şu 200ler bitsinde bigünn eğlenelim burdaa yaa. depük gecelerinde dansöz oynattığımı bilirim burda bide kendim için oynatıyımm
Yapalım canım... Dansözü bırak çengici bile oynatırız
bnce gün beklemeye bile gerek yokk. valla bn çok eğleniyodum ozmnlar yne yapalım herkes burdaykenn. geçmişe baktıysaan görmüşsündür canım esrayla biz oynatmıştık bi kaç kezz
Yok canım bakmadım geçmişe ama oynatırız yaa bizden kıymetli mi neyse atarız önüne üç beş kuruş
sizz ortamıı ayarlayın bedavayada oynatırımm bennnn
Tamam siz burayı takip edin, 300ler 200ler 100ler bittikce bir de depük gecelerinde, dansöz, dansör, çengici ve bilimum şeyler itinayla oynatılır. Coming Soon
kel kedime kavuşmaya 227 gün varyuhhh nasıl geçecek ya
233 gün nasıl geçtiyse buda öyle geçicek inş pınarımmm
baya bi zor geçti 233 günzaten zor geçtiğini bildiğim için kalan süredende pek umudum yok kolay geçecek diye
bugün pınar modumdayım
kel kedime kavuşmaya 227 gün varyuhhh nasıl geçecek ya
biliyosun canım böyle yapınca daha zor geçiyo günlerrpozitf bakmamız evt geçiyo dememiz mutlu olmamız lazım her biten gün sonundaa
öyle canım mantıklı olanıda bu ama ben bazı zamanlar mantığımı hiç kullanamıyorum.bugünde öyle bi gün iştetüküreyim bu askerliğe emi
öyle canım mantıklı olanıda bu ama ben bazı zamanlar mantığımı hiç kullanamıyorum.bugünde öyle bi gün iştetüküreyim bu askerliğe emi
Offf bugün ben de farksız bir modda sayılmam, zaten 2 ay oldu daha bana 2 yıl gibi geldi, ama geçecek deyip teselli ediyorum kendimi... Yoksa bu gerçeklikle baş etmem imkansız
ahhh canımmm bilmezmiyim o gnleri az yaşamadımm. mantık düşünce falan kalmıyo sadece umutsuzluk mutsuzluk hissediyo insann.
ay bak benide fenaa yaptınn.böyle düşünme lütfen topla hadi kendinii
Offf bugün ben de farksız bir modda sayılmam, zaten 2 ay oldu daha bana 2 yıl gibi geldi, ama geçecek deyip teselli ediyorum kendimi... Yoksa bu gerçeklikle baş etmem imkansız
off kızlar özür dilerim sizinde canınızı sıktım.moralinizi bozmayın bakmayın bana ben arada girerim bu bunalım modlarına.kim ne derse desin hasret zor alışmakta imkansız kızlar.bizde en iyisi teletabi gibi sarılalım sıkı sıkı moral verelim birbirimize
canım bnm ne özrü bugün sen böyle olursun yarın ben aşkolsunn..
hasret çok ama çok zor yaşamayan asla bilemezzzzayrıca evt sarılıcazz ki güçlü olalım ayakta duralımm.
pınarım sen olmasan kk olmasa inan bn daha kötü olurdumm. burda bitirenleri gördükçe inanıyorum ben biteceğinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?