off kızlar özür dilerim sizinde canınızı sıktım.moralinizi bozmayın bakmayın bana ben arada girerim bu bunalım modlarına.kim ne derse desin hasret zor alışmakta imkansız kızlar.bizde en iyisi teletabi gibi sarılalım sıkı sıkı moral verelim birbirimize
Önemli değil canım, zaten öyle bir durumdayız ki hemen moral bozukluğu yaşayıp sonra da moral bulabiliyoruz böyle bir şey asker yolu beklemek, ne yapalım öyle ya da böyle geçecek, burada arkadaşlarla paylaşımda bulununca daha çabuk geçiyor...
evet canım burası derde derman oluyor.senin askerin nerede canım
Bence de bak saat kaç oldu vakit öldürüyorum... Yatınca uyuyamıyorum çünkü...İstanbul Üsküdarda canım...
yeniden selammmmmmmmmmmmmm offf bende uyuyamıcam hisim yaa çok da sıcakkkk
pınar naber canım?iyi görünmüyon gerçi de inş iyi olacagız canım yaaa
ilk zamanlar öyle oluyor canım uykular haram oluyor sonralar uykusuzluktan bünye şaşırıyor tatlım dikkat et sağlığına.sen iyi olacaksınki askerinde iyi olsun.yeride iyimiş şükür canım
yeniden selammmmmmmmmmmmmm offf bende uyuyamıcam hisim yaa çok da sıcakkkk
pınar naber canım?iyi görünmüyon gerçi de inş iyi olacagız canım yaaa
Maalesef ki öyle, uyusam bile bu sefer rüyalar görüyorum hep... İyi canım yeri, biraz sıkı bir yer ama iyi olsun da gerisi önemli değil, senin askerin nerde canım?
arada böyle moral düşüklüğü oluyor canım.bu kadar gün geçti ama bi bu kadarda gün var,bunu düşününce moralim bozuldu birazinş daha iyi olcaz canım inşallllahhh
o rüyalar zaten insanın yakasını bi bırakmıyobenim askerimde izmir/gaziemirde.yeri iyi şükür.bide benim ablam izmirde yaşıyor geçen ay ordaydım 45 gün kaldım bol bol görüştük.görüşebiliyoruz şükür ama görüştükten sonra tekrar ayrılmak daha bi beter oluyor:26:
Benim de eşim acemiliği orada yaptı rahattı canım, iyi bari, görüşmenizde iyi olmuş, ayrılınca zor olur ama hiç görüşmemekten iyidir, ben dağıtım izninden sonra görüşmedim, bayramda gideceğim artık....
evet pınarcım haklısın cnm yaa geçecek ama inş napalım kader işte(
hadi kıslar herkese iyi geceler ben kaçtım
inş canım gidersin bol bol görüşürsünüz.kavuşmalar çok güzel oluyor:) benim askerimde eylülün ilk haftası izne gelecek nişanlanacağız
ama 6 yıldır hiç ayrılmadık ki bizberaber büyüdük onunla ikimizde birbirimizin ilkiyiz
ay sagol gözdecim amin canım
bir an önce gelseydi şu askerlerimiz derdimimiz sıkıntımız bitiverseydi hemencikkk
biter bebem yaaa bizde öyle diyorduk şimdi 200ler bitsin diyorum hep daha fazlasını istiyoruz.. aşk işte ayrı kalmaya can dayanmıyor
benimde aynı 314 gün vvar işteallah kavuştursun
ee bizde 21 mayısta bitirices kısmetse :26:bu işte bi yanlışlık olsa gerek.ben mi yanlış sayıyom kız?kocişte 2 gün az sayıyoşimdi şafak söylede hesapladım dogru benimki canım.315.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?