İsteksizlik yüzünden gelinen nokta .

Online psikologlar ücretli değil mi ?İnanın kendi sınırlarımı bu evliliğe adapte olmak için çok zorladım .Evlendik evleneli maddi sıkıntı .Bir dönem elimize para geçti kendi evimiz vardı .Eski eşinden kalan eşyalar ev dökülüyordu .Ben istemedim onları hallettik .2 yıldır kişisel bakımımdan tutun üstüme başıma bir şey alamadım .Kendi evimizi bıraktık gurbet yabancı bir ülkeye geldik .İş yeni buldum bir hafta oldu başlayalı .Burdan ev kiralamak için borca girdik .Daha doğru düzgün eşya alamadık .Çamaşır makinesi yok elektirik süpürgesi yok .Yatak odası yok ufak koltukta iki kişi uyuyoruz .Bu sıkıntılı durumda insanın psikolojisinin düzgün durması mümkün mü .Burada her şeyi detaylı yazamadığım için bazı insanlar yanlış anlıyor .Kafanızda bitirmişsiniz çaba göstermiyorsunuz gibi .Bu iki yılda inanın sınırlarımı çok zorladım .Sabır ,sabır psikolojik olarak oldukça yıprandım .İnsanın kafası rahat olmayınca şartlar zor olunca .Aklı cinselliğe çalışamıyor ki .Her şey bir etken ancak eşim daha önce de bu şartlar altında yaşadığı için ona göre lay lay lom .

onun işi rahat herhalde hergün istiyor. oturun konuşun dicem ama halden anlamayan insanla yaşamak zor.

yada yiyeceğine içeceğini şap kullanın :)) kalkmayınca yüzü olmaz isteyemez. sizinden biraz kafanız rahatlar

Şu an o tarz şeylerde bulunmuyor .Zorlamıyor en kısa zamanda yardım alcam .Bi de böyle denicem inşallah çözüm olur .

Onun işide ağır .Aslında şap aklıma geldi ancak burada nasıl temin edicem bilmiyorum .Araştırmak lazım .

Soğumanız normal.
Muhtemelen biraz ısınsanız eşinize yetmeyecek.
Bir tik üstüne çıkmaya çalışacak. Sizi yine darlayacak gibi hissediyor olabilirsiniz.
Bence alın karşınıza konuşun.

Evliliğiniz bitsin istemiyorsanız eğer
Deyin ki bu tekliflerle başladı her şey. Aramızda cinsellik normallesse de senin bu isteklerin tekrar gün yüzüne çıkabilir.
Bunlar benim asla evet diyeceğim şeyler değil.
Uyumsuzuz çok açık.
Sen bana uyum sağlayabilecek mısın, söz verebilir misin diye sorun.

Bu konuşma her anlamda faydalı olur.
En kötü önünüzü daha iyi görürsünüz.

Onun işide ağır .Aslında şap aklıma geldi ancak burada nasıl temin edicem bilmiyorum .Araştırmak lazım .
Eczanelerde satılıyor olması gerek diye düşünüyorum.

Ama tiksindirici fantezileri de varmış yani bu sap olayı iş görür elbette ama sanirim siz eşinizden genel anlamda soğumuşsunuz. Hafta 1 e düşse bile onunla hayat geçer mi?

Siz bu evliliği bitirmek istiyorsunuz ama dillendiremiyorsunuz. Belki konuyu da o yüzden açtınız. Cesaret toplamak için. Tüm çözüm yollarını kapatmışsınız. Eşinizle çok mutsuzsunuz ve bu durum değişmeyecek gibi görünüyor. Kendinize uymayan biriyle evlenmişsiniz. Evlilikte uyum çok önemli. Bu hata çok sık yapılıyor. Yaşım ilerledi bu saatten sonra da kimse çıkmaz bari evleneyim meselesi. Ama doğru kişi olmadıktan sonra evlenmek bırakın çözüm olmayı daha da büyük sorun oluyor. Ben evliliğinizde bir umut göremedim. 2 yıldır çözülmemiş. Zaten bu durumun çözümü yok. Biriyle ya uygunsundur ya da değil. Siz bundan sonra eşiniz olmadan nasıl bir hayat kurabilirsiniz ona bakın. 40 genç denilebilecek bir yaş. Tüm ömrünüzü böyle heba etmeyin.

