ay deme yaa aglıyomu of kıyamam size ben(ama yapacak bişey yok bebegim böyle böyle birbirinize daha baglı olacaksınız bak gör..bu askerlik size çok şeyler katıyor bence
aaahhh ahhh canım yaaa..sorma..ben de dolabıma onun en sevdigim tişörtlerinden birini koydum.katlı duruyo görünce acıtıyo ama almak da istemiyorum oradan.dedigin gibi aynı şeyi giyinmiş birini görsem için acıyor...bi çifti marketten çıkarken görsem içim acıyo...el el görsem ahh ahhhhhOfff hiç sorma canım yaaHer gün onu hatırlatacak ve onu aratacak bir çok olay oluyor, karşıdan eşimin t-shirtüne benzer bir t-shirt giymiş biri geliyor, o sanıyorum, arabaların alarmı çalıyor, eşim diye çevreme bakınıyorum, millet alışırsın ne var diyor, ama alışılmıyor, zaten alışmak istemiyorum, eşimin yokluğuna niye alışayım ki
Doğru diyorsun... artık değiştir canım hem senin psikolojin de değişir....
Kimse bizi anlayamaz... Eşimi ilk defa göndereceğim zaman, terminalde, ki zaten ani bir gidiş oldu, 3 gün içinde gitti eşim, şoklardaydım, tanıdığımız bir abla vardı annem yaşında, yok işte ben iki evladımı gönderdim ne olacak gider gelir gibilerinden laflar etti canımı sıktı ben de dedim ki, hiç eşini gönderdin mi... Aynı şey mi? Hem aynı şey bile olsa şu an bunun konuşulmasının sırası mı? Zaten şoktayım, üzgünüm, içim kan ağlıyor, yine de anlamadı beni, özür dileyeceği yerde, keşke eşim yaşasaydı da ömür boyu askerlik yapsaydı, telefon da konuşursunuz ne olacak dedi üstüne üstlük... O yüzden kimseden beni anlamasını beklemiyorum...
ama 6 yıldır hiç ayrılmadık ki bizberaber büyüdük onunla ikimizde birbirimizin ilkiyiz
canım..biz de 9 yıldır ayrılmadık hiç ama hiç kuzum.geçecek inşAllah.bu zamanlar bize sabırı ögretiyor başka bişey degil.rabbim başka seylerle sınamasın dimi..geçecek inş canım sıkma canını.
Kızlarrr karartmayınn iciniziii gün gelecek güneş bizim icin dogacakkkk
Selam kızlarrr
Hoşbuldukk... Naber nasılsınnn
selam canım hoşgeldinn..ahhh ah agzından bal damlıyo be cnm..inşşşşş.
iyiyim canım sağol sen nasılsın bitmiş senin şafak maşallah yaa
kzuummmm ceydaammmmm hoşgeldinnnnnnnn
inş canım ama ben çok hırçınlaştım herkesi kırıyorum üzüyorum kaynanama bile çok ters davrandım aynı zamanda askerime de onların hiç bi suçu yok sadece bu hasret beni ben olmaktan çıkardı
Selam kızlarrr
aaahhh ahhh canım yaaa..sorma..ben de dolabıma onun en sevdigim tişörtlerinden birini koydum.katlı duruyo görünce acıtıyo ama almak da istemiyorum oradan.dedigin gibi aynı şeyi giyinmiş birini görsem için acıyor...bi çifti marketten çıkarken görsem içim acıyo...el el görsem ahh ahhhhh
Herkes bu sureci atlatıyor benim 10 ayım fln varken teskere alanlar vardı
Nasıl özenirdimm tickerlerinde 1 ay yazardı 4 hafta yazardı
Nerdee o günler banada gelecekmi derdim
Aylar geçti günler geçti
Hala inanamasamda hala 4ooleri sayar gibi olsamda 1 ay yazıyor iste
kaldı 40 günüm
Neymişşş zorda olsaaa bitiyormuşşşşşşş
Ceydaa nerelerdesinn kız senn
hoşbuldum canım
selam kızlar naslsınızzz hepinizzzz
Aynennn öyleee umutt etmeyee devamm bitecekk
Selam canım...
Evet öyle canım yaaa... Bir de tatile çıkarlar el ele valizleriyle birlikte off off... Biz anca asker yolu bekleyelim içimiz kan ağlaya ağlaya, merak içinde...
Evet doğacak o gün için yaşıyoruz zaten... Umudumuz da olmasa bekleyemeyiz canım...
diiimi canım yaa.geçecek inş..gerçekten hep diyorum sizler olmasanız bu denli sabırlı olamazdım belkide..buraya girmek rahatlatıyor sizlerin bitirdigini görmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?