Oglunuzun çkü kalkmıyor demiş olamazsınız diye düşünüyorumHanımlar size bir şey danışacağım biz 1.5 senelik evliyiz eşim evlenir evlenmez çocuk istedi ve 2 aylık evliyken hamile kaldım cinsellik hakkında bi fikrim yoktu hamileyken istediğim halde reddetti hep çocuktan korkuyordur diye üstüne gitmedim ama doğumdan sonra ne bi istek vardı ne bir şey sürekli tahrik etmeme rağmen bir türlü yanaşmadı bana sürekli itekledi kızdı ben de dayanamayıp işin içine aileleri soktum ama yine bi çözüm olmadı hala öyle ayda 1 benim zorunla yapıyoruz kendi ihtiyacı da var farkındayım ama sürekli kaçıyor benden konuştuğumda da isteksizim seninle alakası yok diyor ta da kızıyor kaçıyor hep
Dedim cidden çünkü 1 senedir ilişki yaşamadık ve tek derdimiz o değildi bana çok aşık olan birisi bir anda soğudu her yaptığım harelet gözüne batar oldu benden hep kaçtı yatağa ya benden sonra girerdi ya önce ben uyanmadan uyanır kaçardı bunlar da olunca artık boşanma noktasına gelmiştik ve ben de durumu açtım konuştum ilk başta düzelir gibi yaptı aileler işin içinden çıkınca aynı eski halien döndü şimdi sevgisinde saygısında bi problem yok o geçti ama cinsellikte aynıyızOglunuzun çkü kalkmıyor demiş olamazsınız diye düşünüyorum
Bazen paronaya ile düşünüyorum ama yok gibi çünkü benden ne telefonu saklar ne gittiği yeri ki çok da gezmez kendisi hep evdeAldatma ihtimali nedir?
Hayır direk öyle demedim o ara benden tam anlamıyla kaçıyordu ilgisi çok azaldı ve hepsini anlattım doktora gitmesini değerlerini ölçtürmesini ya da psikolağa gitmeyi ama hiçbirisini kabul etmedi bolanmaya karar verdik yeni doğmuş bebeğimiz olunca ailelere taşıdım konuyuAilelere gidip benle seks yapmıyo mu dediniz gerçekten?
Hanımlar size bir şey danışacağım biz 1.5 senelik evliyiz eşim evlenir evlenmez çocuk istedi ve 2 aylık evliyken hamile kaldım cinsellik hakkında bi fikrim yoktu hamileyken istediğim halde reddetti hep çocuktan korkuyordur diye üstüne gitmedim ama doğumdan sonra ne bi istek vardı ne bir şey sürekli tahrik etmeme rağmen bir türlü yanaşmadı bana sürekli itekledi kızdı ben de dayanamayıp işin içine aileleri soktum ama yine bi çözüm olmadı hala öyle ayda 1 benim zorunla yapıyoruz kendi ihtiyacı da var farkındayım ama sürekli kaçıyor benden konuştuğumda da isteksizim seninle alakası yok diyor ta da kızıyor kaçıyor hep
Hayır direk öyle demedim o ara benden tam anlamıyla kaçıyordu ilgisi çok azaldı ve hepsini anlattım doktora gitmesini değerlerini ölçtürmesini ya da psikolağa gitmeyi ama hiçbirisini kabul etmedi bolanmaya karar verdik yeni doğmuş bebeğimiz olunca ailelere taşıdım konuyu
Hangi değer ölçülüyomuş isteksizlikte? Libido ölçülen bi şey miymiş?Hayır direk öyle demedim o ara benden tam anlamıyla kaçıyordu ilgisi çok azaldı ve hepsini anlattım doktora gitmesini değerlerini ölçtürmesini ya da psikolağa gitmeyi ama hiçbirisini kabul etmedi bolanmaya karar verdik yeni doğmuş bebeğimiz olunca ailelere taşıdım konuyu
Belki hormonlar ile alakalı olabilir diye düşündüm veya psikolojik olabilir diyeHangi değer ölçülüyomuş isteksizlikte? Libido ölçülen bi şey miymiş?
Tamamen psikolojik. Boşayın gitsin.Belki hormonlar ile alakalı olabilir diye düşündüm veya psikolojik olabilir diye
Çok çözüm ürettim ama yanaşmadı başka yolu yok mu sizceTamamen psikolojik. Boşayın gitsin.
Hangi değer ölçülüyomuş isteksizlikte? Libido ölçülen bi şey miymiş?
Ben de onu düşündüm çocuk yaparak öı kanıtladı diye çünkü evlenmeden önce de hiç ilişki yaşamamış arkadaşları da çok haylazmış bu konuda dalga mı geçtiler onun etkisi mi var diyealdatıyor olma ihtimali çok yüksek bence… veya cinsel yönelimi farklı.. çocuk yaptı kendini kanıtladı bıraktı..
Kendiniz diyorsunuz yanaşmadı çözüme diye. Düzelmek istese başaramasa siz de yardımcı olmaya cabalamaya devam edersiniz. Ama adam iyi olmak istemiyoÇok çözüm ürettim ama yanaşmadı başka yolu yok mu sizce
erekte olamadığı için sevişmekten kaçıyor erkeklerin çooookkk büyük bir bölümü. uyarılamadığı için hiç yeltenmiyor ve tedavi olmuyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?