Sana bu zor zamaninda destek olmayacaksa ne zaman olacak pardon?
Baslarim cinselligine.

Sen zordayim dardayim nefes alamiyorum diyorsun o tepene binmeye calisiyor horoz gibi. Nerede anlayis empati insaniyet?

Cok bencil biri karsi taraf. Ustelik seni coktan gozden cikarmis. En ufak bir tartismada bosanma lafini agzina alir olmus. Hersey bu kadar basitmi?

Ben bu iliskiyi devam ettirmene neden olacak olumly herhangi bir yon goremiyorum.

Tamam denedin olmadi bosanabilirsin gayet. Giden paran olsun, giden esyan olsun, hergun 1000 kere olmektense 1 kere öl. Insanlar sifirdan baslayip neleri basariyor. Turkiyede yardim dernekleri var vakiflar var. Sana illa ki yardim olacaklardir.

Ayrica degisik fantezileri var demissin. Hollanda mi orasi? Bunlari senden talep etmeyeceği ne malum?

Cocugun da yokmus, bence iyi ki de olmamis.

Ayrica bu hayatta hic kimse icin değişmek zorunda degilsin. Sen bu halinden memnunsan boyle kal, boyle yaşa, neden surekli kadinlar birşeylerden feragat etmek zorunda??????

Tensel olarak uyumsuzluk da var .İsteksizlikte aslında cinsel anlamda zevklerimiz farklı diyebilirim .En başta hissetmiştim sonra Evlilikte yaşanan diğer sorunlarla beraber .Bende bir soğumada oldu sanırım bu .
Lütfen destek alın. İlla Türk doktor olması mı gerek?

Aslında o kadar haklısınızki anlaşılamamak çok zor .Şimdi Mayıs ayına kadar çalışıp bir miktar parayla dönmeyi planlıyorum .Zaten bu yaşıma kadar ilk evliliğimde dahil olmak üzere bazı şeylerden hep ödün vermek .Sabırla bir imtihanlar silsilesi .Bakalım Mayıs ayına kadar dişimi sıkmayı düşünüyorum.Sonrası nasıl gelişir yaşayıp görcem .Sadece bu saatten sonra bir daha evlenmeyi düşünmüyor olcam bu bir gerçek .

Aslında bir tarafım çabalamak bir tarafım bitirmek yönünde .Çabalama durumuna gelince ilk evliliğimde ben bitirdim .Sekiz sene evlenemedim .O sekiz sene zarfında bir çok erkekle tanıştım vs inanın erkeklerden nefret eder hale geldim diyebilirim .Sonra dedim Türkiye’de adamlar hepmi böyle .Hadi bu yurtdışında yetişmiş falan belki saygılı vs dir .Ancak 2 senede en başta kendini tanıttığı gibi biri olmadığını maalesef evlendikten sonra anladım .Ha şiddet aldatma vs olmadı .Fakat dediğiniz gibi uyumsuzluk bunu aslında biraz anlamıştım .Yaşla alakalı yalnız kalma düşüncesi sekiz sene hayatı tek başına omuzlamanın verdiği yük .Evlilik kararı almama neden oldu .Hatamın farkındayım .Mücadele etme nedenimde acaba toparlanır mı ilki ben sonlandırdım .İnanın bunları yaşayacağımı bilsem hiç boşanmazdım .Buna yemin ederim .Şimdide şunu düşünüyorum acaba bundan boşansam sonra pişmanlık duyarmıyım .Çünkü bir erkeği daha tanıyacak güvenecek inanacak sevecek gücüm kalmadı .İnsanın en güzel duygularını öldüren bu adamlardan gına geldi .Bir meslek eğitim şu bu olmayınca olay hepten çıkmaza giriyor .Mayısa kadar çalışıp biraz parayla ülkeye döncem .İlk işim bir psikiyatriye gitmek olacak çok ihtiyacım var buna .Yaşadıklarımı ,duygularımı aktarcam.Gerçekten yaşanan zorluklar sonrası duygularım alt üst oldu .Bir uzmanın tavsiyesine ihtiyacım var .Ona göre bir karara varcam .Hakkımda hayırlısı demekten başka tutunacak dalım kalmadı .Maddiyat yönünden kendi hayatımı idame edecek bir durumda olsam inanın erkek görmek istemiyorum o derece oldum yani .

