İşte şimdi büyüdüm dediğiniz o gün hangi gündü?

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
kızlar konu gayet açık,net. hani bazen öyle olaylar olur ki o olayı yaşamadan önce ben neymişim ki dersiniz birden olgunlaştığınızı hissedersiniz önceki sıkıntılarınız komik gelir.. işte hangi olaydan sonra öyle oldunuz merak ediyorum :ssz:

çok çok merak ettiğim bir gerçeği öğrenmiştim, büyük bir sıkıntı ile iş yerine gittim, o gün çok önemli ayrıca ilk defa olan bir toplantım vardı ve hiç bişey hazır değildi, aklım darmadağınıktı. meğer sabah yasadıgım sıkıntı neymiş, o sıkıntı ile ilgili neler neler neler öğrendim ve çenemi tutmak cok zor olsada zorla tuttum, toplantıyı atlattım öğlen yemek yiyemedim, bir sürü iş hallettim akşam güç bela otobüse yetişip il dışına cıktım yanına gideceğim arkadasım önce gel sonra gelme dedi üstümde diş fırcam bile yokken 3 saat içinde kalacak yer ayarladım, hiç tanımadığım insanların içinde kaldım o insanlar bana teselli verdi yaklaşık 500 tl lik maddi zararım oldu - o arkadaşımın evindeki eşyalarım yüzünden - şimdilik hatırladıklarım bunlar pardon en önemlisi bir önceki gün anneler günüydü ve ben annemle daha dogrusu annem benimle konuşmuyordu o günde bütün bunları tek başıma atlattım üstelik maaşımı almadıgım için üzerimde cok az nakit para vardı yaklaşık 19 saatlik bir gündü ertesi güne de sınava girmiştim bir insan isterse herşeye aynı enerji ile yaklaşabilirmiş onu öğrendim

kızlar cevaplar için sağ olun. 09.08.2012 benim gözlerimdeki perdeyi açan günde bu gündü malesef :ssz: diğer insanları merak ediyorum işte :ssz:

18 ekim 2008 di.. akşam saat 9 civarı idi.. sokağin ortasında kaldırıma çöktüm.. evet dedim.. bunla da baş edebilmeliyim.. artık büyüdüm ben..

Canımdan can olan dostumu kaybettiğim gun... Önce bu acıyı yaşayacağıma ölmeyi hiç doğmamış olmayı düşündüm... Gecelerce uyumamak ağlamaktan gözlerim Mısmor olmuştu. Alışmak çok koyuyordu. 2 Mart 2012 tarihiydi. Ve bu aciyla bas ettigim zaman digerleri uçup gitti. Bu acının altında ezildim ama büyüdüm.

28 aralik 2011. Ayrintilari anlatmazsam kusura bakmayin ne olur. Tahmin edersiniz sanirim. Bir kadini en cok ne mahveder? Yikildim, ve o gunden beri enkaz gibi yasiyorum. Sadece ogullarim icin.

28 aralik 2011. Ayrintilari anlatmazsam kusura bakmayin ne olur. Tahmin edersiniz sanirim. Bir kadini en cok ne mahveder? Yikildim, ve o gunden beri enkaz gibi yasiyorum. Sadece ogullarim icin.

Yanlış anlama ama çok merak ettim :26: Nedendi peki ¿

düğünüme sadece bi kaç ay kalmıştı.. nişanlım çok ama çook kıskançtı.. kavga etmiştik bi gün öncesinde aşırı kıskançlığı yüzünden, attım yüzüğü.. ertesi gün kuzenimle dolaşmaya çıktım, evi aramış, ailemin durumdan haberi yok dolaşmaya çıktığımızı söylemiş babam, geldi buldu bizi, sokağin ortasında girdik birbirimize, elinde yüzük, takacaksın beni bırakamazsın diyor.. takardın takmazdın baya büyüdü kavga, bağirişiyoruz yolun ortasında, bana bi tokat attı.. arkamda camekan var, kafamı camekana vurdu, kuzenim aldı elinden.. taksiciler vardı koştular.. yatıştı ortalık.. yere çöktü ağladı zırladı.. ben de ilerde bi kaldırıma çöktüm.. o anki duygularımı hiçbi kelimeyle anlatamam.. çok sevmiştim ama affedemezdim.. affetmedim de.. :ssz:

Son düzenleme:
siyaset konularında erdem sahibi oldugumda işte ben büyüdüm dedim sehit haberlerini terörün anlamını öğrendiğim an büyüdüğümü anladım

düğünüme sadece bi kaç ay kalmıştı.. nişanlım çok ama çook kıskançtı.. kavga etmiştik bi gün öncesinde aşırı kıskançlığı yüzünden, attım yüzüğü.. ertesi gün kuzenimle dolaşmaya çıktım, evi aramış, ailemin durumdan haberi yok dolaşmaya çıktığımızı söylemiş babam, geldi buldu bizi, sokağin ortasında girdik birbirimize, elinde yüzük, takacaksın beni bırakamazsın diyor.. takardın takmazdın baya büyüdü kavga, bağirişiyoruz yolun ortasında, bana bi tokat attı.. arkamda camekan var, kafamı camekana vurdu, kuzenim aldı elinden.. taksiciler vardı koştular.. yatıştı ortalık.. yere çöktü ağladı zırladı.. ben de ilerde bi kaldırıma çöktüm.. o anki duygularımı hiçbi kelimeyle anlatamam.. çok sevmiştim ama affedemezdim.. affetmedim de.. :ssz:

cok kötüüü cook

aslında çok dönü noktam var büyüdüm diyebileceğim... bundan üç yıl öncesine yani üniversiteye başlamadan öncesine gidersem, o zaman herşeye ağlayan, nazlı, hiçbirşeyi kaldıramayacağımı düşünen bir kızdım.. sonra üniversiteye başladım.. sevdicekten uzak kaldım... başlarda adapte olamadım, boşlukta hissettim kendimi.. ne zaman ki onun yanından ağlamadan dönmeye başladım, anladım ki ben sabretmeyi öğrenmişim.. ne zman ki cebimdeki kısıtlı harçlığımla bir ayı geçirmeyi, okulda o parayla idare etmeyi öğrendim, anladım ki o zaman büyümüşüm... en önemlisi ise 2011 ağustos ayında büyüdüm ben.. o zaman büyüdüğümü anladım işte.. ne zaman ki herşeye ağlamayı kestim, büyüdüm.. en önemlisi artık güçlüyüm diyebildiğime göre, büyümüşüm demektir....

doğum sancımı çekerken ilk defa dedim bunca acı içinde kimse yok yanımda elimi tutan yok herkes kapının dışında çok yakınımda ve bir o kadar uzaktaydı oğlum doğdu kokusunu duydum, ilk kez biri bana gerçek anlamda muhtaçtı işte bende o an büyüdüm ama içimdeki çocuğu öldürmeden.....bir pamuk şekere kanarım hala:34:

Back
X