Doğuma Hazırlık isteğe bağlı sezaryen ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bdkml

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
22
5
8
arkadaşlar ben izmir de medical park hastanesine gidiyorum.11 haftalık hamileyim ve normal doğum yapmak istemiyorum.doktorun beni normal doğuma zorlaması söz konusu olabilir mi,şimdiden bir bilgi vermiyorlar doğumun nasıl olacağıyla ilgili.yardımcı olun lütfen o_O

arkadaşlar ben izmir de medical park hastanesine gidiyorum.11 haftalık hamileyim ve normal doğum yapmak istemiyorum.doktorun beni normal doğuma zorlaması söz konusu olabilir mi,şimdiden bir bilgi vermiyorlar doğumun nasıl olacağıyla ilgili.yardımcı olun lütfen o_O
canim simdiden dusunme ben 30+4um daha hala doktorum dogum sekliyle ilgili konusmuyo cunku karar veremek icin henuz cok erken. sen simdiden bunu dusunme saglikla bebisinin buyumesini bekle zaten zamani gelince istegini dile getirirsin

Ben dr a sezeryan istiyorum diyince acelen ne dur bakalım demişti :))

haklısınız galiba daha çok erken dusunmek için ama işte normal doğumla ilgili efsaneleri duyunca insan korkuyor :)

Ben şuan 27 haftalık hamileyim doktoruma 20.haftada sormuştum, özel olduğu için doğum şeklini kendi isteğine göre yapabiliyorsun ama devlet hastanesinde normal doğuma zorlanıyorsun en son çare olarak sezeryana alıyorlar.. ben de spinal sezeryana karar verdim. Şekerim ve tansiyonum pek normal değil oyüzden korkuyorum normal doğumdan

Bende izmirdeyim medikal parka gidiyorum. Doktorun kim? allah izin verirse bende isteğe planlı sezeryan istiyorum az kaldı tarihi de belirledik zaten bebekte iri normal doğuma teşvik ediyorlar ama öncelik senşn kararın doktorum cok güzel davrandı bende endişeliydim. Bir de daha yorum yapmak için erken olarak görüyorlar 32-33 de doğum hakkında konuşmaya başladık.

Back
X