ilk evliligi neden bitirdiniz?

2 ay sonra gideceksin derken neyi kastetmiş?
Zaten Türkiye’ye dönmem gerekiyor du .Mayıs ayında resmî işlerim var halletmem gereken .Bari mayısa kadar çalış parayla git ondan sonra boşanırıza getirdi .Bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum.Bakalım nolacak durumlar .

ilk evliligi neden bitirdiniz?
Hiç sormayın 16 sene evliydik ilk eşimle .Annemi ani kaybettim çok gençti .Yanımda duramadı bana destek olamadı bende o psikolojiyle boşanma kararı aldım .Şimdi pişmanım sekiz sene evlenemedim .Bir çok erkekle tanıştım hep kazık menfaat sonra .Bu Türkiye’den değil belki mantalite farklıdır dedim evlendim .İki yılda böyle zor geçti .Şimdiki aklım olsa ilk evliliğimi bitirmezdim .Çocuk olmuyordu benden kaynaklı .Fakat bir şekilde alışmıştı eşim .Ha ilk zamanlar çok sorun oluyordu .Ancak beni seviyordu .Böyle seks manyağıda değildi ayrıca .

uzuldum sizin adiniza , cok zor seyler yasamissiniz

kesinlikle trye donunce terapi alin. belediyelerin ya da kaymakamliklarin bunyesinde ucretsiz psi. destegi saglaniyor. mayis ayinda hemen randevu bulmak zor olabilir bu yuzden simdiden mail telefon acip ayarlayabilirsiniz. guvenli limana siginma arayisi sonrasi alinan yanlis kararlar ancak hayatta herseyin telafisi mumkun. geri gelmeyen tek sey giden zaman. zamanininizin kiymetini bilin

Duygularımı anlayabildiğiniz .Empati yaparak yorum yapabildiğiniz için çok teşekkür ederim.Fikir verdiğiniz içinse sağolun .Dediğiniz hizmetten faydalanmak için randevu olayını gerçekleştircem.İnşallah toparlarım .Biz kadınların en büyük yanılgısı bu sanırım güvenli liman arayışı .Aslında bunun için bir erkeğe ihtiyaçta yok .Müge Anlıyı takip ediyorum.Kadın kızlara eğitim eğitim meslek diyor .O yaşlarda insan uçarı düşünüyor .Sonrası işte böyle acı tecrübeler .Bir erkeğe geleceğini ipotek etmek .O kadar ağırki .

Fazla mı yüz verdiniz acaba eşinize? İnsanlar iyi günde kötü günde diye evleniyor bu neyin sabırsızlığıymış. Tamam cinsellik evlilikte mutlaka önemli ama her şey değil. Size normal zamanda da bu şekilde davranıyorsa isteksiz olmanız gayet normal bence. Sorun sizde değil eşinizin sizi değerli hissettirmemesinde. Bu yüzden içinizden gelmiyor bence

Cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır, cinselliği gereği gibi yaşayamadığını düşünen taraf haklı olarak boşanmayı ister.anladığım kadarıyla siz eski eşinizi unutamamışsınız şimdiki eşinize de haksızlık yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…