Istediğim olmasa da kötü oluyorum:(

O bu duruma razi yani kendi evinde kutlama istiyor zaten ama eşim gelmem ozaman dedi. Ben de gidersem anneme karşı dik duramadigim icin bozulacaktır ki haklı.

hiçbir ilişkide araya girmeyin bence...2 tarafı idare etmek, bi zamandan sonra yoruyor insanı...ailenizde haddini aşıyor biyerde...fakat anne sizi her seferinde ikna edebileceğini bildiği için bastrırıyor...iş sizde bitiyor..evete evet, hayıra hayır dedikten sonra,, karaından dönüş yapmamaktır.

Annem kararın benden çıktığına inanmıyor. Eşim istemediği için benim de istemediğimi düşünüyor. Benim kararım desem de kafasındaki ben algısını degistiremiyorum.

Değişmezse değişmesin istemiyorum teyzemi deyin başka laf dinlemeyin ki zaten gerçekten istemiyorsunuz. Niye annenizin gönlünü yapmaya çalışıyorsunuz. Hem kendi istemediginiz sey icin esinizlede aranizi bozuyorsunuz yani çok sacma. Yada teyzem yuzunden kocamla arami bozmak istemiyorum deyin ne düşünürse düşünsün. İnce düşününce üzülüyorsun bu hayatta.

Annenize pasta keseceğiniz için vicdan azabı duyacaksa onunda gelmemesini söyleyin bence. Kayınvalidenizi ve kardeşlerinizi çağırın bi pasta kesin yine. Eşinizle aldığınız kararı kimse sorgulayamaz, baskı kurup dursunlar istedikleri kadar.

sadece suçlu anneniz sizin gözünüzde nedense hiç kocaların yağtığı gözünüze gelmiyor.
anneniz haklı koca köylü olmuşsunuz.
kocanız teyzenizi istese hemen kabul edeceksiniz ama kocanız istemediği için kabul edemiyorsunuz.
kocaya Yalvarmak nedir niye hiç sözünüzü geçiremiyorsunuz.
birde kocanızla teyzenizin eniştenizin,halanızın , annenizin kendi milletinizin oturup dedikodusunu yaparsanız sonuç bu olur işte. 1 saat biaraya gelmek için yalvarırsınız.

suç annende. üzülecek biri varsa bu konuda o üzülmeli zira onluk bir durum yok. parti filan yapmıyorum de geç.

Ama yapacağımıza dair de bir şey söylememiştim. Kabul etse teyzemle konuşurum, kutlamayacağız derim ama onu da kabul etmez.
Niye annenize kabul ettirmeye çalışıyorsunuz? Yapacağınız her şeyi başkasının onaylaması mı lazım? Ben sizi hatalı buldum. Anneni ikna etmeye çalışırsan o da kendi istediğini yaptırmaya çalışır elbette. Onu hayatınızın ortasına sokan sizsiniz. Teyzenizi istemiyorsanız arayın kendiniz söyleyin. Siz böyle olmaya devam ederseniz eşinizle aranız daha çok bozulur.

Ev benım cocuk benım ıstedıgımı cagırırım ıstemedıgımı cagırmam
Ayrıca kımse ıcın kocanla aranı bozma teyzen dahi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…