- Konu Sahibi heartless-
-
Kapıda kanlı çarşaf beklemekte bir gelenek başlarım böyle geleneğe sanki çok böyle geleneklere ihtiyacımız var çok gerekli deBu bı gelenek görenek yahu..küçücük tatlı anilarimizdan bile tartışma çıkarıyorsunuz neden?
Ben böyle istiyorum bu beni ilgilendirir ve böyle olacak
Pardon da size ne?istemiyorsaniz siz yapmazsiniz olur biter hadsiz tavir niye?
İnsanların tercihlerine saygı duyun.
Helal olsun katılıyorum artık bılınclensınler bu kör cehalet dursun.Tuz muş,çarsafmış,bohcaymıs yeter artık ya .Kapıda kanlı çarşaf beklemekte bir gelenek başlarım böyle geleneğe sanki çok böyle geleneklere ihtiyacımız var çok gerekli de
Siz tuzlu kahveyi karşıdakinin tercihi olduğu mu sanıyorsunuz
Vala beni seviyorsan içeceksin diyen birine tahammül edilmez
Asıl hadsizlik birne istemediği bir şeyi zorla yaptırmaktır bunun farkına varın
Ben yapmadım tuzlu kahve falan.Her piyasaya sürülen adeti yapsaydik..Öyle sevgili ile beş sene çıkma kaynana ile üç sene ahbaplık da olmazdı..Bu kuralı âdeti ben mi cikardim piyasaya surdum ? Adettendir yaptim sen ic otur
Yok o da içmeyecekti büyük ihtimal konudaki kv gibi sormadım ama:)Fedakar abi
Tuzlu kahve benim ve karşımdakinin tercihi kime ne size ne:)..haddi bilmek lazım.herkezin hayatına burnunuzu sokamazsiniz.Kapıda kanlı çarşaf beklemekte bir gelenek başlarım böyle geleneğe sanki çok böyle geleneklere ihtiyacımız var çok gerekli de
Siz tuzlu kahveyi karşıdakinin tercihi olduğu mu sanıyorsunuz
Vala beni seviyorsan içeceksin diyen birine tahammül edilmez
Asıl hadsizlik birne istemediği bir şeyi zorla yaptırmaktır bunun farkına varın
Bir de tuzlu kahveye takılmış insanlarKonu ne olursa olsun İnsanlar birbirine saygı duyması gerektiğini unutmuş yahu..artik nasıl dünya da yasiyorlarsa..
Size ne yahu isteyen istediği gibi yaşar sanane banane bu kişinin kendisini ilgilendirir..
Tercih eder ya da etmez..herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.
Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Annenin falan gazına gelip sakın sakın kayınvalidenle sorun çıkarma. Evlenirsin, seneler sonra "ne salakçaymış" der geçersin. Biraz geniş gönüllü olun yahu.. Ben eşime tuzlu kahve bile yapmadım; normal bi kahve yapıp ikram ettim. Ne gerek var ya bu işlere??
Şöyle saçma adetler yüzünden kimseyle aranızı aramayın. Bu tuzlu kahve yüzünden ölen damat varIyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Annen ne fitneci kadinmiş hemen başlamiş ilk günden dedikoduya.tuz basarsan olucagi budur ne bekliyodunuz tamamini içmesini miIyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Ona bakarsak kına gecesi yapmamazin kina yakmamamizin nedeni erkeğin yoluna kurban olduğumuzu gösteriyor
Ve genellikle eskiden ağlayarak kendi ailesini bir daha çok zor göreceğini düşünerek hüzünlü geçermiş bu tören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?