İsteğim belki mantıksızdı ama fazla hassastım. AMA OLSUN, BENİ SEVMEMİŞ, EN AZINDAN BUNU GÖREBİLDİM.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Aslına bakarsanız ben bunu hep görüyordum. Beni sevmediğini. Hayatında hep onun isteklerinden arzularından sonraki planlarda kaldığımı. Ama görmek istemiyordum. Düşünmek istemiyordum. Avutuyordum kendimi. Zaten ben kendimi hep avutmak zorunda kaldım o hayatımda olduğu müddetçe.
Ben hep kendini avutmak zorunda kalan kadınlardandım...
Bir telefon tarifesi yüzünden bitti ilişkimiz. Ne kadar manasız dimi ? Sadece bi telefon tarifesi. Ama telefon tarifesi deyip geçmeyin. O tarifeye geçmeni istemiyorum dedim. Geçmişte yaşadığımız kötü şeyler yaşanacak, kalbim kırılacak diye korktum. Ya bi kere kırılırdı kalbim, o da beni değil o telefon tarifesini seçerdi, bende giderdim, yada o tarifenin ona sunduğu ayrıcalıkları kullanıp kullanıp beni incitirdi bende gidemezdim.. İNSAN HER ZAMAN GÜÇLÜ OLAMIYOR Kİ.
İNSAN HER ZAMAN O GÜCÜ BULAMIYOR.
Belki anlamsız bi soruydu ama ona şunu sordum.. '' Ya beni kaybedersin yada o tarifeye geçmezsin her zamanki tarifende kalırsın ''
Beni kaybetmek daha iyiymiş, ondan vazgeçemezmiş, kısacası böyle söyledi.
Yapmamı asla istemediği bi şey vardı. Bu meseleden önce söylesem asla izin vermeyeceği, vakti zamanında söylerken izin vermediği. Onu yapacağımı söyledim umrunda olmadı git yap dedi.
Telefon tarifesi ne alaka dalga mı geçiyorsun diye düşünebilirsiniz. Evet çok aptalca. Çok manasız bi sebep '' birbirine tamamiyle güvenen çiftler '' için..
Bizim gibi mahvolmuş çiftler için böyle detaylar bile sorun..
Şimdi tek bir soru. Bi telefon tarifesine size tercih eden bi adam olsaydı ne düşünürdünüz ne yapardınız ?
Sizden bu kadar rahat vazgeçen ? O an sizin gözlerinizden yaşlar dökülürken ve onun dudaklarının arasından çıkacak o karar cümlesini beklerken, sizi tercih edip edemeyeceğini göremezken ve müthiş hayal kırıklıklarıyla gözlerinizden yaşlar süzülürken o gülse ne düşünürdünüz ?
Bizim ilişkimiz burda bitti. Niye bunca zaman bitemedide burda bu kadar manasız bi sebeple bitti diye sorarsanız, yaşananlar bu sebebi hiçte manasız kılmıyor diyebilirim sadece.
Şimdi mutlu olmayı öğrenmem lazım. Onu her şeyiyle aklımdan silmem lazım. Sizce tarifsiz kötü şeyler yaşadığım adamı tam manasıyla aklımdan nasıl silebilirim ?
Bu kez kalbim koydu çünkü noktayı, ben değil.

Lütfen ne tarifesiydi, şuydu buydu demeyin ayrılık sebebimizle alakalı. İşin altında çok başka meseleler var. Bundan sonra onu tamamen aklımdan silmek istiyorum. Kalbimdeki izi çok çok çok azaldı bir kaç dakika öncesi itibariyle çünkü. Çok şey dank etti kafama.
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Kendimi en hızlı şekilde toparlayıp onu tamamiyle kafamdan silmek için nasıl yollar izleyebilirim ?..

Telefon tarifesi değil ki olay zaten,birikim.Sanırım seçim yapmak zorunda bırakılmak hoşuna gitmemiş.
Her neyse sizin sorunuz o değil zaten,
Sana yaşattıkları kötü şeyleri düşündükçe soğumaz mısın,bende çok işe yarar bu sistem.O kadar kendimi seven bir yapım var çünkü.
Dünyaya tek geldin,tek gideceksin.Bu yüzden biraz acını çek,sonra atlatacaksın eğer kendini seviyorsan.

olay telefon tarifesine sizi tercih etmesi değil ki, o tarifede bir haltlar karışıtracağını düşünmeniz bu o konudaki fikrinizi dikkate almamasından daha geçerli bir sebep.

bir müddet iletişim kurmayın onsuz yapabileceğinize kendinizi inandırdığınız da herşey daha kolay olacak.

olay telefon tarifesine sizi tercih etmesi değil ki, o tarifede bir haltlar karışıtracağını düşünmeniz bu o konudaki fikrinizi dikkate almamasından daha geçerli bir sebep.

bir müddet iletişim kurmayın onsuz yapabileceğinize kendinizi inandırdığınız da herşey daha kolay olacak.
Şuan anlaşılmış olmak bile o kadar iyi geldi ki... Bu bile yeterli artık bana.. Dediğinizi benimseyip, onsuz yapabileceğime kendimi inandıracağım.

