Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy napım merak ettim english teacher'imm

Yok unutmam daha
21 gün sonra 100lere geciyon anacım daha ne olsuunnn

Benim ki sizinkinden hallicee işte

Heee English teacherız ama nickimiz English değil Allahtan

Gayet hallice bir şafak bence, benimki yerlerde sürünüyor

ohoo bize kalsa her dakika her saniye konuşmak isteriz ama sabretmek zorundayız.
Gitsin tatil yapsın adam ya askerlerde nefes alsın birazz

Evet sabır yaa, bu kelimeden nefret eder olucam artık.... Gitsin bence de, adam zaten donuna kadar yıkatıyormuş nasıl bir komutansa....

öyle valla canım ya diyorum yaa buna da şükürr.400 lerde kafayı yemek üzereydiim

Ben de ben de
Yemedim ama psikolojim bozuldu açıkcası.
Ben çok sakin biriyim,agrasif birisi degilim.Degildim daha dogrusu.
Fatih yani sevgilim gittiginden beri cok sinirli asabi oldum.
Herseye aglar,üzülür oldum.Huyum suyum degişti yani.İnsanın dengesi bozuluyor ya.
Daha yeni yeni şafagında azalmasıyla düzeliyorum:26::26:

ohaa artık.Bi zahmet onu da kendi yapsın.Askerler diye sonuna kadar faydalanılmak zorunda mıı

Hepimizi değiştirdi bu şafak illeti
Bende ilk zamanlar yani 350lere kadar şarkıya,şiire,diziye,filme,reklama ağlıyodum ya :)
Evde eşyasını görmeye dayanamıyodum.Ama zaman herşeyin ilacı hakikatten alışıyo insan.
canım benim yaaa
460 dan iyidir tatlım yola devam bitecek inatla

Hoşgeldin canım.Husursuzluklarını halettin mi ?

hoş buldum terto
hallettik tatlım geçti o huzursuzluk çok şükür
askerlik hepimizin psikilojisini etkiliyor cidden
bardaktaki sudan nem kapar oldum o derece yani

Evet ilk gittiğinde ben de çok kötüydüm ama sanki bana zaman geçtikçe daha zorlaşıyormuş gibi geliyor yaaa, özellikle son bir haftadır çok kötüyüm, ağlamadığım kadar ağlıyor, üzülmediğim kadar çok üzülüyorum, ve her şeye alınır hale geldim, çok depresif takılıyorum, ne olacak halimiz bilmiyorum...

canım benim yaaa
460 dan iyidir tatlım yola devam bitecek inatla

Evet iyidir tatlım, en azından geçtiğini biliyorum artık, geçiyor ve geçecek, acıtsa da...

ohaa artık.Bi zahmet onu da kendi yapsın.Askerler diye sonuna kadar faydalanılmak zorunda mıı

İşte öyle bir komutana düştü eşim yaa, öyle ehli keyf bir adammış, ama eşimin Balıkesire gitme ihtimali var Tümgeneralin şoförü olarak, daha tam belli değil, artık kalsa mı iyi gitse mi iyi bilmiyorum...

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.Nerde daha rahat edebilecekse orası olsun.

Amiinn insallah canııımm..
Bişey olmaz,cıkar yarın görüşürsünüz.

İyiyim,biraz önce gördüm sevdicegimi nette onun mutlulugu..25 haziranda görmüştüm en son özlemişimm
Sen nasılsın?
Carsıya cıktı mı askerin?

oh ne güzel canım benim allah bozmasın bu mutluluğunuzu

yok çarşımız yarın bizim bugün göremedim

yeni ilçe jandarma komutanı gelecek onun bosluğunda vekaleten bir binbası gelmiş

nöbette duvara yaslansan ceza veriyormuş

çok fazla acımasız diyor

yani dur bakalım inşallah carsıyı kitlemez bu binbası

İşte ben de tam bu moddayım canım, her şey bana eşimi hatırlatıyor, ona buna ağlıyorum, yanımda annemler var şimdilik, onlara alınıp alınıp duruyorum, resimlerimizi gördükçe, eşimin kıyafetlerini gördükçe, içim bir tuhaf oluyor...

hoş buldum terto
hallettik tatlım geçti o huzursuzluk çok şükür
askerlik hepimizin psikilojisini etkiliyor cidden
bardaktaki sudan nem kapar oldum o derece yani

Sevindim canım senin adına, bir daha kendini üzme, e mi?

HİS canım balıkesir mi dedin
benim askerim de orda erdek ilçesinde sadece nöbetler üzüyor onu onun dışında rahat çok şükür operasyon falan görmedik henüz kaçakçılar dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…