Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaa canım sizdemi ayrı şehirlerdesinizz bilmiyordum bende öyleyimmm malesefff çok kötü bi durum buu

nasıl yani canımmm :44::44::44:

Ayni sehirlerde degiliz dilayisiyla bu ozlem hasret hep vardi Simdi sadece sekil ve boyut degistirdi sanirm aliskin oldugum icin cok anlamiyorum tbi bazen sıkıstiriyor. Nese kizlar bn gdr uykm geldi bilse bu saatte girdigimi al sana 300 lerin kavgasi o yatiyosa bende yatcakmisim iyice usuttu cock. Bide bnm degerimi daha ii anlamis ayol 5 senedir duymadklarmi duydum. Bnde madm anladn unutmamk babinda orda kalmaya devm et didim nese optm sizi cenm dustu artk cenemi toplar uyurum

ayyy güldürdünn canım bniii hadi iyi gecelrr görüşürüzzz

Bende gideyim ufaktan...
İyi geceler arkadaşlar, hoşça kalın.
tamam cnm görüşürüz tatlı rüyalar sen heyecandan uyuyamıyosundur da şimdi
İyi geceler Phoneix... Erres beni de güldürdün hiç güleceğim yoktu bugün yanii... İyi varsın KK yaa, moral bozukluğuna birebirsiniz kızlar...

aynen öylee.kk benim hayatımda çok önemli cidden kızlarr..bebek özlemi çekerken ve hala çekiyorum zaten,çok arkadasım oldu halada devam ediyo arkadaslıgımız dert ortaklıgımız...şimdide burada sizleri tanıdım...eşim daha askere gitmeden böyle bi topice gelip bunları yaşayacagımı biliyodum zaten..iyiki varsınız

kızlar nasılsınız keyifler ne alemde

Selam canım biz de bohçayı topluyorduk kimse yok diye Aslında keyifler iyi değil, bugün senin moddaydım tüm gün de, KK ya gelince kızlarla muhabbet edince unuttum olumsuzlukları...

Selam canım biz de bohçayı topluyorduk kimse yok diye Aslında keyifler iyi değil, bugün senin moddaydım tüm gün de, KK ya gelince kızlarla muhabbet edince unuttum olumsuzlukları...

benim mod bulaşıcı şekerim sanada geçti kkda olmasa tımarhanelik olcaz valla

pınarımmm hoşgeldinn kuzummmmmm

kızlarr çıkmak zorundayım ben kusura bakmayınn öpüyorum hepiniziii iyi gecelerrrr. sevdiceğinizi görünn rüyanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…