Nasılsın canım?
Ben uzun uzun gördüm aşkımı.SEnde görebildin mi?
Nasılsın canım?
Ben uzun uzun gördüm aşkımı.SEnde görebildin mi?
Yalnız 90 lar derken bildiğimiz 90 değil, 390O kadar da süper değil yani, züğürt tesellisi işte
Benimkinin haberi vardı eski atletini giydi
Iyıyım tatlım cok şükür.
Sen nasılsın,cok sevındım görüşebilmene.
Ben de şimdi gördüm cok şükür.
Bizde carsı yok.
Laptop'u yanında acıyoruz arada.
Daha 2 defa çarşı izni kullandı eşim, biz birbirimizi göremiyoruz ya, ancak konuşabilirsek konuşuyoruz işte, bir de her çarşı izninde yapılacak şeyler çıktı, siz nasıl görüşüyorsunuz askerlerinizle, internetten mi?
İyi akşamlarr kızlarr..
Bügün çarşımız vardı ve gelmiş geçmiş en iyi çarşımızdı
Birde bu akşam bizim devrelerden izin kullanmayacak olanlar 199u gördüğü için üst devreler kıyafetlerini yırtmış bizimkilerin
Biliyorum canımm,bence o da süper.İnsana moral motive oluyor.Hızla bittigine azaldıgına inanıyorsun..O ilk zamanlarda ki sefilll halimizden böyle böyle kurtulduk.Bak sen de nasıl moral olmuşşş
Sağol canım iyiyim bende .
HAdi ya nasıl almışlar laptop içeri.Bizde mp3 bile yasak.
Ama ne güzel istediğin zaman görebiliyosundur.
Aşkımda yeni telefon aldı artık görüntülü görüşebiliyoruz bizde arada
Evet kesinlikle moral oluyor, şekilcilik işte ne yaparsınİlk hallerimizden elbetteki eser yok ama sanki zaman geçtikçe daha çok özleniyor beee
İleriki günlerde düzene oturur merak etme canım.
Msnde canım.Cafeye gidiyor aşkım.
Öyle işte
Benim ki astegmen olarak yapıyor cnm o nedenle var..Yoksa almazlar.
Sık sık operasyona gittigi icin bır kac haftada bir acabılıyoruz.
Ay dimi ya unutmuşum canım
Görüpte yanında olamayınca özlem daha bi katlanıyo ama işte yinede görmek istiyo insan
Anladım canım ne güzel... Biz de 3 gün oldu cep telefonu kullanmaya başladık ama bir tek ilk gün uzun konuşabildik, sonraki günler hiç konuşamadık, eşimin komutanı izne çıkacakmış, kendi nöbetlerini üstüste aldırmış, tabii komutan nöbetçi olunca askerleri de nöbetçi oluyormuş, bütün ayak işlerini ve özel işlerini onlara yaptırdığı için... O kadar cep aldık doğru düzgün konuşamadık diye üzüldük bugün, işte çarşı izni vardı, onda da şarj yapacak yer aramışlar, ancak 10dk. bir şey konuştuk, keyfim hiç olmuyor konuşamadığım zamanlarda...
Hem de nasıl istiyor
Şafagın kaç yeşim,bu arada ben habibe
221 canım.Aslında daha öncelerde de konuşmuştuk seninle
Evet canım maalesef öyle konutan nerde asker orda.Benim eşimde 1 aydır yüzbaşınıın habercisi, gündüzleri hiç konuşamıyoruz bazen yemeğe gitmiyor ve yüzbaşının odasına girip arıyo ya da koğuşta yorganın altında :)Bizimde biraz dağda kaldığı için kışla tel. zor çekiyor.Anlayışlı yüzbaşımız eşimin tel.kullandığını bilmiyor 3310'unu orda bıraakıyo ki eşim geceleri kullansın diye :)o güzel çekiyo onunla konuşuyoruz.Ve herkes yatınca sessizlikde konuşamadığımız için mesajlaşıyoruz.
Hızlı şarj eden yerler var bildiğim kadarıyla turkcell de falan.Orda 15 dk.da şarj ediyolar.
kafana takma ya bizde ilk zamanlar rahat rahat konuşamıyoduk.Zamanla herşey kolaylaşıyo ama canım
H_İ_S
nickinin anlamı nedir?
Çok meraklıyım biliyorum:18:
Arayı açtık demekki unuttum
Neyse artık unutmam kii
Şafagın da güzel maşallah
HeheheMeraklı melahat
H, benim ismimin baş harfi; İ, eşimin isminin baş harfi, S de soy adımız, ayrıca da his işte canım, çok hisliyimdir söylemesi ayıp
Unutma canımm .
Şafağım evet ya barışığım onunla buna da şükürr
Seninki benimkinden güzel amaa
Evet canım sanırım haklısın, zamanla yoluna girecek ama gel de içime anlat, insan her gün sesini duymak, konuşmak istiyor ama işte el verdiği sürece başka yolu yok, eşim benim normalde elektrikhanede, komutanın nöbeti olmadığı zaman orada rahat rahat konuşabiliyor akşamları falan, neyse yarından itibaren artık izne çıkıyormuş komutan bizimkiler biraz rahat eder artık, tabi bizde
HeheheMeraklı melahat
H, benim ismimin baş harfi; İ, eşimin isminin baş harfi, S de soy adımız, ayrıca da his işte canım, çok hisliyimdir söylemesi ayıp
Ayy napım merak ettim english teacher'imm
Yok unutmam daha
21 gün sonra 100leregeciyon anacım daha ne olsuunnn
Benim ki sizinkinden hallicee işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?