evet sanırım izin günlerini kullanmamış sayıyor fakat benm netten baktığım şafak da izinleri kullanmadan 284 çıktı fakat sevgilimin söylediğine göre 292 aradaki 8 gün fark nereden geliyor onu anlamadım. 8 gün izin kullanmayı mı planlıyor yoksa farklı bir durum var da ben mi bilmiyorum diye sorayım dedim
O kadar kafana takma canım yaa başlarda ben de çok takıyorum da şafağın şimdiden bir anlamı yok maalesef... Kaç gün askerlik yaptı ona bak sen, normal askerlikten de düş ona göre hesapla, zaten son iki üç kala netleşir, kullanmadığı yol izni ya da normal izin varsa onlar da düşer, net geliş tarihi o zaman belli olur, bence şu an en uzun tarihten başla saymaya... sonra birden düşünce mutlu olursun zaten
haklısınız aslında en uzundan başlayayım ki bir anda mutlu olayım :) 92/1ler 454 gün yapacakmış onu öğrenince bile o kadar sevindim ki insan bir günü bile kar sayıyor :))
haklısınız aslında en uzundan başlayayım ki bir anda mutlu olayım :) 92/1ler 454 gün yapacakmış onu öğrenince bile o kadar sevindim ki insan bir günü bile kar sayıyor :))
HİS, Canım benim şafak tabloda yanlış gözüküyor izin kullandık biz oyle kalmış,
bugün 130 :)
yarın 129 olacak inşaAllah ona sana zahmet düzeltebilir misiinnn :116:
Ayın 19 u itibariyle 129 yapıyorum o zaman, doğru mudur?
Aynen Öyle Canım :116:
oh be sonunda 30'dan kurtuluyorum bu geceeeee
kızlar kızlar buarada nicki değiştim ben
huzursuz01
yok artık
kızlar siz şafak sayarken mazret iznini yol iznini kullanılmamak istenen izni falan düşüyor musunuz
ben hepsini koydum da içine
düşmedim
:44::44:
çokk sevindimmmmmmm yerindee bi karar olmuş kuzummm ne o öyle huzursuzzz..keyfimiz yerinde artıkk
canımm ben onlarıı şafak 100 dedim mi düşcemm ki plakalara çabuk geçiş yapıyımmmm
ne zekiyimm amaaa eheheheee
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:220
Plakalara gelme şafağı:139
Mehtap:45
100'lere gelme şafağı:21
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
senin bu kaçıncı mehtap hayatım
bizimki artık gelmicem diyor
kuzum daha ilk bizim bi dağıtıma geldi garibim o kadarr bide eylülde kullancak o kadarcık
iyi geceler kızlarrr hanicik benim şafakcığımm nerdemişş
atıcak ve 217 olucak100lere çok az kaldııııııııı çooooook şükürrr Allah'ımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?