İstediğim gibi davranamıyorum

yildizlariyakalamak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
612
785
103
arkadaşlar en son bu konuyu buraya açmaya karar verdim sorunum insanlara gerektiği gibi davranamamak sevdiğim insanlara yani aileme kötü davranıyorum çok kötü değil ama istediğim kadar hakettikleri kadar da iyi değil . Sınıf ortamında arkadaşlarıma sevmesem de birçoğunu iyi davranıyorum iyiden kasıt fazla iyi çekindiğim için böyle oluyor fakat ben böyle devam etmesini istemiyorum . Çekingen utangaç olmak istemiyorum . Ciddi bir insan olmak istiyorum bu konuda tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım şimdiden çok teşekkürler

Kime karşı ne şekilde davranmak istiyorsanız öyle davranın.rol yapmaya gerek yok çekingenliğinizi yenmeniz lazım
Bı zaman gelir en çok siz kırılırsınız olmadık insanlara gereğinden fazla değer verdiğiniz için

Buradan bir abla demişti ki bana hiç unutmam kulakları çınlasın,
Sevdiğin insanların , ailenin , eşinin , sevgilinin, dostunun, hayatta olmadıklarını düşün..

O gün bu gündür sevdiklerime karşı sinirlenmemeye çalışıyorum..

Ha ama hak ediyorsa sonuna kadar davranışlarımla konuşmalarımla belli ediyorum..

Buradan bir abla demişti ki bana hiç unutmam kulakları çınlasın,
Sevdiğin insanların , ailenin , eşinin , sevgilinin, dostunun, hayatta olmadıklarını düşün..

O gün bu gündür sevdiklerime karşı sinirlenmemeye çalışıyorum..

Ha ama hak ediyorsa sonuna kadar davranışlarımla konuşmalarımla belli ediyorum..
Sevdiklerim konusunda çok haklısınız peki sevmediklerime karşı Nasıl mesafeli olabilirim

Back
X