Evet canım şükürler olsun az kaldı bitiyor :)
Kurtulmak istiyorum artık şafak saymaktan
kızlar listeyi devretmek istiyorum isteyen özel mesaj atarsa sevinirim ilgilenemiyorum üzülüyorum
2 2 5
199 demek istiyorum artıkkk yaaa
Bende cekrigini cekitoeum ee etme bulma Dunyasi deyip sacmaladiktan sonra gidiyorm
şu yüzleri de bir görseydik terto yaa en acilinden
yok kıss 315 benim:)silüs tarihimiz 22 şubat.454den düşüyoruz.nası 315 bol keseden atıosn sn 313 bol bol sayma kız 2gn 2gndür))
evet sorma yaa.bizde çok komik laflar ediyoruz saygı çerçevesinde tabiEvet canım senin fikir de güzelmiş, değerlendirebilirsin....
He heBiz zaten birbirimize hep eşeğim ya da sıpam diye sesleniriz bazen insanlar tuhaf tuhaf bakar
Teşekkür ederim canım bu arada... İnşallah artık bu son ayrılık olacak başka pürüz istemiyorum
Bu arada şafağa da maşallah canım yaa 2 hafta sonra 200lere hoş geldin dersin artık
ah cnm bnm ya üzülmekızlar listeyi devretmek istiyorum isteyen özel mesaj atarsa sevinirim ilgilenemiyorum üzülüyorum
hayırlı teskereler olsun canımZordur Asker yolu BEKLEMEK..
Çıkarsın dışarı her göz dalışında bir çift görürsün..Aklına gelir geçirdiğin günler.Her çifti kendinize benzetirsiniz.''Bizde böyleydik''kelimesi düşmez dilinizden.Özlemin Hasret deniiznde boğulduğunuzu hissedersiniz.Kelimeler boğazınızda takılı kalır.Yutkunursunuz .Biticek bu gün günler elbet diye...
'' BİTİCEK . ''
Yinede ŞükürLer oLsun ki sayacak bi şafaqımız var..
Ya hiç oLmasaydı ...
♥♥♥♥♥♥♥ErDiMrAn ♥♥♥♥♥♥♥
SON : 126 GÜN
PLAKALARA SON : 45 GÜN
Şafağı En karanlık olan benim galiba 410..
Hoşgeldiniz kızlar
büşşşderinsu ve sezgilim
napıyosunnn tatlımmmm
Hoşgeldiniz kızlar
büşşşderinsu ve sezgilim
Şafağı En karanlık olan benim galiba 410..
aynen canım yaa ucuz atlattık
yok kıss 315 benim:)silüs tarihimiz 22 şubat.454den düşüyoruz.
çk geçmş olsun allah göstermesn bidha :26:
tmm ozmn bzm 21şbt silüs 454mü bn dirk 21mayıs 2013e kdr sayıorm işte 454ten düşe düşe diil sz geri tarihten ileriye sayıosnz şafağı bn ileri tarihten geriye:))) bn gerçi şafak saymıorm artk her ayın 21ine nekdr kaldı onu sayıorm:)))
benimde aynı 314 gün vvar işteallah kavuştursun
çk geçmş olsun allah göstermesn bidha :26:
tmm ozmn bzm 21şbt silüs 454mü bn dirk 21mayıs 2013e kdr sayıorm işte 454ten düşe düşe diil sz geri tarihten ileriye sayıosnz şafağı bn ileri tarihten geriye:))) bn gerçi şafak saymıorm artk her ayın 21ine nekdr kaldı onu sayıorm:)))
selam canım hoşbuldukyazdıgında burada degildim kbakma...senden naber nasıl geçiyo günler?
büşra hoşgelmişsin cnm ama kaçırdım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?