- Konu Sahibi GazozGofret
-
18 ekim 2008 di.. akşam saat 9 civarı idi.. sokağin ortasında kaldırıma çöktüm.. evet dedim.. bunla da baş edebilmeliyim.. artık büyüdüm ben..
Yanlış anlama ama çok merak ettim :26: Nedendi peki ¿
düğünüme sadece bi kaç ay kalmıştı.. nişanlım çok ama çook kıskançtı.. kavga etmiştik bi gün öncesinde aşırı kıskançlığı yüzünden, attım yüzüğü.. ertesi gün kuzenimle dolaşmaya çıktım, evi aramış, ailemin durumdan haberi yok dolaşmaya çıktığımızı söylemiş babam, geldi buldu bizi, sokağin ortasında girdik birbirimize, elinde yüzük, takacaksın beni bırakamazsın diyor.. takardın takmazdın baya büyüdü kavga, bağirişiyoruz yolun ortasında, bana bi tokat attı.. arkamda camekan var, kafamı camekana vurdu, kuzenim aldı elinden.. taksiciler vardı koştular.. yatıştı ortalık.. yere çöktü ağladı zırladı.. ben de ilerde bi kaldırıma çöktüm.. o anki duygularımı hiçbi kelimeyle anlatamam.. çok sevmiştim ama affedemezdim.. affetmedim de..
28 aralik 2011. Ayrintilari anlatmazsam kusura bakmayin ne olur. Tahmin edersiniz sanirim. Bir kadini en cok ne mahveder? Yikildim, ve o gunden beri enkaz gibi yasiyorum. Sadece ogullarim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?