Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:227

Plakalara gelme şafağı:146

100'lere gelme şafağı:28

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Yapalım canım... Dansözü bırak çengici bile oynatırız

bnce gün beklemeye bile gerek yokk. valla bn çok eğleniyodum ozmnlar yne yapalım herkes burdaykenn . geçmişe baktıysaan görmüşsündür canım esrayla biz oynatmıştık bi kaç kezz

bnce gün beklemeye bile gerek yokk. valla bn çok eğleniyodum ozmnlar yne yapalım herkes burdaykenn . geçmişe baktıysaan görmüşsündür canım esrayla biz oynatmıştık bi kaç kezz

Yok canım bakmadım geçmişe ama oynatırız yaa bizden kıymetli mi neyse atarız önüne üç beş kuruş

baya bi zor geçti 233 gün zaten zor geçtiğini bildiğim için kalan süredende pek umudum yok kolay geçecek diye

bugün pınar modumdayım

biliyosun canım böyle yapınca daha zor geçiyo günlerr pozitf bakmamız evt geçiyo dememiz mutlu olmamız lazım her biten gün sonundaa

biliyosun canım böyle yapınca daha zor geçiyo günlerr pozitf bakmamız evt geçiyo dememiz mutlu olmamız lazım her biten gün sonundaa

öyle canım mantıklı olanıda bu ama ben bazı zamanlar mantığımı hiç kullanamıyorum.bugünde öyle bi gün işte tüküreyim bu askerliğe emi

öyle canım mantıklı olanıda bu ama ben bazı zamanlar mantığımı hiç kullanamıyorum.bugünde öyle bi gün işte tüküreyim bu askerliğe emi

ahhh canımmm bilmezmiyim o gnleri az yaşamadımm. mantık düşünce falan kalmıyo sadece umutsuzluk mutsuzluk hissediyo insann.

ay bak benide fenaa yaptınn. böyle düşünme lütfen topla hadi kendinii

Offf bugün ben de farksız bir modda sayılmam, zaten 2 ay oldu daha bana 2 yıl gibi geldi, ama geçecek deyip teselli ediyorum kendimi... Yoksa bu gerçeklikle baş etmem imkansız

Offf bugün ben de farksız bir modda sayılmam, zaten 2 ay oldu daha bana 2 yıl gibi geldi, ama geçecek deyip teselli ediyorum kendimi... Yoksa bu gerçeklikle baş etmem imkansız

canım öyle zten kendini üzdükçe geçmiyo günler ama insanında elinde değil bazen kendimi kaybediyorum benn

ama plakalarda olanları gördükçe mutlu oluyorum evet geçiyoki bitiyo diyorum. ayrıca en azından başladıkk..

ben en başından beri bunu söylerim soranlara askerliğin en zor zamanı. sevdiğinin gideceğini öğrendiğin günden itibaren başlıyo. ve gttikten ssonra ilk haftayı atlatana kadar sürüyo. ben en çok o zamanlar zorlandım sonralarda biraz daha rahatladımm allaha şükür

ahhh canımmm bilmezmiyim o gnleri az yaşamadımm. mantık düşünce falan kalmıyo sadece umutsuzluk mutsuzluk hissediyo insann.

ay bak benide fenaa yaptınn. böyle düşünme lütfen topla hadi kendinii

off kızlar özür dilerim sizinde canınızı sıktım.moralinizi bozmayın bakmayın bana ben arada girerim bu bunalım modlarına.kim ne derse desin hasret zor alışmakta imkansız kızlar.bizde en iyisi teletabi gibi sarılalım sıkı sıkı moral verelim birbirimize

canım bnm ne özrü bugün sen böyle olursun yarın ben aşkolsunn..

hasret çok ama çok zor yaşamayan asla bilemezzzz ayrıca evt sarılıcazz ki güçlü olalım ayakta duralımm.

pınarım sen olmasan kk olmasa inan bn daha kötü olurdumm. burda bitirenleri gördükçe inanıyorum ben biteceğinee

kızlarr kusura bakmayın çıkmak zorundayımm annem çağırıyorr öpüyorum sizi yne görüşürüz öpüyorum kocamann.

kuzum benim yirim seni iyiki kk varmışki bende seni buldum bebişim.bitecek canım ömür bitiyo şafakta biter.saydığımız için zor geçiyo ama saymadanda olmuyo.iki ucu kakalı değnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…