daha çooook var seneye mayısa(((((
ben nereye gelmişim yaaadaha dün hasretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim Allah ımmmmmmmmmmmmmm
Şırnak'ta 2 şehidimiz var kızlar,başımız sagolsun
yesim tatlım sen de mi evlisin bilmiyordum:44:
İyi geceler kızlar
Kendinize iyi bakın.
Askerinize dua etmeyi unutmayın.
1 3 8
masallah canım allah bozmasın mutluluğunuzu
imrendim bak şimdi hee
Canım 4 yıllık evliyim ben
İyi geceler kızlar
Kendinize iyi bakın.
Askerinize dua etmeyi unutmayın.
1 3 8
Öyle böyle atlatıcaz canım .
10 gün yaa :) Bizim akıllının suçu ama canım.
Yine mi yaa.
Mekanları cennet olsun.Allah bütün askerlerimiizi o şerefsizlerden esirgesin.
aynen canım bende 5 kilo vermiştim.Dağıtım izninde 2 kiloyu geri almıştım :)
Bende artık alıştım tamam özlüyorum çok ama ilk günlerdeki gibi durmadan ağlamıyorum.Ya insanlar evlatlarını kaybediyor ve zamanla alışıyor bu gerçekle yaşamaya.
Zaman herşeyin ilacı bunu bilir bunu söylerim
Canım 4 yıllık evliyim ben
Allah kavuştursun,gecer elbet sabır sabır sabır...
Maşallahhh kuzuuuu
tortooom hoşgelddiinn
Üzülme canım yaa benim daha 13 ay var eşimin gelmesineBuna da şükür
Azalıyorsun canım, sevin buna
Başımız sağolsun, desene yine ateş düştü düşeceği yere... Allah bol bol rahmet eylesin inşallah...
Sağol canım, aminn..
Allah sizlerinde gönlüne göre verir inşallah sizde sevdiklerinizle mutlu bir yuva kurarsınız tertocum.
Şırnak'ta 2 şehidimiz var kızlar,başımız sagolsun
aminnnn canım en içten bir amin diyorum askerlik belasından kurtulunca inşallah hepsini tezelden yapacaz nişan düğün bebek
Sağol canım aminn.Evet canım haklısın zaman en büyük ilaç, ara ara üzse bunaltsa da biliyoruz ki zaman geçecek ve gelecekler, Allah sağlık versin de gerisi kolay
Biz de 4 yıllık evliyiz canım, ne güzel... Allah bozmasın...
Şekerim iyi geceler canım sana, askerine ve diğer askerlere dua edeceğim canım... Allah onları başımızdan eksik etmesin...
hoşbuldumm tortomm nbrr özledim kızzzz
evet canım çok şükür git gide azalıyoruz
Üzülme canım yaa benim daha 13 ay var eşimin gelmesineBuna da şükür
Azalıyorsun canım, sevin buna
Başımız sağolsun, desene yine ateş düştü düşeceği yere... Allah bol bol rahmet eylesin inşallah... [/QUO
aynen canım zaman illa ki geciyor bak birgün daha devirdik.. benim askerim subatta gitti temmuz oldu ne kadar zorlansakta geciyor ama bazen insan cok yoruluyor,üzülüyor ne biliyim onun orda yasadıkları insana koyuyor....onsuz bambaska dünya... yasamak için yasıyor gibiyim..onunla birseyleri paylasamayınca hiçbirseyin anlamı yok.. üzüntümü , sevincimi hiç paylasamıyorum: üzülecek yanlıs anlayacak diye. herseyi içe ata ata insan böyle patlıyor bi yerde ..
Sağol canım aminn.
Size de maşallah
aynen canım zaman illa ki geciyor bak birgün daha devirdik.. benim askerim subatta gitti temmuz oldu ne kadar zorlansakta geciyor ama bazen insan cok yoruluyor,üzülüyor ne biliyim onun orda yasadıkları insana koyuyor....onsuz bambaska dünya... yasamak için yasıyor gibiyim..onunla birseyleri paylasamayınca hiçbirseyin anlamı yok.. üzüntümü , sevincimi hiç paylasamıyorum: üzülecek yanlıs anlayacak diye. herseyi içe ata ata insan böyle patlıyor bi yerde ..
Teşekkürler canım...
Zaten bizi üzen şafak değil ki, zaman bir şekilde geçiyor, atla deve değil ya bunu biliyoruz, yemişim şafağını... Bizi bu kadar kahreden yaşadığımız eksiklik, yalnızlık, hasret, ve daha adı konmamış bir çok şey... Ama dayanacağız... Dayanacağız ki, onlar da dayansın, içe atacağız ama hissettirmeyeceğiz, başka yolu yok canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?