yok kıss 315 benim:)silüs tarihimiz 22 şubat.454den düşüyoruz.
evet sorma yaa.bizde çok komik laflar ediyoruz saygı çerçevesinde tabihoşumuza gidio napalım:)
ayy öyle mi diyosun yaa 200 lere gelincede 100 lere göz dikices inş canım.
ah cnm bnm ya üzülmeinan benim elimde olsa yaparım hergün ne işim var..ama tel bile bozuldu yaa teyzemlerden giriyorum (
hayırlı teskereler olsun canımne güzel yazmışsın.evet bitecek bu hasret inşAllah
sorma tatlım yaa bazen duruyor bazen geçiyor sanki karmakarış yanitek bildigim eşimi çok özledim bugün de agladım hep rabbim güç versin hepimize vallahi
şafak azalmış demen bile insana nasıl güç veriyo canım ya sagolasın..daha yolun başı sayılır aslında ama o 1 rakam dahi 300 den indiginde psikolojik olarak iyi hissediyor insan.
noldu kısss
aynen öyle gülümm aynen
kız askolsun yaa..evliler daha çok özler anlamında demioz zaten tatlım benim...sadece evliyken takdir edersin ki daha sık bir aradasın gece birlikte uyuyorsun farklı şeyler oluyo evlenince anlarsın neyse:))kesinlikle ben biz daha çok özlüyoruz anlamında düşünmüyorum emin ol...bi nebze daha zor bazı şeyler anladın
Seviyorsan böyle laflar zaten saygı çerçevesinde oluyor canım... Bazen istemsiz çok ciddi bir kelimeyi söylüyor gibi söylüyorum... Komik ama olsun sevgi işte naparsın...
Off bugün ben de ağladım, artık çoğu zaman kötü etkiliyor beni bu ayrılık...
Çok güzel anlatmışın evliliği kuzum yaa güldürdün beni....
Daha çok özlemek değil de daha çok ihtiyaç duymak mı diyelim... Bilemiyorum... Mesela biraz önce olan olay... Buzlukta dondurma vardı, canım çok çekti yiyeyim dedim, koca kutu dondurmayı ablam ve yeğenlerim bitirmiş, aklıma düşünce de iyice canım çekti ne yapayım, canım sıkıldı benim de, babamlar da sen çocuk musun niye canın çekiyor falan dediler, eşim yanımda olsaydı, saat kaç fark etmez gider bulur alır gelirdi, ben de odama geldim bir güzel ağladım... Evet basit bir şey ama yok işte, eşin olmadan olmuyor....
o da olacak kuzucummmm:) gece birlikte uyumak...
ahh aahhh ne güzel şeyler bunlar yaaa biz de bir o yoktu o da en büyük eksiklikti zaten
Seviyorsan böyle laflar zaten saygı çerçevesinde oluyor canım... Bazen istemsiz çok ciddi bir kelimeyi söylüyor gibi söylüyorum... Komik ama olsun sevgi işte naparsın...
Off bugün ben de ağladım, artık çoğu zaman kötü etkiliyor beni bu ayrılık...
Çok güzel anlatmışın evliliği kuzum yaa güldürdün beni....
Daha çok özlemek değil de daha çok ihtiyaç duymak mı diyelim... Bilemiyorum... Mesela biraz önce olan olay... Buzlukta dondurma vardı, canım çok çekti yiyeyim dedim, koca kutu dondurmayı ablam ve yeğenlerim bitirmiş, aklıma düşünce de iyice canım çekti ne yapayım, canım sıkıldı benim de, babamlar da sen çocuk musun niye canın çekiyor falan dediler, eşim yanımda olsaydı, saat kaç fark etmez gider bulur alır gelirdi, ben de odama geldim bir güzel ağladım... Evet basit bir şey ama yok işte, eşin olmadan olmuyor....
geçiyor tatlım benim bak yine gece oldu bitti bir gün daha düştü hesbımızdan öyle düşün canım karamsar olma üzülme yaaa
hiiisssiiimmmmmm hoşgeldin canımmmbu gece buralardayım kıslar..teyzemde kalıyoruz annemle..teyzoş tatile çıktı da anneanneme bakıyoruz:)ben de pc den faydalanıyorum
ama ben çok özledim
ama ben çok özledim
Teşekkür ederim canım, çok sevindim pc başında olacağına, hem sen de oyalanırsın... Ben de:))
Al benden de o kadar canım yaa....
Huzursuz canım işte öyle ya, sınanıyoruz evet, eksiklikleri doldurulmuyor, yanında kim olursa olsun....
evet canım yaa.eskiden böyle ne güzel çok aktiftim sitedepc varken yani.sonra telefona kaldık:)evet oyalanırız valla.
adım tugba canım ismimle hitap edebilirsin
bize en zoru düştü işte canım yokluğu ..
bir bilsen ben de ne çok özledim canımm ama sabırla bekliyoruz işte sevdiğimizi elimizden başka bir şey gelmiyor sevmek dua etmekten başka malesefff..geçecek tatlımm biraz daha sabırr
Al benden de o kadar canım yaa....
Huzursuz canım işte öyle ya, sınanıyoruz evet, eksiklikleri doldurulmuyor, yanında kim olursa olsun....
superisii canım üzülme diyemiyorumm hepimiz aynı durumdayız ama çok aglamaya kaptırma kendini oyalanmaya çalış bebem yaa(içinden çıkamazsın vallahi..ben şurda kendimi duygusala adam akıllı versem hepinizi hasta ederim ama kafamı dagıtmaya çalışıyorum.
Evet canım yaa oyala beni
Doğru haklısın canım, zaten sen nickini sevmiyordun.... Unutmuşum
kızlar yaşamayan bilmez bu duyguları allah bundan başka ayrılık vermesin hiç birimize..onunla gözümün biri kolumun biri ayağmın biri gitti sanki hiç evden çıkasım gelmiyo hele bi de onun özledim diye ağlaması beni bitiriyo
Evet canım yaa oyala beni
Doğru haklısın canım, zaten sen nickini sevmiyordun.... Unutmuşum
kızlar yaşamayan bilmez bu duyguları allah bundan başka ayrılık vermesin hiç birimize..onunla gözümün biri kolumun biri ayağmın biri gitti sanki hiç evden çıkasım gelmiyo hele bi de onun özledim diye ağlaması beni bitiriyo
değişcem canım şu nicki psikolojim berbattı o zmaanlar malum 460 deyince insanın yüreğine oturuyor
dağ gibi bir rakam
bide o ağlayınca bende ağlıyorum telefonda böyle kitlenip kalıyorum salya sümük işte
ah ne zor şu ayrılık..
yokluğu zaten tahammül sınırlarını çoktan aştı
allah yardımcımız olsun
herkes geçer diyor
bir bize geçmiyor kızlar
gercekten yasamayan
bir de
sevmeyen bizi anlamıyor
bu halimizi bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?