Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha çooook var seneye mayısa (((((

Üzülme canım yaa benim daha 13 ay var eşimin gelmesine Buna da şükür

ben nereye gelmişim yaaa daha dün hasretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim Allah ımmmmmmmmmmmmmm

Azalıyorsun canım, sevin buna

Şırnak'ta 2 şehidimiz var kızlar,başımız sagolsun

Başımız sağolsun, desene yine ateş düştü düşeceği yere... Allah bol bol rahmet eylesin inşallah...

İyi geceler kızlar

Kendinize iyi bakın.

Askerinize dua etmeyi unutmayın.

1 3 8

Evet canım haklısın zaman en büyük ilaç, ara ara üzse bunaltsa da biliyoruz ki zaman geçecek ve gelecekler, Allah sağlık versin de gerisi kolay

Canım 4 yıllık evliyim ben

Biz de 4 yıllık evliyiz canım, ne güzel... Allah bozmasın...

Şekerim iyi geceler canım sana, askerine ve diğer askerlere dua edeceğim canım... Allah onları başımızdan eksik etmesin...

Son düzenleme:
Allah kavuştursun,gecer elbet sabır sabır sabır...

Maşallahhh kuzuuuu

tortooom hoşgelddiinn

hoşbuldumm tortomm nbrr özledim kızzzz

evet canım çok şükür git gide azalıyoruz

Sağol canım, aminn..
Allah sizlerinde gönlüne göre verir inşallah sizde sevdiklerinizle mutlu bir yuva kurarsınız tertocum.

aminnnn canım en içten bir amin diyorum askerlik belasından kurtulunca inşallah hepsini tezelden yapacaz nişan düğün bebek

Sağol canım aminn.
Size de maşallah

hoşbuldumm tortomm nbrr özledim kızzzz

evet canım çok şükür git gide azalıyoruz

Bende özledim valla canım.İyiyim sen nasılsın?Nasıl gidiyor?ÇAlışmaya devam mı?

Sağol canım aminn.
Size de maşallah

Teşekkürler canım...

Zaten bizi üzen şafak değil ki, zaman bir şekilde geçiyor, atla deve değil ya bunu biliyoruz, yemişim şafağını... Bizi bu kadar kahreden yaşadığımız eksiklik, yalnızlık, hasret, ve daha adı konmamış bir çok şey... Ama dayanacağız... Dayanacağız ki, onlar da dayansın, içe atacağız ama hissettirmeyeceğiz, başka yolu yok canım...

cok doğru tatlım.. bütün askerlere hayırlı tezkereler asker yarenlerine sabırlar diliyorum... tekrar görüsmek üzere iyi geceler kızlar..

Neyse kızlar size doyum olmaz.Yarın sabah erken kalkmam lazım.Eşimin teyzesini ziyaret için başka bir şehre gidicez.
Hepinize iyi gecelerr. kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…