Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siz şafak sayarken mazret iznini yol iznini kullanılmamak istenen izni falan düşüyor musunuz
ben hepsini koydum da içine
düşmedim
:44::44:

Ben düşmüyorum canım, çok erken daha onlar son 2 ay kala belli olur zaten o zaman toptan düşeceğim, tabii düşecek bir izin kalırsa

İmrendiğin şafaklara sende ulaşacaksın canım benim. Gerçekten geliyormuş bu günler sabredince ben inanamıyorum yazıyorum bakıyorum 2 haneli gerçekten diyorum
Evet tvde haberlerde gördüm canım Adanadan gelenler burası yani İstanbul için sıcak değil diyor düşünün Adana ne kadar yanıyor diyor.
Ay canım Allah yardımıcınız olsun sıcak çok zor saglınıza dikkat edin.

evet biraz netleşsin ben de düşecem bizimki bbalıkesir adana olunca yol izni 2 gün
şu 2012 bir çıksaydı hayırlısıyla
herkes hafiflerdi valla

çok zor bide klima sakat ediyor insanı yaaa
70 dereceyle sastık kaldık
bide ramazan geldi kapıya dayandı
gel de su içme
aksam olsun

inşallah bi an önce kavuşursunuz ya benim sevgilm de bu kasımda gtcekti ama cesaret edemedik şimdi giderse uzun dönem gtcek önlisans mezunu iki yıl daha okyp kısa dönem yapmak istiyo ama bu arada da evlenmeyi düşünüyoruz yani daha mı zor olur evliyken beklemek bilmiyorum öteki türlü de çok uzuyo ooofffff

çok zor bide klima sakat ediyor insanı yaaa
70 dereceyle sastık kaldık
bide ramazan geldi kapıya dayandı
gel de su içme
aksam olsun

Allah kolaylıgını verir herhalde canım ya zor bi ramazan bekliyor bizi

Canım evliyken asker beklemek burdaki evlilerden anladıım kadarıyla çok ama çok zor birşey ..
Ben cesaret etmedim edemedim çok şükür son 33 gün.. Sonrasında evlilik inşallah evliliğimde onu hiçbiryere göndermek istemedim oda bırakmak istemedi bekar bekar halledelim dedik ev ayrı yatak ayrıyken yoksa diğer türlü çok canı acır insanın .. O ev insanın üzerine gelir yerleşik bir düzende.
Bilmiyorum ben yapamazdım.

garanticiyiz biz

15 gün de az degil hani
birden düşürmek psikolojimize iyi gelecek
hediye gibi valla

evli olp bekleyen var mııııı

inşallah bi an önce kavuşursunuz sevdiceğinize kızlar aranızda evli olup sayan var mı acaba

Ben varım canım, evliyken gerçekten çok zormuş canım, nişanlıyken kıyıp göndermedim, aman ne olacak yapar, kısa dönem yapar sonra dedim, tongaya geldik, 4 yıl evli kaldıktan sonra gitti, gerçekten çok zor, şimdiki aklım olaydı, nişanlıyken gönderirdim

toptan düşmek en garanti galiba
şimdi sadece yüreğimi avutuyorum
mazeret almadık falan diye

Evet canım yaa yükseltmektense düşürmek daha iyi... Ben en kötüsünden sayıyorum... Ne olur ne olmaz...

Son düzenleme:

mutlaka daha zordur da ben ondan iki yaş büyüğüm ve iki yıl okusa sonra gitse falan üç yıl uzuyo e ben de 25e geldim üç yıl daha beklemek de işkence gibi geliyo zaten dört yıl bekledim artık çok özlüyorum onu of içimde büyük bi dert askerlik sizin geçmiş çok şükür ne güzel ya

Bu arada kızlar şafakları geç düşürdüm biraz, çalışmam vardı eve geç geldim, ölüyorum yorgunluktan, zaten bu yüzden eşimle de konuşamadık, sanırım canı sıkıldı biraz ama yapacak bir şey yok... İnşallah yarın konuşabiliriz yaa

iki yaş büyükmüşsün
ben on iki anladım ilk okuyuşumda
isyan edecektim az kalsın

malum hava sıcak
sevdicek yok
eccük da tartıstık

evlenmeden bu işi bitirin derim canım

anlıyorum canım seni beklemek nedir iyi bilirim, bizimde 7 yıl oldu
girdik bu yola bitiriyoruz şükür Allahım evliliği nasip etsin inşallah

iyi düşün tart ama anladıgım kadarıyla 2 türlüde zor , hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…