Istediğini giyememe sorunu

Güç bela bir defa hamile kalmıştım.acaba kısır mıyım diye.o da anca oldu.
Hanımefendi kusura bakmayın ama bu nasıl bir zihniyet? Acaba kısır mıyım diye hamile kalıyorsunuz kalınca da kürtaj oluyorsunuz. Yani pes. Sizin deney yaptığınız şey bir canlı.

Hanımefendi kusura bakmayın ama bu nasıl bir zihniyet? Acaba kısır mıyım diye hamile kalıyorsunuz kalınca da kürtaj oluyorsunuz. Yani pes. Sizin deney yaptığınız şey bir canlı.
Bana göre önemliydi ama etrafta 15, 20 kere hatta daha fazla sayıda hamile kalan kadınlar olduğunu öğrenince o kadar da değerli özel birşey olmadığına karar verdim.kürtaj olup, daha tekrar adet olmadan hamile kalan var. Madem bu kadar değerli birşey bu kadar kolay olmamalıydı bence.

Neresi?

Giyinin istediğiniz gibi zaten tek başına yaşayan bi bireysiniz size saygı duysunlar kıyafet konusunda da

Ondan sonra biz de deliriyoruz neden bu kadar yapıyorsunuz diye oysa ki bize ne allah hak tanımış yapıyor.vücudunun yeteneğini kullanıyor.

Ben deliler gibi korunmayıp bir kaç defa şansa bırakmıştım.baktım olmadıkça dozu artırdım.baktım yine bir halt olmuyor.öyle.karar verdim yani
kusura bakmazsan bir şey soracağımm.sen bekar bir üye değil misin?hamile kalıp ne yapacaksın ayoll ben orasını anlamadım.evlenince nasılsa yaparsın bebek

kusura bakmazsan bir şey soracağımm.sen bekar bir üye değil misin?hamile kalıp ne yapacaksın ayoll ben orasını anlamadım.evlenince nasılsa yaparsın bebek

Alakası yok bence, konu sahibesi çocuk olursa adam mecbur kalır sandı. Adam da evlenmem diyince mecbur oldu kürtaja

Bahsedilen kadını tanıyorum. Bahsedilen olaylar silsilesinin klibi bile var.

Sen hastanede doktor yada hemşire yada hasta bakıcı değilsindir umarım.. sen sadece temizlik yap

Ben de diyorum konu sahibini nereden hatırlıyorum….

Şu şahane yorumuyla foruma hızlı bir giriş yapmıştı kendisi. Akıllara zarar bir yorumdu.
Bir de başkasına şunu yazmış…

Hanımefendinin her lafı kendi içinde birbiriyle çelişiyor. Ya kafası çok karışık, ya da eğlenmek için üye olmuş, kasıtlı olarak böyle saçma sapan yorumlar yapıyor.

Tohtur goca arıyor anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…