Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seviyorsan böyle laflar zaten saygı çerçevesinde oluyor canım... Bazen istemsiz çok ciddi bir kelimeyi söylüyor gibi söylüyorum... Komik ama olsun sevgi işte naparsın...

Off bugün ben de ağladım, artık çoğu zaman kötü etkiliyor beni bu ayrılık...

Çok güzel anlatmışın evliliği kuzum yaa güldürdün beni....

Daha çok özlemek değil de daha çok ihtiyaç duymak mı diyelim... Bilemiyorum... Mesela biraz önce olan olay... Buzlukta dondurma vardı, canım çok çekti yiyeyim dedim, koca kutu dondurmayı ablam ve yeğenlerim bitirmiş, aklıma düşünce de iyice canım çekti ne yapayım, canım sıkıldı benim de, babamlar da sen çocuk musun niye canın çekiyor falan dediler, eşim yanımda olsaydı, saat kaç fark etmez gider bulur alır gelirdi, ben de odama geldim bir güzel ağladım... Evet basit bir şey ama yok işte, eşin olmadan olmuyor....

bana üzümün kabuğunu bile soyar yedirirdi nasıl yoklukları hissediliyor böyle derinden allahım kimseyi hasretle sınama böyle çok zorrrr

:) gece birlikte uyumak...
ahh aahhh ne güzel şeyler bunlar yaaa biz de bir o yoktu o da en büyük eksiklikti zaten
o da olacak kuzucummmm

evet canım seviyorsan ne laflar insana dokunmuyo dimi:)komik geliyor.
ah canım kıyamam ya içim acıdı resmenn inan hep yaşıyoruz bu boşlukları..ama gün gelecek hep birlikte olacagız canım benim..o zaman herşeyin acısı cıkacak

hiiisssiiimmmmmm hoşgeldin canımmmbu gece buralardayım kıslar..teyzemde kalıyoruz annemle..teyzoş tatile çıktı da anneanneme bakıyoruz:)ben de pc den faydalanıyorum

Teşekkür ederim canım, çok sevindim pc başında olacağına, hem sen de oyalanırsın... Ben de:))

Son düzenleme:
superisii canım üzülme diyemiyorumm hepimiz aynı durumdayız ama çok aglamaya kaptırma kendini oyalanmaya çalış bebem yaa(içinden çıkamazsın vallahi..ben şurda kendimi duygusala adam akıllı versem hepinizi hasta ederimama kafamı dagıtmaya çalışıyorum.

bir bilsen ben de ne çok özledim canımm ama sabırla bekliyoruz işte sevdiğimizi elimizden başka bir şey gelmiyor sevmek dua etmekten başka malesefff..geçecek tatlımm biraz daha sabırr

Al benden de o kadar canım yaa....

Huzursuz canım işte öyle ya, sınanıyoruz evet, eksiklikleri doldurulmuyor, yanında kim olursa olsun....

kızlar yaşamayan bilmez bu duyguları allah bundan başka ayrılık vermesin hiç birimize..onunla gözümün biri kolumun biri ayağmın biri gitti sanki hiç evden çıkasım gelmiyo hele bi de onun özledim diye ağlaması beni bitiriyo

bide o ağlayınca bende ağlıyorum telefonda böyle kitlenip kalıyorum salya sümük işte
ah ne zor şu ayrılık..
yokluğu zaten tahammül sınırlarını çoktan aştı
allah yardımcımız olsun
herkes geçer diyor
bir bize geçmiyor kızlar
gercekten yasamayan
bir de
sevmeyen bizi anlamıyor
bu halimizi bilemiyor

Evet canım yaa oyala beni

Doğru haklısın canım, zaten sen nickini sevmiyordun.... Unutmuşum
tamam canım.bikaç gün kalıcam galiba teyzemde.konusuruz bol bol

ay deme yaa aglıyomu of kıyamam size ben(ama yapacak bişey yok bebegim böyle böyle birbirinize daha baglı olacaksınız bak gör..bu askerlik size çok şeyler katıyor bence

Offf hiç sorma canım yaa Her gün onu hatırlatacak ve onu aratacak bir çok olay oluyor, karşıdan eşimin t-shirtüne benzer bir t-shirt giymiş biri geliyor, o sanıyorum, arabaların alarmı çalıyor, eşim diye çevreme bakınıyorum, millet alışırsın ne var diyor, ama alışılmıyor, zaten alışmak istemiyorum, eşimin yokluğuna niye alışayım ki

değişcem canım şu nicki psikolojim berbattı o zmaanlar malum 460 deyince insanın yüreğine oturuyor
dağ gibi bir rakam

Doğru diyorsun... artık değiştir canım hem senin psikolojin de değişir....

Kimse bizi anlayamaz... Eşimi ilk defa göndereceğim zaman, terminalde, ki zaten ani bir gidiş oldu, 3 gün içinde gitti eşim, şoklardaydım, tanıdığımız bir abla vardı annem yaşında, yok işte ben iki evladımı gönderdim ne olacak gider gelir gibilerinden laflar etti canımı sıktı ben de dedim ki, hiç eşini gönderdin mi... Aynı şey mi? Hem aynı şey bile olsa şu an bunun konuşulmasının sırası mı? Zaten şoktayım, üzgünüm, içim kan ağlıyor, yine de anlamadı beni, özür dileyeceği yerde, keşke eşim yaşasaydı da ömür boyu askerlik yapsaydı, telefon da konuşursunuz ne olacak dedi üstüne üstlük... O yüzden kimseden beni anlamasını beklemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…