Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya sizinle beraber bekliyorum sanki göndermeden daha sayıyorum şu an kısa dönem olsa gitsin ama işte uzun kısa yapması içn iki yıl daha okuması gerek o zaman da daha çok uzuyo aklm karışıyo eşin kısa dönem mi yapıyo

nasıl yaaaaa uzun dönem mi çıktı

Seninle sanırım aynı durumdaymışız canım, işte biz de bu beklemek uzamasın diye evlendik, ben de dört yıl bekledim evlenmek için, eğer askere gitseydi, iki yıl daha bekleyecektim ve Çorum da yalnız kalıyordum, dedim iki yıl daha çorumda yalnız kalacağıma evlenince 6 ay yalnız kalırım ne olacak dedim, ama uzun dönem oldu ayrıca da beklemediğimiz bir anda gitti, bir de çok zormuş evlendikten sonra ayrılmak bunu anladık

amin canım allah evliliği nasip eder inşallah ben de senin gibiyim 10 yıl oldu bizimkisi de
hala bekliyorum

iki yaş büyükmüşsün
ben on iki anladım ilk okuyuşumda
isyan edecektim az kalsın

malum hava sıcak
sevdicek yok
eccük da tartıstık

evlenmeden bu işi bitirin derim canım

:) on iki yok deil o kadar ben hiç düşünmemştim askerden önce evlenmeyi ya ama çok istiyo benim de aklıma girdi

garanticiyiz biz

15 gün de az degil hani
birden düşürmek psikolojimize iyi gelecek
hediye gibi valla

Evet sonradan morali bozmaktansa en iyisi kötü düşünelim iyi olsun değil mi?

nasıl yaaaaa uzun dönem mi çıktı

Evet canım hem de daha 13 ayı var gelmesine, 6 yıl sınırına takıldık, apar topar devre kaybı olarak gitti, aniden 3 gün içinde, şok geçirmiştim

yaaaaa yaşadıklarını yaşıyorum şu an 6 yıl sınırı ne olyo ki allahım ya

yaaaaa yaşadıklarını yaşıyorum şu an 6 yıl sınırı ne olyo ki allahım ya

Aynı okulda 6 yıl boyunca okur da askerliği tecil ettirirsen 7. yıla izin vermiyorlar tecil için, ama artık o da kalktı, eşim apar topar askere gittikten bir hafta sonra başbakan sağolsun, 29 yaşına kadar istediği okulda istediği kadar okuyabilir askerliği tecil ettirebilir diye yasa çıkardı, oda bize vurmadı, eşim gitmiş oldu, canımız sıkıldı anlayacağın....

Son düzenleme:

inanmıyorum canım yaaa nasıl iş anlamıyorum her an herşey olabliyo tek tip askerlk faln diyolar ben de düşünüyorum yapabilrler üç sene de herşey mumkün yine de skma canını öyle de böyle de beklicektin eşisin ne güzel dört yıldır mutlaka çok zordr ama geçicek inşallah ailenden ayrı biyerde mi yaşıyosn yani yalnz mı kalıyosun öleyse daha zor olabilir

Evet canım ne olursa olsun, yine de her şeyiyle güzel evli olmak, özellikle gerçekten sevdiğinse, her fedakarlığa katlanıyorsun, olsun beklerim, benim derdim beklemek değildi zaten, doğu çıkma ihtimali çok yüksekti uzun dönem olunca, çünkü bir önceki tecilde komando olarak yazmışlardı eşimi biz nişanlıyken, o yüzden kıyıp gönderememiştim, hala da kıyamıyorum uzun dönem askerlik yapmasına ama yapacak bir şey yok, bu da sevgimizin bir cilvesiymiş diyoruz...

Şu an yaz tatilinde 2 ay çalışmıyorum ben o yüzden sıkılmayayım diye annem babam ablam ve yeğenlerim geldi ama eylülde gidecekler, sonra işim başlıyor zaten yalnız kalıcam zor olacak ama dediğim gibi çalışınca bir şekilde geçecektir diye umut ediyorum...

HİS canım fotografınıza bayıldımm cok guzelmiş..Allah mutluluğunuzu daim etsin..

zaten bitirmişsin sen canım azıcık kalmış ne iyi valla

Bitmişte nasıl bitmiştir Allah bilir canım. baksana bizimkiler gideli daha 2 ay bile olmadı nasıl özledik. onlar 14 ay onlarsız durdular. Vallahi ben zaman geçtikce daha da çok özlüyorum ve diyorum daha 2 ay bile olmadı nasıl dayanıksan 13 ay diyee. O yüzden Onları çok iyi anlıyorum şuan Allahım İnşallah bir daha hiç ayrımaz.
Hepiniz mutlu olun kızlar.. Sabrettiniz başardınız.. Maşşallah hepinize..

Ş A F A K : 1 3 5
:119lakalara 54 gün kaldııııı:119:

Son düzenleme:
Esram bloğun çok güzel olmuş canım benim.. İçim kıpır kıpır oldu
Ayrıca İstanbul serine hayran kaldım, İstanbul aşığı biri olarak.. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

ya bu şafak sayarken silüs tarihinden itibaren 460 düşüyosunuz dimi sizde? ben sayıyorum 313 sevgilim diyo 292, dün internetten baktım sadece dağıtım izni ile 284 çıktı. ben izin günlerini düşmüyorum ama kafamda karıştı hani. neye göre sayacağımı hiç anlamadım. bilen biri bi yardımcı olabilir mi lütfen?:95:

Evet silüs tarihinden itibaren başlıyor. Erkek arkadaşın izinleri kullanmamış olarak sayıyordur onlar genelde öyle sayar.

Evet silüs tarihinden itibaren başlıyor. Erkek arkadaşın izinleri kullanmamış olarak sayıyordur onlar genelde öyle sayar.

evet sanırım izin günlerini kullanmamış sayıyor fakat benm netten baktığım şafak da izinleri kullanmadan 284 çıktı fakat sevgilimin söylediğine göre 292 aradaki 8 gün fark nereden geliyor onu anlamadım. 8 gün izin kullanmayı mı planlıyor yoksa farklı bir durum var da ben mi bilmiyorum diye sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…