Burdayızzz
Burdayızzz
Kızlarrrrrrrrrrrrr
Sen nasılsınn cnmm
Naberr nasılsınn??
Arabanın alarmı çaldı da ona bakmaya gittim hem biraz çalıştırdım, ondan geciktim... Kızlar iyiyim, sağolun, çok geç yatmış ve erken kalkmış biri olarak yine de iyiyim... Uyku problemim var...
Canım anladığım kadarıyla çalışmıyorsun galiba hem ondandır hemde zaten çok sıkcak valla ben yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum bu sıcaklardan.
Normalde çalışıyorum canım, öğretmenim de, şu an tatildeyiz, 1 Eylül de iş başı yapacağız... Dediğin gibi hem tatil modundan, hem sıcaklardan, hem de yalnız yatmak zorunda kalmaktan, pek yatakta vakit geçirmek istemiyorum
Aaa öğretmenmisin canım ne güzel :) ne öğretmenisin? Evet bide o mesele var valla sizin için gerçekten çok zor Allahım sabır versin tatlım..
İngilizce canım... Maalesef öyle zor ama katlanmak zorundayız, her gece ayrı bir zulüm, çünkü gece olunca daha çok aklıma geliyor eşim... Napalım, güzel günler gelene kadar sabır çekeceğiz...
Sagol cnm cok sıcak bunalıyor insan sıkıcı bir gün pfffİyi diyelim iyi olsun canım bu günlerimizede şükür. Sen nasılsın?
Arabanın alarmı çaldı da ona bakmaya gittim hem biraz çalıştırdım, ondan geciktim... Kızlar iyiyim, sağolun, çok geç yatmış ve erken kalkmış biri olarak yine de iyiyim... Uyku problemim var...
Ayyy ne güzel canım bişey itiraf ediyimmi sana hiç sevmiyorum ingilizceyiÖyledir tabiki canım sabretmekten başka çaremiz yokk.. :106:
Sagol cnm cok sıcak bunalıyor insan sıkıcı bir gün pfff
Neden uyuyamıyorsunnn??
Normalde çalışıyorum canım, öğretmenim de, şu an tatildeyiz, 1 Eylül de iş başı yapacağız... Dediğin gibi hem tatil modundan, hem sıcaklardan, hem de yalnız yatmak zorunda kalmaktan, pek yatakta vakit geçirmek istemiyorum
Özgemmm gelmişşşşşş hoşgelmişşşşşşşş
Ben de sevmiyorum canım yaa boş versene, el mahkum... Ama bu devirde bilmek gerek...
Bu yüzden uyuyamıyorum işte sanırım... Gerçekten bunaltıcı, akşamları burası serin oluyor ama....
H_İ_S ve iboebru sizinle daha önce sohbet etmedim o yüzden tanımıyorum sizlerii
Tanısmak isterim
Nerede yasıyorsunuz
Yaslarınız kac safak ne durumda
Ben de sevmiyorum canım yaa boş versene, el mahkum... Ama bu devirde bilmek gerek...
Aynen öyle canım valla lazım olduğu için öğrenmeye çalışıyorum biraz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?