İsteksizlik yüzünden gelinen nokta .

Birbirinizin isteklerini, zevklerini denediniz mi ? Ortak şeyler bulursunuz belki. İsteksizliğin bir sürü sebebi olabilir bir doktora gitseniz falan.
Belki psikolojik belki hormonal bir sebeple sıkıntı var .Bunu biliyorum .

sizin malesef ev arkadaşlığı gibi bir durum ortak alan, maddi paylaşım var fakat duygusal bir paylaşımınız yok. yani bir insan ev arkadaşına ne kadar ilgi duyarsa siz de eşinize o kadar ilgi duyuyorsunuz sanırım evlenmek için acele etmişsiniz
ben açıkçası psikolog ile çözülebileceğini sanmıyorum sizin durumunuzun, insan sevmediği bir insana destek ile ilgi ve sevgi duymaya başlayamaz...

Şöyle söyleyim hayata bakış açılarımız uyumsuz .Ortak noktalarımız az .
Sevgiliyken bunlari farketmediniz mi ? Eşiniz doğru demiş. Sevgi olmayınca, ortak zevk vs de tuz biber olmuş. Cekici bulmuyorsunuz olabilir misiniz ? Yardımcı olacağım diye çok soru sordum kusura bakmayın

Birbirinizden başka zevklerden kastınız ne anlamadım açıkçası. Yani anal ilişkiye zorlama gibi, grup seks olayları bir şey değilse, farklı pozisyonlarsa mesela denenebilir. Yada direkt adamla sevişesiniz gelmiyorsa ayrılın zaten.
üzgünüm ama seks evliliğin en önemli ayaklarından. Aksadığında çiftlerin arasını da ciddi anlamda açıyor.
Basit bir sorun değil. Çözmeniz gerekiyor

Aslında sekiz sene aradan sonra ikinci evliliğimi yaptım .Ancak biraz bazı şeylerden kaçış çıkış yolu olarak gördüm .Bilemiyorum yaşın ilerlemesi yalnız kalma korkusu belkide .Fakat yinede hazır değilmişim Evliliğe bunu anladım .

evet siz ilk evliliğinizdeki ölü toprağını üzerinizden hala atamamışsınız bence. o yüzden sevmeye sevilmeye ve iletişime kapatmışsınız kendinizi.

Sevgiliyken bunlari farketmediniz mi ? Eşiniz doğru demiş. Sevgi olmayınca, ortak zevk vs de tuz biber olmuş. Cekici bulmuyorsunuz olabilir misiniz ? Yardımcı olacağım diye çok soru sordum kusura bakmayın
Sevgililik yaşamadık .Tanıştık dört aya evlendik .O dört ay süresinde biraz cinselliği deneyimlendik .Başta iyi gibiydi .Evlilikle beraber sorunlar başladı diyebilirim.

İlk evliliğinizde de mi seks istemiyordunuz?
Eğer öyleyse zaten ikinciye tekrar denemeniz de haksızlık.

Eşiniz öküz gibiyse isteksizlikte olur herşey olur türk erkrkleri karısına hiç ilgi sevgi göstermez sonra o işi bekler şahsen beni sevmeyen bir adamla yatağa girmem insanların duyguları vardır

evet siz ilk evliliğinizdeki ölü toprağını üzerinizden hala atamamışsınız bence. o yüzden sevmeye sevilmeye ve iletişime kapatmışsınız kendinizi.
Kesinlikle katılıyorum .Çok doğru bir tespit yaptınız .Çok ağır imtihanlar yaşadım .Yıkık bir psikolojik durumda yıllarca güçlü durmaya çalıştım .Belkide artık yoruldum gerçekten bilemiyorum .

psikologlar artık zoom ya da diğer online platformlar üzerinden de hizmet veriyor türkiyede. bu şekilde pek çok insan terapi alıyor. siz de alabilirsiniz. online çift terapisi de yapılıyor bildiğim kadarıyla

Evet eşim yurtdışında değişik fanteziler yaşamış .Baştan bendende bir takım şeyler talep etti .Çok sert tepkilerle karşılaşınca bıraktı .O zamanlardan bana bir soğukluk geldi sanırım bilinç altıma yerleşti .Şimdide kadınlıktan soğudum bittim hislerim öldü sanırım .

Siz 2 yılda hiç çözüm üretmediyseniz, dil bile öğrenmeyip her şeyi olduğu yerde bıraktıysanız, yani çözüm odaklı olmadıysanız bize adama hak vermekten başka bir şey de kalmıyor.
Çalışmaya başladım .Eskisi gibi sıkılıyorum alışamadım modunda değilim .Ancak şimdi üstünü kapatmaya çalıştığımız en büyük sorun buydu sanırım tıkandık .

yaşanmışlıklar malesef tüm hayatımızın gidişatını etkiliyor işe bunları çözmekle başlayın derim yani önce kendiniz için bir destek alın, bu meseleyi tamamen hallettiğinizde de yeni bir sayfa açarak önünüze bakın. içinde bulunduğunuz ilişkinin geleceği olduğuna inanmıyorsanız da eğer daha fazla sürüncemede bırakarak bir de bu ilişkinin yüklerini psikolojinize yüklemeyin, bazen bir şeylerin bitmesi gerekir ki yeni başlangıçlara adım atabilelim.

Yani bu durumda başka seçenek yok aslında. Evlilikte iki tarafta seks istemiyorsa sorun olmaz yürür. Ama belli ki eşiniz istiyor, sizin de kendinizi zorlamanız kötü. Bu durumda beklentiler farklıysa zorlamanın da anlamı yok. İki tarafa da haksızlık.
Benim eşim birden bire soğusa istemese mesela benim için ciddi bir sorun olur. Ben istiyorum derim, evliliği de etkiler bir süre sonra.
Beklentiler farklıysa zorlamanın da anlamı yok.

İlk evliliğinizde de mi seks istemiyordunuz?
Eğer öyleyse zaten ikinciye tekrar denemeniz de haksızlık.
İlk evliliğimde böyle değildim .Yaşımda gençti .Şu an 40 yaşımdayım .Yaşlamı ilgili hormonlamı yaşanan şeylerlemi bilemiyorum .

İlk evliliğimde böyle değildim .Yaşımda gençti .Şu an 40 yaşımdayım .Yaşlamı ilgili hormonlamı yaşanan şeylerlemi bilemiyorum .
Ben yaşa bağlayamıyorum açıkçası. Ben 37 yaşındayım, hala arzu ediyorum, istiyorum. Bence altında daha ciddi bir sorun var ve bu durum evliliği sürdürmek için engel

Haklısınız bazen zorlamayla bir yere kadar götürebiliyor insan bazı şeyleri.

Çalışmaya başladım .Eskisi gibi sıkılıyorum alışamadım modunda değilim .Ancak şimdi üstünü kapatmaya çalıştığımız en büyük sorun buydu sanırım tıkandık .
Çok mu anormal şeyler istiyor eşiniz, belki sizin bazı tabuları kırmanız gerekiyordur, biraz açık olmayı deneseniz, bir doktora gidin isteksizlik için avrupa ülkelerinde bu konuda daha hassas çalışmalar yapıyorlar, ilaçlar var. Türkiyedekinden daha kolay olur tedaviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…