- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aslında kafamda bitirmedim .Sadece üst üste geldi bir çok şey .Çok mücadele verdim ,çok zorlandım .Çözümü kabul etmemekle alakalı değil inanın .Çeviriciyle anlatılacak iletişim kurulacak şeyler değil .Uzun mevzular ayrıca başka konularla ilgili çevirici kullanıp derdimi anlatmaya çalıştım .Sandığınız gibi yüzde yüz doğru çeviremiyor translate .Sanırım siz zaten kafanızda bitirmişsiniz çünkü hiç bir çözümü kabul etmiyorsunuz. O halde neden yazdınız buraya anlamadım.
Neyse, yine de fikrimi yazayım. Eğer başka sorun yoksa ve evliliği devam ettirme niyetindeyseniz doktora gitmelisiniz.
Yaşadığımız bu devirde dil bilmiyorum o yüzden doktora gidemem demek çok mantıksız. Elinizde akıllı telefonunuz var. Randevuyu alın, söylemek istediklerinizi telefonunuzdan çevirin aynı şekilde doktorun dediklerinide, olsun bitsin
Çocuğum olmuyor başta söyledim kendisine .İlk evliliğinden çocuğu var ,sorun yapmadı durumu .İki senedir eşinizi sevip ısınamadıysanız bu saatten sonra da zor bence şimdiye kadar cocuk icin bir hamlede tedavide vs bulunmadınız mı ıkı sene boşa mı gecti yani
Eşimden nefret etmiyorum .Hormonal bir sorun olabilir yada psikolojik.Eşim dil bilmiyor şu an yaşadığımız ülkeye geleli dört beş ay oldu .Görümcem var o dili çok iyi biliyor .Ancak aramız açık ona bu tür sorunlarımızı açmaya çekiniyorum.30 dan 37 kadar iyidim .39 yaşımdan sonra bana bir haller oldu menepoz durumuda kadınlarda cinsek isteksizliğe neden oluyormuş .Bazen düşünüyorum erken menepoza falan mı gircem diye .Altinda yatan baska bir sebep var gibi. Hormonal bozukluklar,depresyon ya da ilac yan etkisi olabilir. Esiniz dil biliyorsa onunla beraber gidin doktora olmaz mi? Bir de online terapi onerileri verilmis, kesinlikle denemelisiniz. Esinizden nefret etmiyorsaniz normalde istemeniz lazim. Bence 35 yas ustu ,kadinlarin kendilerini daha iyi tanidiklari, daha iyi ifade ettikleri, olgunlastiklari, cinsellik anlaminda aktif olduklari bir donem. Yasli degilsiniz kesinlikle.
Eski konunuza baktım biraz yaşadıklarıniz da zor şeyler sizi daha iyi anlamaya çalışıyorum .Ama kendinizi biraz pozitife yönlendirmenizi diliyorum .Bunun sebebi de şu insan sürekli negatif düşünürse hayatı ile güzel şeyler yaşaması da imkansizlasir ,eskilerin deyimiyle kendi kısmetini kapatır .Çözülmeyecek hiçbir şey yoktur siz deneyin olmazsa da bitmesi hayırlısi dersiniz kapatirsiniz bu defteri .Kesinlikle katılıyorum ruh halimden kaynaklı sorunlar .İnşallah çözülebilir .Beslenme şeklim kilo almaya yatgın olduğumdan genelde az yemek yiyorum belkide bu etken olabilir .Doktordur vs deneyip bir şekilde ilişkiyi kurtarma yoluna gidicem .Sağolun yorumunuz için .
Haklısınız yaşanmışlıkların etkisiyle negatif düşünen bir insan oldum çıktım .Aslında başta ikinci evliliğimi çok pozitif düşünceyle yaptım .İmtihanlar değişti .İnşallah toparlarım sağolun yorumunuz için .Eski konunuza baktım biraz yaşadıklarıniz da zor şeyler sizi daha iyi anlamaya çalışıyorum .Ama kendinizi biraz pozitife yönlendirmenizi diliyorum .Bunun sebebi de şu insan sürekli negatif düşünürse hayatı ile güzel şeyler yaşaması da imkansizlasir ,eskilerin deyimiyle kendi kısmetini kapatır .Çözülmeyecek hiçbir şey yoktur siz deneyin olmazsa da bitmesi hayırlısi dersiniz kapatirsiniz bu defteri .
Aslında çözümün peşindeyim .Sadece desteğe ihtiyacım var .Eşimde sürekli suçlayıcı yaklaşınca .Bende tıkanıyorum bir yerde .Bakalım doktor şart oldu inşallah çözüm yolunu buluruz .Eger ıstenırse asılabılır bır sorun bence
Psikologa gidene kadar bence buraya da yazabilirsiniz burada çok güzel fikirler veren hanımefendiler var . Toparlarsiniz tabiki aksini düşünmeyin bile .Gün içinde yürüyüş de yapmaya çalışın 15 dk bile olsa mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor tabi bı de ormanlık bı alanda yaparsanız çok iyi olur .Haklısınız yaşanmışlıkların etkisiyle negatif düşünen bir insan oldum çıktım .Aslında başta ikinci evliliğimi çok pozitif düşünceyle yaptım .İmtihanlar değişti .İnşallah toparlarım sağolun yorumunuz için .