Telefon tarifesi değil ki olay zaten,birikim.Sanırım seçim yapmak zorunda bırakılmak hoşuna gitmemiş.
Her neyse sizin sorunuz o değil zaten,
Sana yaşattıkları kötü şeyleri düşündükçe soğumaz mısın,bende çok işe yarar bu sistem.O kadar kendimi seven bir yapım var çünkü.
Dünyaya tek geldin,tek gideceksin.Bu yüzden biraz acını çek,sonra atlatacaksın eğer kendini seviyorsan.
Bi müddet, aklıma geldikçe bana yaptıklarını düşüneceğim.. Haklısınız.

vallahi ben birşey anlamadım. ama olay tarifemi ben mi noktasına geldiyse zaten kötü. tarife yahu. insan sevdiği için dünyaları karşısına alır. tarife ne. bu soruyu sormak zorunda kalmanız bile kötü.daha kötüsü ise sen olamayışı zaten sen olamayacağını düşünmeniz. ne bileyim üzüldüm ben. bugün ins.te meşhur bloger momlardan birinin videosunu izliyordum. eşine angelina jolie mi ben mi diyordu eşide sen diyemiyordu. gülüşüyorlardı filan eşime attım videoyu sen yazmış. yahu dedim angelinayı tavlarsan sakın kaçırma yap bi kaçamak sonra devam ederiz :) konunuzu okuyunca bu geldi aklıma.

siz siz olun hayatınıza ... mı ben mi sorusunu sormak zorunda bırakan birini almayın. hele hele siz ağlarken gülen birini hiç almayın. kimse sizden daha değerli değil.. incitilmeye izin vermeyin..

Düz mantik erkekler iste. Sen ona tarife mi ben mi dediginde ya bu kadin nelerden korkuyor neden istemiyor kirginliklari var yasattigim diyemez.
Ole aklindan kalbinden hemen silemeyeceksin.cok guclu hissettigin gunun aksami arayip yazip irtibat kurmak isteyeceksin.tehlikli anlar iste.
Seni basindan kaldirmayacak bir kitap aksamlari surekleyici yabnci 1 dizi erken uyumani saglayak artik sut olur bitki cayi olur bisiler...hakkinda hayirlisi olsun.alkol kullaniyorsan aksamlari saraptan uzak dur o mesaj attiriyor valla bende hep ole oldu : )

vallahi ben birşey anlamadım. ama olay tarifemi ben mi noktasına geldiyse zaten kötü. tarife yahu. insan sevdiği için dünyaları karşısına alır. tarife ne. bu soruyu sormak zorunda kalmanız bile kötü.daha kötüsü ise sen olamayışı zaten sen olamayacağını düşünmeniz. ne bileyim üzüldüm ben. bugün ins.te meşhur bloger momlardan birinin videosunu izliyordum. eşine angelina jolie mi ben mi diyordu eşide sen diyemiyordu. gülüşüyorlardı filan eşime attım videoyu sen yazmış. yahu dedim angelinayı tavlarsan sakın kaçırma yap bi kaçamak sonra devam ederiz :) konunuzu okuyunca bu geldi aklıma.

siz siz olun hayatınıza ... mı ben mi sorusunu sormak zorunda bırakan birini almayın. hele hele siz ağlarken gülen birini hiç almayın. kimse sizden daha değerli değil.. incitilmeye izin vermeyin..
yorumunuzu okurken gözlerim doldu yine.. ben inanıyorum atlatıcam.. sizlerin desteğini içimde bu kadar hissetmişken hemde ! daha güçlü hissediyorum artık.

İstediğiniz kadar kısıtlayın yapacaksa her tarifede yapar. Yaşadıklarınızı unutmanız için size acayip güven vermesi lazım tarifeden daha önemli detaylar bunlar.

Yanlış yapmışsın bu kadar meraklıysan konuşmaya , al benim tarifemde senin olsun diyecektin :KK66:

Ama sen zaten onun gideceğini bile bile bu teklifi yapmışsın hayırlısı olsun senin için ...

Tarife değil sorun da birikmişlik mevcut artık pamuk ipliğine bağlı'ymış gidişat ben öyle anladım.
Belki bir zaman sonra iyi ki bitmiş diyeceksiniz onun için acınızı tadıyla yaşayın gerekirse yazın ,çizin,ağlayın ama acabaları silin atın kafanızdan mutlaka biterdi hiç bitmeyecek sandığımız sevdalar onun için fazlaca sorun yapmayın bu da geçecek zaman sadece...

Bir arkadaşım vardı nişanlıydı ve dügüne bir ay kala pat diye yüzüğü attı herkes şaşırdı çünku dışardan çok iyi anlaşıyorlar izlenimi veriyorlardı kıza neden diyince balık yemege gittik ve balıklarından biri biraz daha büyüktü benim dikkatime çekti izledim ne yapacak diye dedi ve o büyük balığı oğlan kendi tabagına koydu ve afiyetle yedi bende dayanamadım çok bencilsin deyip yüzügü masaya bırakıp gittim dedi herkese komik gelmişti yok olurmu öyle seyler filan ama o artık bıktim bencilliklerinden bu bahanesi oldu o nasil kendini düsünüyorsa bende kendimi düsünüyorum deyip yoluna baktı sonra başkasıyla evlendi gayette mutlu herşeyde vardır bir hayır sizin hikayeyi okuyunca aklima geldi sizide bıktıran bu boyuta getiren başka etkenler vardir kendiniz icin bence cok dogru karar vermişsiniz simdi aglarsın ilerde gülersin hayirlisi olsun.

Tarifenin neden bu kadar önemli olduğunu açıklamadınız fakat güvensizlik sanırım. Çünkü tarife, sosyal hesaplar vs. Basit görünüyo belki de fakat öncelerden bir şeyler yaşanmış ise gayet ciddi bir konu alabiliyo.
Bence numaranızı değiştirmekle tüm fotoğraf mesajları silmekle başlayabilirsiniz insana onu hatırlatacak her konu ilişki de pişmanlık ve kalp yumuşamasına sebep üzme kendini basit olan konun değil sana zarar veren adam unutma.

Back
X