İsteksizlik yüzünden gelinen nokta .

biz kadinlarin yanilgisi uzerine bir de elalem ne der baskisi ekleniyor.

bos zamanlarinizda youtubedan kadinlarin ilham veren basari hikayelerini dinleyebilirsiniz unutmayın ki dibi gormeden zirveye cikmak mumkun degil.

Yani tek sorununuz cinsellik değilmiş . Altında yatan bazı sebepler de varmış . Online terapi alamıyorsunuz, dil bilmiyorsunuz , kocanızdan soğumuşsunuz , maddi zorluklar yaşıyorsunuz normal şartlarda zaten isteksiz olmanız lazım.
Ama sizin bu sorunlarınız her zaman varmış . 2 yıl önce de varmış .
Çözümü kendiniz bulmalısınız . Yoga vs yapın , biraz iç dünyanızı dinginleştirin . Sonrasında bedeninize odaklanın , zevk alabileceğiniz fanteziler düşünün .
Daha da uğraşamam derseniz , eşinizin de sabrı kalmadıysa boşanın

Aynen öyle.Maalesef bazı erkekler aşırı uçkur düşkünü her şeyi cinsellikten ibaret görüyor .Kadın ne hissediyor umrunda değil .Veya gönlünü nasıl alırım .O kadar haklısınızki .

Değil tabiki ona neden olan yaşamış olduğum zorluklar sonrası psikolojik durum .Haliyle insanı yoruyor bedenen ruhen .Fakat erkeklerin tek düze beyni ancak bel altı çalışıyor .Anlayış düşünce yok maalesef.

Eski eşi unutamamakla alakalı değil inanın .Sadece insan boşanma sonrası yaşadığı olayları düşününce .Ağır travmalar bazen ilk evliliğimi neden bitirdim diyebiliyor .Yaşamadan anlatması güç .Aslında o yüzden çok ağır durumlar yoksa boşanmak özellikle kadının ekonomik özgürlüğü mesleği eğitimi yoksa .Maalesef çok zor .Bazen gelen gideni aratıyor .Yoksa unutamamakla bağlantılı değil inanın bu .

Aslında yanlış kişilerle tanışmışsınız , benim iki hamileliğim çok zor geçti , dr yasaklamıştı . Neredeyse 1 yıl boyunca iki çocukta da yapamadık bir şeyler . Bu iki yılda ne çok ağrılarım oldu , ne çok bunalımlarım oldu hepsini de sevgiyle atlattık . Hatta keşke belinin ağrısı bana geçse dayanamıyorum senin acı çekmene diye ağlardı .
Sonra çocukların gazıydı , dişiydi , gribiydi , büyüme ataklarıydı derken yine bazı dönemler yapamadık . Bu bizim için sorun olmadı . Ha sorun olsa elimden geleni yapardım ve olmuyorsa da ayrılırdım . Yani adamın 15 dk ‘lık zevki için hayatımı karartamam . Kabul ediyorsan böyle , yok etmiyorsan kapı şu yönde derdim .

Allah gerçekten Kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın .Yoksa halden anlamayan adamlarla çok zor .Sizin adınıza sevindim evlilik hayatı paylaşmak budur zaten .Yoksa evlenmenin anlamı yok .

Bence biraz diş gösterin eşinize. Size kendinizi eksik hissettiriyor ama asıl sorunlu kendisi. Neden istemiyorum acaba bir düşün deyin mesela. Biraz sorunu kendinde ara demek ki bana nasıl davranacağını bilmiyorsun, beni mutlu edemiyorsun deyin cinselligi ima ederek. Yani sizin de ondan memnun olmadığınızı görsün de biraz orta yolu bulmaya çalışsın. Neden siz ona ayak uydurmak zorundasiniz ki o da size ayak uyduracak. Hoşunuza gitmeyen şeyleri yapmayacak mesela. Açık açık konuşun bence sevmediğiniz şeyleri çekinmeyin. Hala da düzelmezse en azından elimden geleni yaptım dersiniz

Tensel olarak uyumsuzluk da var .İsteksizlikte aslında cinsel anlamda zevklerimiz farklı diyebilirim .En başta hissetmiştim sonra Evlilikte yaşanan diğer sorunlarla beraber .Bende bir soğumada oldu sanırım bu .

