İşte ben de tam bu moddayım canım, her şey bana eşimi hatırlatıyor, ona buna ağlıyorum, yanımda annemler var şimdilik, onlara alınıp alınıp duruyorum, resimlerimizi gördükçe, eşimin kıyafetlerini gördükçe, içim bir tuhaf oluyor...
Sevindim canım senin adına, bir daha kendini üzme, e mi?
Üzme canım kendini.Daha güzel günlerin geleceğini hayal edip mutlu oluyorum ben sende öyle yap.Geçekten kendini harap etmenin hiç bi faydası yok ama dik durarak hem kendin için hem eşin için en iyisini yaparsın.İşte ben de tam bu moddayım canım, her şey bana eşimi hatırlatıyor, ona buna ağlıyorum, yanımda annemler var şimdilik, onlara alınıp alınıp duruyorum, resimlerimizi gördükçe, eşimin kıyafetlerini gördükçe, içim bir tuhaf oluyor...
Sevindim canım senin adına, bir daha kendini üzme, e mi?
nasıl yani bu çizelge eksik mi canım
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.Nerde daha rahat edebilecekse orası olsun.
HİS canım balıkesir mi dedin
benim askerim de orda erdek ilçesinde sadece nöbetler üzüyor onu onun dışında rahat çok şükür operasyon falan görmedik henüz kaçakçılar dışında
artık emin olmadan üzülmem canım
Üzme canım kendini.Daha güzel günlerin geleceğini hayal edip mutlu oluyorum ben sende öyle yap.Geçekten kendini harap etmenin hiç bi faydası yok ama dik durarak hem kendin için hem eşin için en iyisini yaparsın.
1 defa telefonda ağladım ben.Eşim çok üzülmüştü birdaha asla kendimi bırakmadım.
Evet canım 10 gün cezaya gitmişti eşim.Onu eklemedim
:92:15.07.2012 :92:
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
...221 _CeyDa_...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
daha çooook var seneye mayısa(((((
evet tertocum bende öyle avutuyorum kendimiaaa üzüldüm bak şimdi
ama olsun canım askerin sağlıklı olsun 460 ın yanında 10 günün lafı olmaz ki hayatım
daha çooook var seneye mayısa(((((
Amin canım... Hayırlısı ne ise öyle olsun....
Evet canım İstanbulda şu an ama oraya gitme durumu var ama belli değil daha belki gitmeyebilir ... Balıkesir in neresi bilmiyorum ama....
İşte bu
Allah kavuştursun,gecer elbet sabır sabır sabır...daha çooook var seneye mayısa(((((
ben nereye gelmişim yaaadaha dün hasretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim Allah ımmmmmmmmmmmmmm
tortooom hoşgelddiinn
ben nereye gelmişim yaaadaha dün hasretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim Allah ımmmmmmmmmmmmmm
Üzme canım kendini.Daha güzel günlerin geleceğini hayal edip mutlu oluyorum ben sende öyle yap.Geçekten kendini harap etmenin hiç bi faydası yok ama dik durarak hem kendin için hem eşin için en iyisini yaparsın.
1 defa telefonda ağladım ben.Eşim çok üzülmüştü birdaha asla kendimi bırakmadım.
Evet canım 10 gün cezaya gitmişti eşim.Onu eklemedim
evet tertocum bende öyle avutuyorum kendimi
Gönüller bir olunca şafakk dağğ olsa yıkılıyorr canıım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM aLLAH HEPİMİZE SABIR VERSİNAllah kavuştursun,gecer elbet sabır sabır sabır...
Maşallahhh kuzuuuu
Şırnak'ta 2 şehidimiz var kızlar,başımız sagolsun
Öyle böyle atlatıcaz canım .Dik durmaya çalışıyorum ama bazen işte pilim bitiyor, elimde değil yani, kafaya takılmayacak şeyleri takıyorum, hayal kurmadan olmuyor zaten canım yaa şimdilik mehtapların hayalini kuruyorum daha teskere hayallerine başlamadık... Telefonda ağlamamaya dikkat ediyorum ben, çünkü sesim hafif kötü çıksın eşim çok meraklanıyor, aklım sende kalıyor diyor, onu üzmek istemiyorum... Genelde telefonu kapattıktan sonra ağlıyorum ben
10 gün ceza mı? Cık cık olmadı bu şimdi, evli adama ceza mı verilirmişYazık günah... Ama 10 günle korkutamazlar bunu da bilsinler
Yine mi yaa.Şırnak'ta 2 şehidimiz var kızlar,başımız sagolsun
ben askerim gitti 4 kilo verdim eridim resmen psikolojimi anlatamam bile çok zor günler yasadım ayrılık sebebiyle
ama şu an çok daha iyiyim günler düştükçe daha da iyi oluyorum ve diyorum ki elinizde değil biliyorum ama kendinzzi paralamaya gerek yok düşüyormuş gün gün istemeseniz bile
ne ilginç bir çelişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?