- 15 Temmuz 2012
- 125
- 120
- 103
kızlar siz şafak sayarken mazret iznini yol iznini kullanılmamak istenen izni falan düşüyor musunuz
ben hepsini koydum da içine
düşmedim
:44::44:
allahım nazardan korusun sizi tatlım
çok imrenerek bakıyorum şafagına valla
ay sıcagı hiç sorma canım yaa adana bir baska yanıyor
süblümleşip yok olucaz yakında
hissedilen sıcaklık 70 derece desem
agzınız acık kalır mı acaba
markete giderken bile savas veriyorum evdekilerle
niye ben yaaaaaaa
diye
cehennem cehennem burası
Hmm demek oradan gördüm...
Citu arkadaşım bizde geçtik o yollardan şafakları topladık çıkarttık düştük olmadı bir daha topladık ettik sonunda bu hale getirdik..
Yol izni herkese aynı değil yalnız bizim iki gün değil,İstanbul'dan Çanakkale'ye gitti ya askerim 1 gün bizim yol iznimiz.Evet düşüldü biz sadece 7 gn dağıtım izni kullandık onu da düştük şafağımız şekillendi he bir de bizim dönem 458 günden düşülecek durumu vardı onunla ilgili de bir kırpma işlemi yapmıştık herhalde
ayyyyyyyy evet bildin sen valla dogru kısss
evli olp bekleyen var mııııı
Ben düşmüyorum canım, çok erken daha onlar son 2 ay kala belli olur zaten o zaman toptan düşeceğim, tabii düşecek bir izin kalırsa
İmrendiğin şafaklara sende ulaşacaksın canım benim. Gerçekten geliyormuş bu günler sabredince ben inanamıyorum yazıyorum bakıyorum 2 haneli gerçekten diyorum
Evet tvde haberlerde gördüm canım Adanadan gelenler burası yani İstanbul için sıcak değil diyor düşünün Adana ne kadar yanıyor diyor.
Ay canım Allah yardımıcınız olsun sıcak çok zor saglınıza dikkat edin.
çok zor bide klima sakat ediyor insanı yaaa
70 dereceyle sastık kaldık
bide ramazan geldi kapıya dayandı
gel de su içme
aksam olsun
inşallah bi an önce kavuşursunuz ya benim sevgilm de bu kasımda gtcekti ama cesaret edemedik şimdi giderse uzun dönem gtcek önlisans mezunu iki yıl daha okyp kısa dönem yapmak istiyo ama bu arada da evlenmeyi düşünüyoruz yani daha mı zor olur evliyken beklemek bilmiyorum öteki türlü de çok uzuyo ooofffff
Ben varım canım, evliyken gerçekten çok zormuş canım, nişanlıyken kıyıp göndermedim, aman ne olacak yapar, kısa dönem yapar sonra dedim, tongaya geldik, 4 yıl evli kaldıktan sonra gitti, gerçekten çok zor, şimdiki aklım olaydı, nişanlıyken gönderirdim
Evet canım yaa yükseltmektense düşürmek daha iyi... Ben en kötüsünden sayıyorum... Ne olur ne olmaz...
evli olp bekleyen var mııııı
inşallah bi an önce kavuşursunuz sevdiceğinize kızlar aranızda evli olup sayan var mı acaba
toptan düşmek en garanti galiba
şimdi sadece yüreğimi avutuyorum
mazeret almadık falan diye
Canım evliyken asker beklemek burdaki evlilerden anladıım kadarıyla çok ama çok zor birşey ..
Ben cesaret etmedim edemedim çok şükür son 33 gün.. Sonrasında evlilik inşallah evliliğimde onu hiçbiryere göndermek istemedim oda bırakmak istemedi bekar bekar halledelim dedik ev ayrı yatak ayrıyken yoksa diğer türlü çok canı acır insanın .. O ev insanın üzerine gelir yerleşik bir düzende.
Bilmiyorum ben yapamazdım.
mutlaka daha zordur da ben ondan iki yaş büyüğüm ve iki yıl okusa sonra gitse falan üç yıl uzuyo e ben de 25e geldim üç yıl daha beklemek de işkence gibi geliyo zaten dört yıl bekledim artık çok özlüyorum onu of içimde büyük bi dert askerlik sizin geçmiş çok şükür ne güzel ya
mutlaka daha zordur da ben ondan iki yaş büyüğüm ve iki yıl okusa sonra gitse falan üç yıl uzuyo e ben de 25e geldim üç yıl daha beklemek de işkence gibi geliyo zaten dört yıl bekledim artık çok özlüyorum onu of içimde büyük bi dert askerlik sizin geçmiş çok şükür ne güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?