Neyse kızlar size doyum olmaz.Yarın sabah erken kalkmam lazım.Eşimin teyzesini ziyaret için başka bir şehre gidicez.
Hepinize iyi gecelerr. kendinize iyi bakın
Şırnak kelimesini duyunca icim bir tuhaf oluyorrr
Şehidimizin sosyal paylaşım sitesindeki yazdığı yazı;
'Susuşumuz merminin namluda duruşu gibidir'Yazısını paylaşmış..
'Benim ödediğim vergilerle lüks arabalarla gezip, benim ölmeme göz kapatıp, öldürmeme izin vermeyen zevatlar artık uyanın. Sen rahat uyuyasın diye sırtımda 40 kilo yük, aklımda vatanım dağlarda geziyorum'
Uyan Türkiyem Uyan!
Mekanınız Cennet olsun Şehitlerim! Nur içinde Yatın..!
Yine 2 şehit. yine 2 can. Bu ne zamana kadar devam edicek artık biri buna durr desinn.. suriyeymiş israilmiş. biz ilk önce kendi içimizdeki savaşı bitirelim artık yeter ya!
Bu devirde insan canını askere gönderiyor, ama nasıl gönderiyor ağlaya ağlaya hergün içi yana yana. artık haberleri izleyemez oldum. Kötü bir haber alıcam diye ödüm kopuyor. Böyle yaşanırmı ya. Yeter göz yaşlarını dinsin artık. Analar, yarenler ağlamasın artık buna artık bir son verilsin!
Kusura bakma askerim bizim 30.000 Tl'miz yoktu seni ateşin ortasına gönderdik!
Yazıklar olsunn!
Çok üzüldüm, gerçekten bu çok acı, şu an ağlayarak yazıyorum...Yazık bu gencecik, gününü gün edememiş yiğitlerimize, 2 ay sonra baba olacakmış, kuzu yaaa, ne kötü bir talih, Allah ilk başta eşine, annesine, babasına sabır versin, bizi bu hale sokanların da Allah belasını versin... Vatan sağolsun ama öksüz, yetim bir sürü şehit çocuğuyla olmasın...
Ablacım söylenecek o kadar çok söz var ki söyleyemiyorum burada içimde tutuyorum şuan. Vatan sağolsun da eşini, evladını, babanı kaybederek mi olsun be abla.
Hiç birşey yapmayarak öylece yitip giden gencecik çocuklarının arkasından vatan sağolsun mu dicez abla. ben yapamıyorum ablacım k.bakma ben diyemiyorum. bu olanlara daha fazla katlanamıyorum.
Evet ben de aynı düşüncede ve aynı duygudayım, aynı sinir bozukluklarını yaşıyoruz, çünkü her gün tarih tekerrür ediyor, aynı acı haberleri alıyoruz, ama yapılan, önüne geçilen hiç bir şey yok, Vatan böyle sağ olamaz zaten, bir sürü şehit çocuğuyla, acılı eş, anne-babayla Vatan mı sağ olur... Bunun ucu bucağı yok maalesef... İki gün sonra unutulacak ne olacak, olan geride kalan gözü yaşlı sabilere olacak... Giden gitti zaten, geri gelir mi
rabbim askerlerimize zarar veren o insanları hatta insanda değil hayvanları kahretsin inş. o insanların hepsini helak etsin rabbim.
hergün korkuyla yaşamak çok zor. her hafta her gün bu haberleri duymak çok çok kötü. ne kadar çözüm buluncağına inanmasamda artık birinin dur demesi lazım bu duruma.
insanlar oğlunu kocasını sevdiğini gurur duyarak göndermeli askere korkarak ağlayarak değil.
şehitlerimizinde allah kabirlerini nur mekanlarını cennet eylesin inşallah çok üzüldüm çokkk
allah ailelerine geride kalanlara sabır güç kuvvet versin.
bütün askerlerimizi de rabbim bütün kötülüklerden korusun inşallah aminn..
ayrıca kızlar bende vatan sağolsun diyemicem evet bu vatan ayakta kalsın hep varolsun ama gencecik insanların hayatları söz konusuyken ben bunu diyemiyorumm malesef. olan hep garibanlara oluyosa hiç hiç diyemicemm.oldu yazısı. hani eskiler birşey olduğunda derler ya "kıydığına değil sevdiğine vursun" diye buna göz yumanlara bende aynısı diyorum..
kıydıklarına değil sevdiklerine vursunn...........
şafak 25
ben bıraktım artık haber izlemeyi gördükçe bu haberleri içimden bişeyler kopup gidiyo sanki... Allah kalanlara sabır versin... pisi pisine öldüren o masumlara yazık.. her olayın ardında çıkan ihmallerden belli nasıl neden öldükleri!.. hala davul zurnayla karşılansın bu illetler!!! .. hep gözümün önünde nişanlısını kaybeden o kız.. yazık binbir zorlukla kurulan vatanı ne hale getirdiler... şehitlerimizin kemiklerini sızlatanlar !bu dünyada sürün sefanızı öteki dünyada çekiceksiniz elbet cefayı!
evt canımm herkes yaptığını çeker. bu dünyada olmazsa öbür dünyada. ben askerlerimize bunu yapanlara yapılanlara göz yumanlara asla hakkımı helal etmiyorum. allah belalarını versin. eskiden helak olan kavimler vardı ya bunu yapnlarda toptan helak olsunlar inşallahh..
Evet canım acaba şehitlerimiz bizlere haklarını helal edecekler mi? Bir de olayın bu yanı var... Yazık... Mezarda kemiklerini sızlatmaktan başka bir şey yapmıyoruz ülke olarak... Şehit askerin haberi yeni gelmiş, evin yanında havai fişek gösterisi yapan halka ne kadar haklarını helal edecek acaba şehitlerimiz... Halkta duyarlılık kalmamış, kendi içinde hain yetiştirmiş, buna göz yumulmuş, en yakınımıza kadar girmişler, vatan sağ olsa ne olacak... Kaleyi içten fethettikten sonra... Gerçekten çok yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?