Istekleri bitmeyen komşu!

Eskilerin sözü vardır. At avrat silah emanet edilmez diye. Bugünün at denileni arabadır. Kusura bakmayın da çok yüz vermisiniz vermisiniz astarinida begenmiyor.

“Yatılı misafirlerim gelecek,sizde ağırlasak olmaz mı” demiyor mu?

“Altın gününü sizde yapalım,evini ödünç verirmisin”demiyor mu?

Bunları demiyorsa öpün başınıza koyun

Şaka tabiki...

Küsse keşke size,ama öyle arsız insanlara küsmek yakışmaz:)

Aaa cok sasirdm heleki sizin sabriniza daha cok sasirdim. Ben komsum genelde pazara gittigimde bisi istiyor aliyorum parasinida hemen verir ama bazen kiziyorm ona bile bende pazarligimi yapiyorm belki elim doluyor zorlaniyorum aslinda herzaman yapilmamali. Heleki bide para isteyip vermiycek veya araba ödünc istiycek sanirim coktan mesafe koymusdum.

Komsunuzu fazla şımartarak kendınıze haksızlık yapan sizsiniz. Fazla muhabbet tez ayrılık getırır.Yol verin gitsin

Kimisi boyle hem arsız hemde yüzsüz oluyor benimde boyle bir komşum vardı nezaman beni arasa disarıdayım desem kesin bana sunuda alırmısın der parasını kimi zaman verir kimi zaman vermezdi.
Ama artık esimde sıkılmaya basladı en basiti beni aradı ne yapiyorsun dedi alisveris merkezindeyim dedim tamam dedi kapattı 5 dakika sonra esinin tras kopugu bitmis gelirken alirmisin dedi sinirlerim tepeme cikti. Arkadas simdimi farkına vardın bittiginin.
Eşi gecenin bir yarısı sigara istemek icin zile basardın işten gelirken al yok neymis almayı unutmus hepmi unutur insan
Eside ayniydi esime surekli ekmek alirken banada ekmek al der parasini vermezdi ekmek cok para degil ama bu sureklilik haline getirdi hic almadiysam 20 kere aldm dedim esim bunlar nee yaa dedi sonra tasındıkda kurtulduk

Son düzenleme:
Aman uzak dur.Bu ne böyle.Çok iyi yapmışsın vermemekle.Araban belki sana lazım olacak.Bayram sonuçta.Birdaha birşey isterse veya para isterse net bir şekilde reddet bence.Param yok de ısrarcı ol.Istediği kadar yalvarsın.Böyle arkadaşlık ilişkisi olmaz.

Sende onun sana yaptığını ona yap emin ol belli bi zaman sonra konuşmayı keser

Benim de böyle bir kadın vardı hayatımda ama.maalesefki insanları hayatımızdan kolay kolay çıkarmıyoruz.1 yıl boyunca masama tarım.ilacı sürdü böyle bir asalak. O yüzden tanımadığımız insanlara iyilik yapmak en guzeli

Kes ilişkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…