Ne gibi zevkleriniz farklı daha ayrıntılı anlatırsan çözüm önerisi sunabiliriz. Ortak noktada buluşulur iki sağlıklı insan neden cinsellik olmuyor diye ayrılsın düzeltmek sizin elinizde

Aslında diş gösteriyorum .Konuşuyorum anlatıyorum .Fakat bencil anlamıyor .Zaten istemediğim şeyi yapacak halim yok gelmişim 40 yaşına bakalım düzelirse düzelir.Düzelmezse kendi bilir .

Ne gibi zevkleriniz farklı daha ayrıntılı anlatırsan çözüm önerisi sunabiliriz. Ortak noktada buluşulur iki sağlıklı insan neden cinsellik olmuyor diye ayrılsın düzeltmek sizin elinizde
Tensel uyumdan tutun sevişme şeklinden girin .İlk zamanlar talep ettiği analdır bilmem nedir .Yurtdışında biraz uç şeyler yaşamış bekarken .Hep para karşılığı azgın sapkın kadınlarla olmuş .Evliliğin en başında benimde nabzımı yokladı .Sert tepki verince asla o tür muhabbetlere girmedi .Ancak bende bir soğuma oldu .Zaten cinsellik dışında oldukça zor süreçlerden geçtik maddi manevi .O yıpranmışlıkta Benim duygularımı öldürdü diyebilirim .

İsteksizlik ciddi bir problem bunu çözmeye çalışın ya da evliliğinizi bitirin ama bazı arkadaşların tavsiye ettiği gibi şap falan gibi çözümlere neden kulak astınız anlayamadım.
Cinsel yönden uyumsuzsanız bitirirsiniz ya da orta noktada buluşursunuz bu kadar , şap falan ne alaka, etik mi sizce?

Yaşadıklarınız çok zor şeyler gerçekten. Ama daha çok gençsiniz. Türkiyeyi gelip bir doktora görünün bakalım. Umarım herşey gönlünüzce olur. Önünüzde uzun bir hayat var.

Online seanslar pandemi dolayisisyla her yerde mevcut
İyice araştırıp online terapi başlayın bence

Bir de soran oldu mu ya da siz yazdınız mı bilmiyorum bu sorunu bir kenara bırakırsak siz eşinizi insan olarak seviyor musunuz Yani bu hepsinden önemli bence sevginiz var mı onu kaybederseniz hiç üzülür müsünüz onsuz mutsuz olmaz mısınız önemli sorular bence

Bu soruların cevabına göre de devam etmek ya da bitirmek kararı alınabilir

çift olarak terapi alın uyumsuzluk varsa da ayrılın zaten birbirinizi mutsuz edersiniz hak talep etme vs bunlara takılma artık yani giden 2 yıl olsun senelerce mutsuz olmaktansa

Yaşadıklarınız çok zor şeyler gerçekten. Ama daha çok gençsiniz. Türkiyeyi gelip bir doktora görünün bakalım. Umarım herşey gönlünüzce olur. Önünüzde uzun bir hayat var.
Sağolun teşekkür ederim.

Aslında aşk boyutunda değilde .Sevgi var tabiki.Sinirli asabi aldatan çakal çukal biri değil .Bakalım terapi vs bazı çözüm yoluna gitçez .Olmuyorsada herkes hayatına bakacak .

Ben burda tukenmis kadindan baska birsey goremiyorum...

Bazilari sizi suclamis ama siz yorulmussunuz, bezmissiniz hayattan..bazi seyler sogutmus sizi kadin olmakdan, ilişkiden.

Cok iyi anliyorum sizi esinizin o igrenc istekleri, daha dogrusu tam soylemesede alttan alta soylemesi sizi uzaklastirmisda olabilir ( grup sex veya analdan bahsediyorum)
Sonucda saglam bi psikolojiyle evlenmemissiniz. 2. Evlilikde bu hereketler yikim olmus

Ne denir bilmiyorum dilerim en kisa zamanda duzelir hersey

Psikiyatriye gitmeyi istiyorum .Kendimi ifade edebilmem için tabiki dil konusu sıkıntı oluyor .O yüzden Türk şart .
Anladım. Onlne görüşme yapamaz mısınız Türk psikologlarla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…