• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteğe Bağlı Kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten yaklaşımlarınız çok çirkin. Bir daha çocuğum olmazsa herkes sevinecek resmen. İçinde bulunduğum durumu kimse bilemez belki kariyerimde zirvedeyim belki yaşım küçük hazır değilim belki yumurtam çok her istediğimde hamile kalıcam. Bu zor bir karar ben kendime güvenmiyorum aslında bebeğe iyilik yapıyorum sizlerinde kalbine güzellikler diliyorum.
Kendinizi bukadar önemsemeyin derim.
Sizin çocuğunuz olsa bize ne olmazsa bize?
Doğursanızda kimse sevinmeyecek yada üzülmeyecek burda, aldırsanızda. Ben en geç 1 saat sonra unuturum sizi. 4 gözle doğumasını beklediğim yeğenimi taşımıyorsunuz karnınızda.
Fikirlere açık değilsenizde konu açmasaydınız. Daha öncede yazdım başkası daha önce çocuk aldırdığı için pişmanım keşke aldırmasaydım daha çocuğum olmadı dese vazgeçeceksiniz.
Ama belki sizin olacak? Belki olmayacak. Belki karnınızdaki bile tutunmayacak kendisi düşsecek? Belki doğuracaksınız ilerde 2.isteyeceksiniz ve olmayacak. Belki ilerde 4 tane daha doğuracaksınız. Bunu kimse bilemez

Prezervatif çift takilmaz :olamaz:

Prezervatifte hangi aşamada ve nasil takildiği önemli olan. Bunlari gayet bir google araştirma ile öğrenebilirsin.

O kadar korku varsa, sende hapa/spiral/iğne/yapişkan,.. a başlayabilirsin.
Adama dinletemedim ki 🤣 ben diyorum 🤣 valla anında takıyoruz biz başlar başlamaz . Bence benimde hap kullanmam lazım . Anne olmakta zorlanıyorum çünkü çocuk bakmak çok zor . Bu arada konu sahibi yanlış zamanda takıp mı hamile kalmış onu anlayamadım

E yazma çok işin varsa zorla yaz demedik zAten neden bu kadar mesaj geldi anlamadım.
Allah için kararınız kesinse bukadar hassas konularda buradan fikir yorum istemeyin gerçekten sadece anne ve babanın alacağı bir karar
Ama siz buraya yazınca dayanamayip yorum yapıyoruz .
Madem kesin ne diye insanları ikiye bölüp üzüyorsunuz .
Şahsen ben bir bebeğin hayattan koparlacagini sebebi ne olursa olsun duymak bilmek istemezdim.
Kendiniz halledin işte

Ayyy resmen kadının kararı bazı üyelere dert oldu yahu ister doğurur ister doğurmaz . Bu kadar kadına hırslanmaya ne gerek var ?
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
B Babyangell siz konunuzu kapattırın en iyisi hem bebek konusu burada konuşulacak ve alınacak karar değil .
Nasıl kapatılıyor ?

Ö

bir de beddua ediyorlar bana sevgisiz diyen insanlara bakın. Benim annemde durumu olmadığı için kürtaj olmuş daha önce ve gerçekten durumumuz yoktu. 42 yaşında en küçük kardeşime hamile kaldı durumumuz çok şükür düzelmişti doğurdu. Ne ben ne de benden sonraki kardeşimiz bereketimizle falan gelmemişiz fatura bile ödeyemiyorlardı o günleri hatırlatıp hala üzülür. Ben doğurup ortaya salmak istemiyorum bir gelecek vermek istiyorum şuan katlanan masraflarla gelecek veremem
Kardes sen cocuk istemiyorum ya da 5 sene sonra isterm demedin, 1 yil dedin.. herkeste hakli olarak sadece 1 yil icin mi aldiracaksin dedi..

1 yıl sonra hamile kalacağımdan emin olsam hiç tereddütte kalmam aldırırım diyen siz, doğurup ortalığa salmak istemiyorum diyen de siz. 1 sene önce çocuğu doğunca neden ortalığa salinsın, çok saçma yani. Baştan kararınız netken böyle bir konuyu acmasaydiniz o zaman.

Olumsuz yorum gelince mağdur edebiyatı yapıyorsunuz resmen şuan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X