- 16 Mayıs 2025
- 89
- 25
- 3
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
Burada kendimden yaşca büyük insanlar var ve ben tavsiye almak istiyorum sizden. Bu olan olayı büyütmüyorum ama biraz sinirlerim bozuldu. Genelde her gün birlikte çalıştığım birisi var. İkimiz sabitiz yanımıza başkaları geliyor. Haftalık izin günümüz maalesef sabit değil. Bu konudan aşırı şikayetciyim çünkü annem hasta ve hastane işleri için ekstra izin istemek zorunda kalıyorum istediğim zaman patron veriyor ama başkalarının gözüne batıyor galiba. Bugün yanımdaki kişi sabah geldiğinde diğer sabit olmayan kişiye "bide yarın ben izinli oluyormuşum" Gibi cümle kurdu. O kişi de yarın%90 benim izinli olacağımı iznin bana döndüğünü dile getirdi. Sonra geçici eleman gitti vs ben bunu söyleyen kişiyle yalnız kaldım bana birde yarın ikimiz izinli oluyormuşuz dedi ben bir şey demedim. Sonra gruba bir baktık yarın o cümleyi kuran kişi izinli. Benimde zoruma gitti ben bu kişinin kötülüğünü düşünmem büyük ihtimal izin istedi bana da söylemedi aklı sıra alttan iş götürüyor. Ben yarınla birlikte 9 gündür full çalışıyorum. Çalışmayı geçtim yanımdaki kişi kendini akıllı sanıyor bizim anlamayacağımızı düşünüyor galiba. Hiç huzurum yok aşırı tilt oldum. Nasıl bir yol izlemeliyim bu elemana nasıl davranmalıyım?