Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay deme yaa aglıyomu of kıyamam size ben(ama yapacak bişey yok bebegim böyle böyle birbirinize daha baglı olacaksınız bak gör..bu askerlik size çok şeyler katıyor bence

ama 6 yıldır hiç ayrılmadık ki bizberaber büyüdük onunla ikimizde birbirimizin ilkiyiz

aaahhh ahhh canım yaaa..sorma..ben de dolabıma onun en sevdigim tişörtlerinden birini koydum.katlı duruyo görünce acıtıyo ama almak da istemiyorum oradan.dedigin gibi aynı şeyi giyinmiş birini görsem için acıyor...bi çifti marketten çıkarken görsem içim acıyo...el el görsem ahh ahhhhh

Kızlarrr karartmayınn iciniziii gün gelecek güneş bizim icin dogacakkkk

ama 6 yıldır hiç ayrılmadık ki bizberaber büyüdük onunla ikimizde birbirimizin ilkiyiz

canım..biz de 9 yıldır ayrılmadık hiç ama hiç kuzum.geçecek inşAllah.bu zamanlar bize sabırı ögretiyor başka bişey degil.rabbim başka seylerle sınamasın dimi..geçecek inş canım sıkma canını.

inş canım ama ben çok hırçınlaştım herkesi kırıyorum üzüyorum kaynanama bile çok ters davrandım aynı zamanda askerime de onların hiç bi suçu yok sadece bu hasret beni ben olmaktan çıkardı

selam canım hoşgeldinn..ahhh ah agzından bal damlıyo be cnm..inşşşşş.

Herkes bu sureci atlatıyor benim 10 ayım fln varken teskere alanlar vardı
Nasıl özenirdimm tickerlerinde 1 ay yazardı 4 hafta yazardı
Nerdee o günler banada gelecekmi derdim
Aylar geçti günler geçti
Hala inanamasamda hala 4ooleri sayar gibi olsamda 1 ay yazıyor iste
kaldı 40 günüm
Neymişşş zorda olsaaa bitiyormuşşşşşşş

yapma canım yapma..senin kadar onlarda özlüyor..özellikle askerini üzmemeye çalış...ben bazen telde içime atıyorum gözyaşlarımı.evet aglıyorum çogunlukla ama hemen başka konuya zıplıyorum gözyaşlarımı silip...diyorum ya kaptırırsam mahvoluruz o da ben dekendine hakim olmaya çalış canım.bu günler geçer ama sen kırdıklarının aklında aynı kalırsın unutma.

Selam canım...

Evet öyle canım yaaa... Bir de tatile çıkarlar el ele valizleriyle birlikte off off... Biz anca asker yolu bekleyelim içimiz kan ağlaya ağlaya, merak içinde...

Kızlarrr karartmayınn iciniziii gün gelecek güneş bizim icin dogacakkkk

Evet doğacak o gün için yaşıyoruz zaten... Umudumuz da olmasa bekleyemeyiz canım...

diiimi canım yaa.geçecek inş..gerçekten hep diyorum sizler olmasanız bu denli sabırlı olamazdım belkide..buraya girmek rahatlatıyor sizlerin bitirdigini görmek çok güzel

hoşbuldum canım

selam kızlar naslsınızzz hepinizzzz
Ceydaa nerelerdesinn kız senn
Aynennn öyleee umutt etmeyee devamm bitecekk
diiimi canım yaa.geçecek inş..gerçekten hep diyorum sizler olmasanız bu denli sabırlı olamazdım belkide..buraya girmek rahatlatıyor sizlerin bitirdigini görmek çok güzel

Buradaki herkes birbirini çok iyi anlıyor,birbirimize cok iyi geliyoruz
İnsanı rahatlatıyor,umutlandırıyor,inandırıyor burasıı
O yüzden iyiki varsın kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…