İnşallah bulursunuz bence bulursunuz.. cinsel hayatınıza getirebileceğiniz birkaç yenılık kendınızdenyapacagınız bırkac degisiklık şyi gelebılır bence.bir de gurur ego bunlar bırakılmalı.ılk adımı ben attım şşte sureklı ben cabalıyorum gibi dusunceler kenarda durmalk bence.amac durumu cozmekse,siz bıraz daha cabalayın ne olacak. Bıraz anlayıs empati hosgörü ve kararlılıkla her sey yoluna girer bence. Pozitif dusunun.Aslında çözümün peşindeyim .Sadece desteğe ihtiyacım var .Eşimde sürekli suçlayıcı yaklaşınca .Bende tıkanıyorum bir yerde .Bakalım doktor şart oldu inşallah çözüm yolunu buluruz .
Evet çift terapisti ancak şu anda öyle bir hizmetten faydalanmamız imkansız gibi bir şey bulunduğumuz yer itibariyle .
Cok sık istiyorsa soğuma yaşanması bir yerden sonra normal. Bu sizin içinde bulunduğunuz durumdan da kaynaklı. Sıkıntılı depresif dönemlerdeymissiniz olabilir. En iyisi doktora gitmek elbette ancak durumunuz yok ise ınternet araştırmaları yapın. Yeterli ve dengeli beslenmekte önemli. Serotonin endorfin salgılatacak yiyecekleri deneyin. Kendinizi iyi hissettirecek iç giyim alışverişi yapın. Eşinizden de süre ve destek isteyin. O da biraz anlayışlı olsun habire istekli uyarılmış gezilmiyor birazda erkeğin işi bu. Kadınlar erkekler kadar çabuk uyarilmiyor tatminsizlikte isteksizlik getirir.Arkadaşlar varılan son noktaya geldik sanırım .Aslında baştan beri var olan ,bir şekilde üstünü örtmeye çalıştığımız bir konu cinsel uyumsuzluk .Baştan her şey iyidi güzeldi .Evliliğe başlamamızla sanki bir şeylerin büyüsü gitti .Zor günler yaşadık ben en başından yapamayacağımızı kafa yapılarımızın uymadığını söylemiştim .İkimizinde ikinci evliliği yuva kolay kurulmuyor diyerek mücadele etmeye çalıştıysakta sanırım tıkandık .Ben artık duygusuz isteksiz biri oldum çıktım .Kendimi zorlamaya çalışsamda olmuyor, kadınlık hislerim sanırım öldü .Eşim artık dün isyan etti .Böyle nasıl olacak zaten böyle giderse boşanırıza getirdi .Son zamanlarda bir nevi zorla soğuk ve heyecansız geçen ilişki ,tamamen bitti diyebilirim .İş arıyordum işe başladım .Bir şeyler toparlanıyor düzelecek derken .Şimdi yaşanan bu sorun bizi aşıyor sanki .Bana dün gece zaten artık senle uğraşmayacağım iki ay sonra gideceksin biterse biter dedi .Bende 2 ayı bekleme hemen gönder madem öyle birbirimizi kandırmayalım dedim .Tartıştık işe gitti ben düşün düşün kafayı yicem .Bir psikolog veya kadın doğuma gidip mücadele edicemde bulunduğum yerde Türk doktor yokki sıkıntımı anlatayım .Bu şekilde ya haberim olmadan beni aldatacak .Yada pılımı pırtımı toplayıp giden iki yılıma üzülücem.Fakat gerçekten cinsellik çok önemliymiş evlilikte .Evlenmeden kısa bir süre birliktelik yaşadık o zaman iyidi .Nasıl bu hale geldik .Sanırım tek suçlusu benim yada olamıyoruz .Yurtdışında evlendiğimiz için hiç bir hak talep edemiyorum .Çocukta yok 2 yılım çöp olacak ne yazıkki .Gerçekten boşanırsam artık evlenememde çok zor evlilikte anlaşmazlıklar uyuşamamazlık .Yıkılan hayaller ve bitik bir psikoloji .Bir şeyler deyin lütfen ,gerçekten tıkandım .
Evet çok sık istiyor .Her gün ,işim yorucu .Beslenmemede dikkat edemiyorum .Aslında kendi direk olsun istiyor .Uyarılma yok hep benden beklenti içinde .Bilmiyorum gerçekten evlendiğine pişman oldum .Yakında aldatırsada şaşmam .Yabancı bir ülkede yeni ev açtık ev kiralamak az çok eşya bir sürü borca girdik .Bir hafta oldu çalışmaya başladım .Şu an iç giyim vs alma lüksüm yok .Daha doğrusu 2 yıldır evlendim evleneli üstüme başıma bir şey alamadım .Kendi evimize eşya dizdik masraflar .Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz .Onun aklı fikri cinsellikte .İnsanın kafası rahat olacak huzur olacakki,birazda istekli cilveli olsun .Kişisel bakımıma çok düşkün bir bayandım .Her anlamda kendimi kıstım evlendim evleneli .Erkekler bunları düşünemiyor maalesef tek düze beyinleri var .Sıkıntılarımı anlatıyorum .Takmış sevgi olmayınca böyle oluyor deyip çıkıyor .Halden anlamayan birine ne anlatsan boş .Cok sık istiyorsa soğuma yaşanması bir yerden sonra normal. Bu sizin içinde bulunduğunuz durumdan da kaynaklı. Sıkıntılı depresif dönemlerdeymissiniz olabilir. En iyisi doktora gitmek elbette ancak durumunuz yok ise ınternet araştırmaları yapın. Yeterli ve dengeli beslenmekte önemli. Serotonin endorfin salgılatacak yiyecekleri deneyin. Kendinizi iyi hissettirecek iç giyim alışverişi yapın. Eşinizden de süre ve destek isteyin. O da biraz anlayışlı olsun habire istekli uyarılmış gezilmiyor birazda erkeğin işi bu. Kadınlar erkekler kadar çabuk uyarilmiyor tatminsizlikte isteksizlik getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?