İşteki kadın müdüre gidip arkamdan kapasite yok demiş.Bir şeyi on kere soruyor demiş.Gerçekten akıl sağlığımı yitireceğim gerçekten bana yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz hangi pozisyon da çalışıyorsunuz? İlk amiriniz yanınızda ki kadın mı müdürünüz mü?

Ben mi o kadının sırtına bindirildim

Gerçekten çok teşekkür ederim . İnanın normal mesaımın dışında bir çok kez gidip çalışıyorum . Sürekli işten geç çıkıyorum yetişsin yapayım diye okumaya çalışıyorum ama uygulama da farklı oluyor aradığım bilgiyi bulmaya çalışıyorum . İlk kes bir örnek geldiğinde o bununonceden bir çok kez yapmış olduğunda ben hiç yapmamış olmama rağmen al yap demedi . Ben yapıyorum sen başka bir şey yap dedi . Gerçekten hakkım yenildi . İnşallah dilerim ki gerçek yüzü görünür . O kadar yoruldum ki artık

Bende kendime üzülüyorum . Her şeyi mükemmel yapmak isterken neden haksızlık yapılıyor bana . Ben özel hayatım da da böyleyim kırmam üzmem. Ama bana iyi desinler diye değil . Şans veririm belki diyorum iyidir . Belki acısını benden çıkarmak istemiştir diyorum . Burada yazılanlar içinde aynı . Bilmiyorum ben bir yardım belki de bana hak verilmesini istiyorum. Ama bunu elde efemedilçe bende üzülüyorum

Munem cevap vermiş… çok seviyorum seni Mune hiç bir zaman yargılamayan , anlamaya çalışan , önyargılı olmayan bir Munemiz çok teşekkür ederim

Mesela burada size gerek normal dille, gerek ironik dille konuyu başlıkta olduğu gibi yazmayın dediler.
Siz hala konuyu olduğu gibi başlığa yazıyorsunuz. Maili böyle atan bir alt elemanım olsa sinirlenir ne beni ne işi anlamadığını düşünürdüm ben de.

Bu nasil kôtû ve cirkin kalpliliktir.
Sen kaybet ins akil sagligini

Birde begenenler olmus, yazdigin yaziyi.
Korkuncsunuz resmen
burada haklısınız.ilişkilerini eleştirebiliriz iş hayatında yaptığı yanlışları söyleyebilir ki söylüyoruz da zaten.ama kimseye bu denli hakaret etme hakkımız yok.

sende aklını aşkla değil işle boz otur çabala arkandan konuşmasınlar

Evet daha hayırlı olur. Bulduğu tipler de belli yani, ne gerek var.
ya anlamadığım kez yerine kes yazarak atanmış bir memur. 2-3 kere arkasından anlamıyor diye konuşurlar sonrada aman anlamıyor der geçerler o da otursun saç okşanmasını falan düşünsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…