Istekleri bitmeyen komşu!

Acilen arkadaşlığınızı bitirin....
Küsmeyin kırılmayın demeniz hata... Hem küssün hem de kırılsın. Terbiyesizliğin vücut bulmuş hali gibi!!!!

Yuhh bu ne ya sen ne yapacaksin bayramda arabasiz..bi de küsmeyin kırilmayin demişsin bi zahmet küssün ya...çok deger verip bi taraflarini kaldirmissin komsunun..

Demekki siz kendi kültürünüzden insanlarla görüşmelisiniz. Komşunuzun kültürü kullan kullanabildiğin kadar kültürü belliki

İşte bi kere denemek için sen de bişey iste
Daha da kapını çalmaz
İhtiyacın olmasa da Çok acil ödemem çıktı 300 tl lazım bi haftaya vericem de ondan sonra gör o dostluğu

annem bu taktiği uygulamıştı kadın anında selamı kesti bizde kurtulmuş olduk zırt pırt isteklerinden

Sizi uşak sandi galiba ama büyük suç sizin tabi bu kadar yüz verirseniz kadın sonuna kadar haklı

Çok yüz vermişsiniz maalesef. Bundan sonra daha dikkatli davranın. Bu insana fırsat vermeyin. Ben babamdan isteyemiyorum arabasını 1 saat. Bir şey olur, ihtiyacı vardır diyerek. İnsanlar ne kadar rahat yahu.

ya kusura bakmayın da teşbihte hata olmazmış siz semer vurmasına izin vermişsiniz. bir olur, hadi iki olur, üçüncü de sur demeniz lazımdı. parasını veriyor olsa bile siz kapıcı değilsiniz servis elemanı değilsiniz. çıksın kendi alsın.

Şu komşunuzdan bi ara benim için 100 lira borç rica eder misiniz? Bakalım nasıl kaliteli bir bahane bulacak ve size asla yardımcı olmayacak :)

100 çok demişim 10 lirada bile aynı etkiyi alabiliriz :)

Bu nedir ya çok sinir bozucu. Bir daha ne isterse cevabınız direk hayır olsun. Alışmış kudurmustan beterdir diye boşa dememişler

Hatirladim, cok acaip gulmustum

100 kere verirsin ama 1 kere vermedin mi kötü olursun .
O yüzden hep derim kimseye iyi gözükmeye çabalamayın çünkü ilk hatanızda sırtlarını dönecekler zaten .

Sen bayramda ne yapıcakmışsın peki. Yüzsüzzz yaa. İnsan kardeşinden isteyemez. Bırak küssün neyine lazım böyle kene asalak insan. Ay okuyunca ben şiştim uyuzz.

Araba çok lazımsa kiralasın. Para çok acilse kendisi göndersin. Bakkalfan ihtiyacı varsa bir zahmet çıkıp alsın. Parasını verip verm emesi de sorun değil siz onun uşağı değilsiniz her istediğini yapacak. İnsanlara hayır demeyi öğrenin, bahane üreterek değil hayır yapamam diyerek reddedin. Bir daha istemeye yüzleri olmasın. Bu sebepten küseceklerse de zaten sizi kullanmaktan başka bir amaçları olmadığı için küsmeleri daha hayırlı olur.

Konu sahibesi sen bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır deyip millete açarsan herşeyini kırk yıl köle olursun işte.Bu ananeler yok olmadıkça sizin gibi enayiler bitmez.Boşa akıl aramayın burada sizde bu kafa oldukça daha çok kazık yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…