İsteksizlik sorunu

@hadikonusalim alıntılayamadım, etiketliyorum. Sorun ereksiyon değil ki... sevişmiyor adam. 🤷🏻‍♀️
Evet sorun onda başka hiçbir sorun yok benden kaynaklı desem etrafımdaki kadınlar bile bana çok imrenir keşke senim gibi olsak diye giyimime özen gösteririm kendime bakarım ama yok

Maalesef bu libido işleri düzelmiyor. Zaman zaman olur aranın açıldığı ama 1 hafta olur 2 hafta olur siz yıl diyorsunuz. Libido sorunu gibi de değil o yüzden.. sorun cinsel isteksizlik değil tek başına ki tek sorun bu olsa bir adım o gelir bir adım siz geri geri durursunuz bir orta yol bulunabilir.. altında ne yattığını bulmanız lazım
Psikolojik ama bulamıyorum yardım alalım diyorum o da yok

Hanımlar size bir şey danışacağım biz 1.5 senelik evliyiz eşim evlenir evlenmez çocuk istedi ve 2 aylık evliyken hamile kaldım cinsellik hakkında bi fikrim yoktu hamileyken istediğim halde reddetti hep çocuktan korkuyordur diye üstüne gitmedim ama doğumdan sonra ne bi istek vardı ne bir şey sürekli tahrik etmeme rağmen bir türlü yanaşmadı bana sürekli itekledi kızdı ben de dayanamayıp işin içine aileleri soktum ama yine bi çözüm olmadı hala öyle ayda 1 benim zorunla yapıyoruz kendi ihtiyacı da var farkındayım ama sürekli kaçıyor benden konuştuğumda da isteksizim seninle alakası yok diyor ta da kızıyor kaçıyor hep
İhtiyacı var ve sizden kaçıyorsa aldatma ihtimali de yüksek ne kadar dayanabilir ki. Ayrıca bir anda sizden soğuma sebebini açıklamamış olabilir misiniz? Yani durduk yere niye soğusun bir anda. Atıyorum ben genelde ilk tanıştığım insanlarda küfür ettiği için, el şakasını abartılı yaptığı için hoşlansam bile karşımdakinden sürekli kendini övüp insanlara tepeden baktığı için anında soğurum. Soğuyorum ama sebepleri var sizinde mutlaka olmalı.

Sizden gizli telefon saklayabilceği bir yer var mı.. erekte oldupu halde tutuyorsa kendini durum vahim. Araba varsa bagajı oraya burayı bi deşin derim
Ev ve araba alıp çok fazla borca girdik gelir gider durumunu biliyorum öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorım ama işte aklına da gelmşyor değil insanın

İhtiyacı var ve sizden kaçıyorsa aldatma ihtimali de yüksek ne kadar dayanabilir ki. Ayrıca bir anda sizden soğuma sebebini açıklamamış olabilir misiniz? Yani durduk yere niye soğusun bir anda. Atıyorum ben genelde ilk tanıştığım insanlarda küfür ettiği için, el şakasını abartılı yaptığı için hoşlansam bile karşımdakinden sürekli kendini övüp insanlara tepeden baktığı için anında soğurum. Soğuyorum ama sebepleri var sizinde mutlaka olmalı.
Hiç bilmiyorum sadece cinsellik konusunda böyle ben ailesine bana karşı çok ilgisiz benden kaçıyor ve karı koca gibi değiliz boşanma aşamasındayız diye konuştuktan sonra ilgisi normale döndü gayet saygılı seviyor ama cinsellik yok bi sedat koroğlu değildir inşallah 😑

Ben de aldattığını düşünüyorum artık. Sizden vazgeçmiş. Sevgilisine sadık kalmaya çalışıyo olabilir.
Üzgünüm.
İnşallah öyle değildir öyleyse bile dua edin de çok erken ortaya çıksın salak yerşne koyulmak istemiyorum

Tek çözüm doktor. .. ailene durum anlatinca ne dedi kv .
Doktora gidilmesi söylendi kayınbabam eşimle ayrı konuştu ne dedi bilmiyorum ama benden taraflar ve eşim konuyu br şekilde ört bas etti

Hiç bilmiyorum sadece cinsellik konusunda böyle ben ailesine bana karşı çok ilgisiz benden kaçıyor ve karı koca gibi değiliz boşanma aşamasındayız diye konuştuktan sonra ilgisi normale döndü gayet saygılı seviyor ama cinsellik yok bi sedat koroğlu değildir inşallah 😑
E ilk ilişkiniz nasıldı ondan sonrası mı böyleydi yoksa başından beri mi? Kendisiyle ilgili bir problemdir muhtemelen

E ilk ilişkiniz nasıldı ondan sonrası mı böyleydi yoksa başından beri mi? Kendisiyle ilgili bir problemdir muhtemelen
İlk ilişkimiz normaldi ilk haftalar çok iyiydi sonra hemen çocuk istedi 2. Ayımda hamile kaldım ve bitti bir de cinsellik ile bi problemi yok çünkü çocuk istedipimiz zaman günde 2 3 kere yapardık

Hanımlar size bir şey danışacağım biz 1.5 senelik evliyiz eşim evlenir evlenmez çocuk istedi ve 2 aylık evliyken hamile kaldım cinsellik hakkında bi fikrim yoktu hamileyken istediğim halde reddetti hep çocuktan korkuyordur diye üstüne gitmedim ama doğumdan sonra ne bi istek vardı ne bir şey sürekli tahrik etmeme rağmen bir türlü yanaşmadı bana sürekli itekledi kızdı ben de dayanamayıp işin içine aileleri soktum ama yine bi çözüm olmadı hala öyle ayda 1 benim zorunla yapıyoruz kendi ihtiyacı da var farkındayım ama sürekli kaçıyor benden konuştuğumda da isteksizim seninle alakası yok diyor ta da kızıyor kaçıyor hep
Aileleri nasıl devreye soktun böyle bi konuda inanılmaz

Dedim cidden çünkü 1 senedir ilişki yaşamadık ve tek derdimiz o değildi bana çok aşık olan birisi bir anda soğudu her yaptığım harelet gözüne batar oldu benden hep kaçtı yatağa ya benden sonra girerdi ya önce ben uyanmadan uyanır kaçardı bunlar da olunca artık boşanma noktasına gelmiştik ve ben de durumu açtım konuştum ilk başta düzelir gibi yaptı aileler işin içinden çıkınca aynı eski halien döndü şimdi sevgisinde saygısında bi problem yok o geçti ama cinsellikte aynıyız
Gay olma ihtimalini düşündün mü hiç

Back
X