• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istediğinizi yapmayan eşinizi yada sevgilinizi nasıl yola getirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hiçbişekilde kandıramıyorum onun istemediği bişeyi yapmak için:kızgın:
Kesin kararlı bi insan söylediğini unutmaz benim sözlerimi unutmaz ben unuturum ama :mymeka:
Bende onun isteklerine uymam ödeşiriz :lepi:

küser giderim. ama o bildiğini okur. ya da yapmıcakmış gibi görünüp sürpriz yapar.genelde böyledir ama inatlaşma durumlarında ben de kısasa kısas ilkeleri hakimdir :)

Son düzenleme:
bende eşime söyleye söyleye laf sokarak yaptırırım herşeyi mesela sen neden bana çiçek almıyosun derim ertesi gün yada o gün alır gelir ama ben bunu demesem çok beklerim akıl edemez hiç hediye falanda almaz zorlaya zorlaya olur herşey yolda giderken şu çok güzelmiş alalım derim ikilemez alır hemen bizde sürpriz diye bişey yok anlıcanız ben yapardım ilk başlarda sürprizleri belki görür alışır diye malesef olmayınca bende saldım yapmıyorum beklemiyorumda böyle gidiyo hayat işte :))

Lütfen lütfen lütfen Aşkım nolur alsana bana o çok cici ama bak konuşmam noooolur!!!:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:

Ben çalışırken bana böyle bir bayan müşteri denk gelmişdi şimdi senin sorunu görünce o bayan geldi aklıma valla taktiği iyi yaramışdı almışdı istediğini kocası:roflol:

yok be deniz buda çok bi acaip olurduu gıcık oldum kadına ben yahuu :)çaktırmadan inceden inceden aslında istemiyorsun aama onun alması yapması içinda yanıp tutuşuyorsun ama farkettirmeden yapmasını istiyorsun böle bişi iste :)

Belinaycım çok haklısın bencede hiç hoş bir durum değil... Bana tuhaf ve komik gelmişdi ne bileyim öyle işde... :1rolleyes:

aynen banada tuhaf ve komik geldi şekerim :)) sayende ne tür insanlar var duymuş oldum :))

Back
X