amann canım kavgayla geçmesinde sen bizim gbi yapma mutsuz oldukça askerinin başının etini yeme
düşünüyorumda şahsen ben öyle yapmışımmm
amann amannn etmeyin bi daha kavga mavga inş..en kötü kavganız yarım dk küslük olsun:))
Aslinda sofor ilarak secildi izne glmeden bir iki gun yerleri ogrenmk icin cikti izinden sonra baslayamafi hala oda bilmiyor ne zamn baslayacagini sanirim tezkerecilerin gitmesini bekliyorlar suan yazici olarak takiliyor. Yazici olarsk kalmakta istiyor amnnn yazarkn yoruldum valla. Bizmde 300 az kaldi cnm
[/B
Cakicam olmayan beynine onu istiyor bak siddete yoneltiyo bni
Evet canım dört yılı yenilerde bitirdik... Evlenmeden önce yani 2 yıl nişanlı kaldık biz, o zaman gitseydi iyiydi, biz dedik ki ne olacak kısa dönem gider gelir evlendikten sonra dedik, 6 yıl sınırına takıldı, tecil hakkı bitti, aniden devre kaybı olarak uzun dönem gitti, zorunlu olarak yani. Evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor maalesef... Ki zaten kısa dönemde gitseymiş aynı hasretliği çekecekmişiz evliyken, sadece daha kısa bir hasretlik ama aynı acı... Neyse vadır bunda hayır dedik belki kısa olsaydı kötü yere düşecekti, başladı bitecek inşallah...
ayyy napimm çok kıskandım o zamnlar yeni süslü birşeylerr bulana kadar buna devammm
şimdide plakaları kıskanıyorum vallaaa söliyimmm
Esracım bizde aynı yoldan geçtik şimdi burada olmayan arkadaşlarımızın tickerlarına bakıp bakıp iç geçirdik,şimdi sizler böyle deyince sıra bizlerdeymiş bak.Geliyor o sıra yalnız çok da uzaklarda değil.
Sorma bende heyecanlanıyorum buluşma anımızı düşünüyorum yeni bir başlangıç gibi olacak.
Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz bir de of of.
kızlar ben plakalara bomba gibi gelmeyi düşünüyorum acayip süslü bişeyler hazırlamak istiyorum ama bakalım
neler yapabilirim diye düşünüyorum, eeee ne de olsa ömrümde bi kere askerim için plaka sayacam şöyle şatafatlı olsun
aaaaaaaaaa canım sizdemi ayrı şehirlerdesinizz bilmiyordum bende öyleyimmm malesefff çok kötü bi durum buu
evet sırayla sabreden şafaktaki yerini alıyor..
depüklenip gidiyorr..
buluşma anı
offf fenaaa yaaa
sizin bir an önce evlenmeniz lazım o zamannn
bitirin hasreti kökündenn :)
:123:
.
Allaha şükür gitti gideli hiç başının etini yemedim, o da beni üzmedi sağolsun... Ama rakamlarla kavga edebilirim belki
Kıskan canım güzel kıskançlıklar bunlar,hem sırayla bu işler bak bizlerden sonra sıra sizde.:13:
Plakalar cidden keyifli yalnız söyleyim,ben sevdim
aminnn kimseler kavga etmesinnn hep mutlu olun inşAllah ömür boyu kızlarrrrr
Yalniz degilsiniz kizlar. 5 yil dolcak 5 yildir asker bekliyorum simdiki askerlik sdc sekil degistirdi
iyi gecelerr canımm iyi uykularrrr :92:
Aminn İnşaallah :116:
Kızlar hepiniziii çok Çok çokkk Öpüyorumm...
Yarın Malum İş Var
uyuyamasamda Biraz uyumaya Çalışayımm..
Şafağınız Aydınlık, yüzünüz Gülek, neşeniz Bol olsun..
zaman Çabuk Aksın :)
iyi gecelerrr
Bir gelsin de yapıciiizz artık bir şeyler.
Engelimiz kalmıyor inşallah askerlik bitiminde,güzel şeyler düşünüyoruz güzel olsun.
ayyy onunlada etmee. kemal sunalın söylediği şarkı vardı ya " ağlamak yok gülmek var , düşmanlık yok dostluk var " o geldi aklımaaa
sapıttım iyicee
sagol canımmmm iyi uykular görüşürüzzzz
Aminn İnşaallah :116:
Kızlar hepiniziii çok Çok çokkk Öpüyorumm...
Yarın Malum İş Var
uyuyamasamda Biraz uyumaya Çalışayımm..
Şafağınız Aydınlık, yüzünüz Gülek, neşeniz Bol olsun..
zaman Çabuk Aksın :)
iyi gecelerrr
Ayyy biz de sapıttık KK da sapıttı bu gece.. Offf alemiz yaaa
İnşaAllah Herşey Gönlünüze göre olur Özgecim..
güzel Haberlerini buralardan takip edicem :)
:123:
ben böyle değildimm askerlik beni böyle yaptıı. ay sonuna doğru artık nolurum kimbilrrr :122::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?