Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pınarımmm hoşgeldinn kuzummmmmm

kızlarr çıkmak zorundayım ben kusura bakmayınn öpüyorum hepiniziii iyi gecelerrrr. sevdiceğinizi görünn rüyanızda

bebişim ben geldim sen gidiyon döverim valla ha seni özledim seni.yarın konuşalım uzunca.seni seviyorum tatlım.iyi geceler kuzuma

napim ya sıcaktan buharlaşmak üzereyimkocişi çok özlüyorum off offf...

ayyy bu sıcaklar ramazanda bizi ne hale getircek bakalım.özlenmez mi canım ya.gelselerde öpüversek

Gelse zaten sadece öpmekle kalmıcam canım

ahh Allah yardım eder i,nş canım yaa.susuzluk zorlayacak ama napalım.

Evet hain planlarım var, nasıl olmasın... Özledik diyoruz şurda boru değil
valla yaa dimi...özlenmezmi kısss can onlar cannnnn
ah o su yok mu valla dayanamıyorum.2.5 litre su içiyorum günde çok zorluyo beni ramazan

sorma canım bende çok içiyorum..dayanıcaz.bunun güzelligide zorlugunda zaten napalım dimi

Ben zorlanacağımı sanmıyorum, zira suyla ve yemekle aram iyi değil

suyla yemekle aran nasıl iyi değil canım ya.ben az az sık sık yiyorum seviyorum yemek yemeği

sorma canım bende çok içiyorum..dayanıcaz.bunun güzelligide zorlugunda zaten napalım dimi

evet canım Allah sabrını vercek inşallah.bugün keske su içmek oruc bozmasa diye düşündüm hep

valla yaa dimi...özlenmezmi kısss can onlar cannnnn

Özlemekten öte bir şey canım yaa evet Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor misali yani

suyla yemekle aran nasıl iyi değil canım ya.ben az az sık sık yiyorum seviyorum yemek yemeği

evet canım Allah sabrını vercek inşallah.bugün keske su içmek oruc bozmasa diye düşündüm hep

Su içemiyorum ya çok kötü bir şey biliyorum ama çok zorluyorum sevmiyorum suyu... Yemek işi de hemen doyuyorum az öz yiyorum...

inş canım inş...ya bende yemege dayanıyorum bi çorbayla doyuyorum iftarda nerdeyse.ekmek hiç yiyemiyorum...susuyoruz işte son bikaç yıldır.yaza denk geldigi için.

hemde herşeyyyyy herşeyyyyy off offffffffffffffffff

inş canım inş...ya bende yemege dayanıyorum bi çorbayla doyuyorum iftarda nerdeyse.ekmek hiç yiyemiyorum...susuyoruz işte son bikaç yıldır.yaza denk geldigi için.

ekmek bende yemiyorum hiç canım.normaldede yemiyorum sadece ramazanda değil.her ekmek yediğimde içinden bişey çıkıyo.ekmeği nerden alacağımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…