Açıkçası bir ara benim nabzımımı yokladı bilemiyorum .Grup ilişkilerinden bahsetti .Anal vs ne bileyim bazı söyleyemeyeceğim şeyler .Orada bana bir soğukluk geldi diyebilirim .Aldığı tepkiden sonra o tarz konulara girmedi .Ancak bilinçaltımda yer mi etti acaba diyorum .Çok mu anormal şeyler istiyor eşiniz, belki sizin bazı tabuları kırmanız gerekiyordur, biraz açık olmayı deneseniz, bir doktora gidin isteksizlik için avrupa ülkelerinde bu konuda daha hassas çalışmalar yapıyorlar, ilaçlar var. Türkiyedekinden daha kolay olur tedaviniz
Olabilir, bu söyledijleriniz soğutur insanı haklı olarak.Açıkçası bir ara benim nabzımımı yokladı bilemiyorum .Grup ilişkilerinden bahsetti .Anal vs ne bileyim bazı söyleyemeyeceğim şeyler .Orada bana bir soğukluk geldi diyebilirim .Aldığı tepkiden sonra o tarz konulara girmedi .Ancak bilinçaltımda yer mi etti acaba diyorum .
Online terapi güzel bir çözüm. Ama konu sahibi sorununu çözmek istemiyor gibi. İki yılım çöp, birşey talep edemeyeceğim kısımları evlilikleri ile alakalı ipucu.Nerede yaşıyorsunuz? Yani şu açıdan bir arkadaşım yurt duşında yaşayan dil problemi olan yabancılara yardımcı olan sosyal hizmet görevlilerinin, dr. La iketişimi konusnda yardımcı olduğunu söylemişti.
O da olmaz derseniz, Türkiye'de ki bir pskilogtan Online terapi alın.
Hormonlarınıza da baktırabilirseniz baktırın, bazı hormonların eksikliği isteksizlik yapabilir.
Ama onların dışımda sanki siz de duygu ve tutku yok gibi
Sogumaniz normal geldi bana.Grup ilişkilerinden bahsetti
Bu üstü kapatılacak bir sorun değil aslaÇalışmaya başladım .Eskisi gibi sıkılıyorum alışamadım modunda değilim .Ancak şimdi üstünü kapatmaya çalıştığımız en büyük sorun buydu sanırım tıkandık .
Hayır kullanmıyorum .Doktora gitmek gerekiyor haklısınız .Antidepresan kullaniyor musunuz..
Cinselligi öldüruyor resmen..
Isteksiz bir insana dönusturuyor..
Eger kullanmiyorsaniz jinekologla görusun hormonlariniza falan baktirin..
Sonradan olduysa psikolojikte olabilir.
Doktora görünmek sart
Maalesef bilmiyorum .Türkiye’ye gidince acilen psikoloğa gitmem lazım.Dil biliyor musun? Bence önce psikologla görüş
Kesinlikle katılıyorum ruh halimden kaynaklı sorunlar .İnşallah çözülebilir .Beslenme şeklim kilo almaya yatgın olduğumdan genelde az yemek yiyorum belkide bu etken olabilir .Doktordur vs deneyip bir şekilde ilişkiyi kurtarma yoluna gidicem .Sağolun yorumunuz için .İsteksizliğe sebep olan şey bence sizin ruh haliniz ve aranızdaki iletişim sorunları .Şöyle düşünün severek evlendiniz sonuçta .O adam yine aynı adam sonuçta .Mekanlar,zamanlar,sorunlar değişebilir oturulur konuşulur çözüm bulmaya çalışır iki tarafta .Siz eşinizle alakalı rahatsız olduğunuz şeyleri ona açıklayın hatta yazın direkt o da sizden beklentilerini söylesin .Ben evlendigimiz insanlara ılımlı yaklaşmak gerektiğine inanıyorum tabiki karşılıklı olarak .Her sorun çözülür ,düzene girer . Yeter ki o süreçte saçma sapan kırgınlıklar ,saygısızliklar olmasın .Konudaki bütün yorumları okumadım ama beslenme şekline deginilmisti o da isteği artıran ya da azaltan unsur olabiliyor .Sanırım yabancı diliniz çok iyi değil o yüzden doktor kısmını elediniz .O zaman deva sizde ilişkinizi kurtarıp ,hatta güzelleştirebilirsiniz.En azından denemiş olursunuz .
Online görüşün evlilik terapistiyle, böyle imkanlar da var.Evet çift terapisti ancak şu anda öyle bir hizmetten faydalanmamız imkansız gibi bir şey bulunduğumuz yer itibariyle .
Türkiyedeki psikologla online görüşme imkanın yok mu faydalı olabilirMaalesef bilmiyorum .Türkiye’ye gidince acilen psikoloğa gitmem lazım.
Bunlar herkesin kolayca yapabileceği şeyler değil. Bu yüzden araya soğukluk girdiyse de bence soğumakta haklısın.Açıkçası bir ara benim nabzımımı yokladı bilemiyorum .Grup ilişkilerinden bahsetti .Anal vs ne bileyim bazı söyleyemeyeceğim şeyler .Orada bana bir soğukluk geldi diyebilirim .Aldığı tepkiden sonra o tarz konulara girmedi .Ancak bilinçaltımda yer mi etti acaba diyorum .
Araştırdım online psikolog için ancak ilaç tedaviside görmem lazım büyük ihtimalle.Türkiyedeki psikologla online görüşme imkanın yok mu faydalı olabilir
Şu an o tür fantezi teklifleri vs konularına giremiyor .Çünkü tepkim çok büyük olmuştu .Aynı isteklerle gelir mi sonrası belkide haklısınız .Düzeltsekte bir yerde yine tıkanırsa işte o zaman çok daha kötü bir yıkım benim açımdan .Boşanmak bir çözüm ancak, işte toparlamak zor .Zamanla atlatılır insanlar neleri atlatmıyor ki .İnşallah hayırlısı, bundan sonra gerçi artık kuracak hayalimde kalmadı .bana cinsellikten soğumanız garip gelmedi. bir kere evlilik çok köklü bir değişiklik; insanlar çok aşık olarak evlendiklerinde bile bir çeşit depresyon geçiriyor. siz hem aşık olarak iyi tanıyarak evlenmemişsiniz hem de üstüne ülke dil iş herseye aynı anda değiştirmişsiniz. depresyona girmeniz normal ve depresyon da otomatik olarak cinsel isteksizlik yapar. bu durumda eşinizin size hem sosyal hem psikolojik olarak destek olması gerekirdi ki aranızda tensel de olacak bir yakınlık olsun. ama anladığım kadarıyla yapmamış. ayrıca ekstrem cinsel fantezilere sahip olanların bir ilişkiye girerken bunları açıklıkla karşı tarafa söyleyip rıza alması lazım. yoksa evlendikten sonra benim de önüme ekstrem fanteziler gelse hayır derim ve bunu da unutamam. ayrıca bence cinsel olarak hayatınızı az çok yola koysanız da eşiniz bir yerde yine aynı isteklerle gelecek ve yine açmaza gireceksiniz. yaşınızı ikinci evlilik olmasını filan takmayın kafanıza; insanlar kaç yaşında kaçıncı evliliklerde mutluluğu buluyor. ayrıca belki de yalnız daha mutlu olacaksınız. zararın neresinden dönülse kar diyorum ben. boşanma seçeceğini ciddi olarak düşünün. bu şekilde mutsuz olacağınıza ülkenize alıştığınız çevreye döner ailenizin arkadaşlarınızın bildiğiniz sıcaklığın içinde yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?