Önemli degil canım..Günler pek bi yavaş geciyor ya,valla cok bunaldım
Sen nasılsın,şafak azalmış epey
sorma tatlım yaa bazen duruyor bazen geçiyor sanki karmakarış yanitek bildigim eşimi çok özledim bugün de agladım hep rabbim güç versin hepimize vallahi
şafak azalmış demen bile insana nasıl güç veriyo canım ya sagolasın..daha yolun başı sayılır aslında ama o 1 rakam dahi 300 den indiginde psikolojik olarak iyi hissediyor insan.
Ağlama canım ya kıyamam.Evliler,sevgili çiftlere göre kat kat fazla zorlanıyorlar bu askerlik sürecinde kolay degil ama atlatıcaz hepimiz.Kavuşucaz,bu günler geride anı olarak kalıcak.Başka bi topikte konusucaz bu günlerimizi,gülücez bu hallerimize
Dün o kadar moralim bozuktu ki,bi an herseyden vazgecesim geldi.Böyle boşuna şafak sayıyorum bosuna beklıyorum gibi geldi.Bi anlık buhran yani.
Sonra tesadüfen 10000 sayfalık kapanan şafak topigini gördüm.2009da şafak sayan yarenleri gördüm,saatlerce okudum.Aynı senin gibi,hepimiz gibi aglamışlar,beklemişler üzülmüşler.Ama sonunda kavuşmuşlar
Bi anda umut doldu icim.Çogunun şafak tickerı yerini bebek tickerına bırakmış
O kadar mutlu oldum ki onları okudukça.Kızdım kendi kendime hatta,nasıl düşünürsün vazgecmeyi diye.
Demem o ki,asla ümitsiz olma.Biz hepimiz burda birbirimize destek olucaz bu zor günleri atlatıcaz insallah canım
canım yaa hepiniz çok içten ve çok tatlısınız teşekkür ederim.gerçekten insan napacagını şaşırıyor bazen..evet sen de hatalı düşünmüşsün ama sonunda rahatlamışsın sevindim...ah be gülüm,bi bilsen ne kadar zor..her gece birlikte uyudugun,kokusunu içine çeke çeke doyamadıgın eşinin askerde olması...ama sayılı gün deyip şükrediyorum gerçekten.daha kötü şeylerden korusun rabbim..dedigin gibi bi anı olarak kalacak hayatımızda İNŞALLAH...evet ben de bi ara okuyordum geçmişi ama o kapanan topici okumadım hiç.link verir misin rica etsem canım aramıyayım şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...fak-panomuz-safak-kac-tezkereci-guzeller.html
İşte bu.
Anlıyorum seni,çok zor biliyorum cnm.Sabredicez,bu şafakları yiyip bitiricez ins.
aa MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM arkadasımın topiciymiş megero zamanlar ben ona derdimi anlatırdım..kociş gidecek bigün ama belli degil o zaman ben de böyle topiclere gelicem derdim
Süper yaa,geldin bile
199 demeye az kalmış bakalım sabırr sabırrr
valla yaaa gelsin bi an önceee bnm son 29 gün senn 27 galibaaa dimiii:44::44:
neyse neysee az kaldıı 1 ay sonraa görcezz 100leriii
çk geçmş olsun allah göstermesn bidha :26:
tmm ozmn bzm 21şbt silüs 454mü bn dirk 21mayıs 2013e kdr sayıorm işte 454ten düşe düşe diil sz geri tarihten ileriye sayıosnz şafağı bn ileri tarihten geriye:))) bn gerçi şafak saymıorm artk her ayın 21ine nekdr kaldı onu sayıorm:)))
heh snde bzdensin say say bitmz anam millet 110ları 70leri 20leri sayıo bz dha 300leri bitiremedk
Ağlama canım ya kıyamam.Evliler,sevgili çiftlere göre kat kat fazla zorlanıyorlar bu askerlik sürecinde kolay degil ama atlatıcaz hepimiz.Kavuşucaz,bu günler geride anı olarak kalıcak.Başka bi topikte konusucaz bu günlerimizi,gülücez bu hallerimize
Dün o kadar moralim bozuktu ki,bi an herseyden vazgecesim geldi.Böyle boşuna şafak sayıyorum bosuna beklıyorum gibi geldi.Bi anlık buhran yani.
Sonra tesadüfen 10000 sayfalık kapanan şafak topigini gördüm.2009da şafak sayan yarenleri gördüm,saatlerce okudum.Aynı senin gibi,hepimiz gibi aglamışlar,beklemişler üzülmüşler.Ama sonunda kavuşmuşlar
Bi anda umut doldu icim.Çogunun şafak tickerı yerini bebek tickerına bırakmış
O kadar mutlu oldum ki onları okudukça.Kızdım kendi kendime hatta,nasıl düşünürsün vazgecmeyi diye.
Demem o ki,asla ümitsiz olma.Biz hepimiz burda birbirimize destek olucaz bu zor günleri atlatıcaz insallah canım
noldu kısssof offfffffffff
aynen öyle gülümm aynenbiter bebem yaaa bizde öyle diyorduk şimdi 200ler bitsin diyorum hep daha fazlasını istiyoruz.. aşk işte ayrı kalmaya can dayanmıyor
öyle demeyin yaaaa evli değiliz henüz evlenemedik kısmetse gelince inşallah ama ben de çok zorlanıyorum her gün çizelge karalıyorum yemin ederim 8 ay oldu geceleri uyuyamıyorum hala fatura yatırmaya bile birlikte giderdik o kadar ağır geliyor ki yokluğu ifade ettiremiyor bile insana..
evlisi bekarı fark etmiyor çok seven adama
zaman hiç geçmiyo
noldu kısss
aynen öyle gülümm aynen
kız askolsun yaa..evliler daha çok özler anlamında demioz zaten tatlım benim...sadece evliyken takdir edersin ki daha sık bir aradasın gece birlikte uyuyorsun farklı şeyler oluyo evlenince anlarsın neyse:))kesinlikle ben biz daha çok özlüyoruz anlamında düşünmüyorum emin ol...bi nebze daha zor bazı şeyler anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?