benimde aynı 314 gün vvar işte allah kavuştursun

ee bizde 21 mayısta bitirices kısmetse :26:bu işte bi yanlışlık olsa gerek.ben mi yanlış sayıyom kız?kocişte 2 gün az sayıyoşimdi şafak söylede hesapladım dogru benimki canım.315.

Son düzenleme:
selam canım hoşbuldukyazdıgında burada degildim kbakma...senden naber nasıl geçiyo günler?

büşra hoşgelmişsin cnm ama kaçırdım sizi

Önemli degil canım..Günler pek bi yavaş geciyor ya,valla cok bunaldım
Sen nasılsın,şafak azalmış epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…