- 17 Ağustos 2011
- 24.734
- 155.802
- 798
- Konu Sahibi mellifluous
-
Olsuunnn isteyen insan herşeyi başarıırBen farklı bir dil sectim, aramızda baya net farkı var, yani ben 15 bindeydim. Cok calismam lazım cookk :)
Olsuunnn isteyen insan herşeyi başarıır
Sen dili öğren de inan hayatının her aşamasında yardımcı olur
Hangi sehirdesiniz? Turisti bol bir sehirdeysen Couchsurfing uygulaması indir, gelen turistlere şehrini gezdir.
Ben her ay birkaç turist gezdiriyorum ve güzel dostluklar kuruyorum. Bence mutlaka degerlendir
Yıllar once babam lisedeyken okuldan aldi beni aciktan okuyordum liseyi cevremdeki herkes kucumseyerek bakiyor alttan alttan imalarda bulunuyorlardi.Merhaba hepinize. Ben 11.sınıfa geçtim ve alan olarak dil bölümünü seçtim. Çünkü ingilizceyi çok seviyorum ve ordan bir mesleği - ingilizce öğretmenliği - çok küçüklükten beri istiyorum. İngilizcemi gelistirmek için dizi falan izliyorum müzik dinliyorum test çözüyorum kursa da başladım yani hayatıma ingilizceyi dahil etmeye çok uğraşıyorum, harika bir ingilizcem yok ama yerlerde de değil yani. Neyse bugün ingilizcesi gerçekten güzel olan bir akrabamız gelmişti ve bana "sen neden dil bölümü seçtin ki ?" dedi çok kırıldım, "eğer üstüne çok düşersen olabilir" falan dedi sonrasında ama yani açıkça yapamazsın dediğine cidden hala inanamıyorum. Bir de "ingilizce öğretmenliği çok zor cidden yüksekten alıyor sen ingilizceden çok hata yapıyorsun bence" dedi ta 8 ay önce bir metine göz atmasını istemiştim de hani gramer hatalarım falan varsa bileyim diye onu kast ediyor ama o zamandan bu zamana kadar hatalarımı öğrendiğimi düşünüyorum.. İyi olduğumu düşündüğüm konuda bile kendime güvenemez oldum..
Ne yapmam lazım kendime gelmek icin?
+1Sen onlara kulak asma yapacağına inan kimse anasinin karnında öğrenmedi eğer gerçekten istersen yapamayacağın hiç birsey yoktur bu hayatta kendine güven
Çok teşekkür ederiim sizi de bekliyoruz!!Cok sagol, tesekkur ederim. Basarilar dilerim, hem sana hem konu sahibine :) Herseyin tadini cikart İzmir'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?