Istekleri bitmeyen komşu!

Aaaa bosan tabii ki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
229
248
53
36
Sabah sabah cinnet gecircem. Samimi olduğum bir komsum var. Sürekli benden birseyler istiyor. Arar beni gelirken su deterjani alir misin,sigara alir misin,sunu bunu alir misin geldiginde parasini vericem der ve asla vermez! Bazen de arar kizimin hesabına cok acil 100 lira yatirir misin oğlumun hesabina 200 yatirir misin hemen vercem der 1 haftadan once vermez. Hatta bazen param yok derim yalvarip beni zor duruma koydugu da oldu. Hatta altin hesabimdan bozdurdugum da. Galiba ben bir malım. Yazinca daha net anladim embesilligimi.

Son olarak az once arayip bayram icin sehir disina cikicaz diyerek arabayı emanet istediler.beynimden vuruldum. Bu sefer israrlarina ragmen reddettim. Kusmeyin kirilmayin dedim bilemem dedi arsiz.

Muhtemelen arkamdan mali kiymetli vs diyecektir. Ama haksiz miyim araba hic emanet alınıp verilir mi? Kaskom da yok daha evvel bir arkadasim arabamla kaza yapip 4 aracin anasini aglatmisti. Kendi de bilir bu olayi. Ve o kazadan dolayi kaskom cok yuksek cikiyo yaptirmiyorum.

Ayyy uzun lafin kisasi insanlardan tiksiniyorum!

Ne derse desin sen yapacaksın Bayram da arabasız altın hesabın olduğunu nerden biliyor çoğu insan bir hesabı olduğunu eşine bile demiyor değilki komşusuna desin.
Borcum vardı ödedim hesap işletim ücreti geliyor diye hesabı kapadım de.
Sen ara onu al bunu al yap ona bak sen el samimiyeti nasıl kesiyor?

Aaa ne münasebet olmaz olsun öyle komşu. Küserse de küssün hatta daha iyi olur kurtulursunuz. İyi niyetinizi sömürmüş şimdiye kadar iyi ki sonunda hayır demişsiniz bundan sonra haddini bilir de aynı istekleri tekrarlar mı bilmem ama ihtimal var huyundan vazgeçmeyebilir ama siz de hayır demekten vazgeçmeyin artık.

Kendisini de birikime tesvik etmek icin soylemistim altin hesabi actigimi. Buyuk esseklik hakikatten.

Kendisini de birikime tesvik etmek icin soylemistim altin hesabi actigimi. Buyuk esseklik hakikatten.
Sana kalmıştı( bu lafı kendime derim iş güzarlığım başıma iş açınca)
O da senin birikime göz dikmiş
Ne zorlukla biriktirdiğin altını kurlar böyleyken bozduruyor .
Benim 2012 de 200 gram altınım vardı birine dedim acındırdı bozdurdu 104 ten çakılmıştım 78 e bozdurdu ödemedi elimden kaydı gitti.
Bize lazım olsa kimse vermez zaten niye versin istemeyiz

Asıl asalak komşunmuş canım senin üzerinden geçinmeye çalışıyo mesafe koy gerekirse kalbini kır çünkü o isteklerin sonu gelmez daha da artar

Uuu kabus gibi komşu.
Emanet araba nedir? Oldu olacak arada koltukları halıları filan alsın.
"Küsmeyin; darılmayın." niye? Yerinizde olsam beni kullandığı için ben küser darılırdım. Insanlara bu kadar taviz vermeyin.

benımde eskıden boyle bır komsum vardı
patates ıstedı evde yok dedım dıye küsmüs daha once ona aldıgım ne varsa kapıma fırlatmıstı

etrafda degısık ınsandan cok ne var. boylelerını muhattap almamak gerek en ıyısı .

Bu kadar verici olmanızın nedeni sadece komşu olmanız olamaz diye düşünüyorum.Bu arkadaş size kusmez meraketmeyin...değil arabayı vermemeniz yüzüne telefonu kapasaniz hat çekmemiştir der....ama siz neden darilmasin ,güçenmesini bu kadar düşünüyorsunuz bunun üzerinde durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…