• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

Ben burayi okuyan bir erkek olsam yabanci kiz arardim herhalde. Sabah yeni gelin ev temizlemez konusu, simdi damat tuzlu kahveyi neden bitirmedi, offf...
Ya ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii

Ya ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii

Biz de sana diyoruz ki, "Annesi kıyamamış oğluna! Kibarlığından da -yapmayın şöyle şeyler- dememiş, üzerini örtmüş kendi fincanına geçirip getirmiş"

Annesi.
Oğlunun zehir içmesini istememiş.
Oğlu olası bi zehirlenmeden, kalpten gitmesin diye önlem almış.
Kıyamamış, belki çocuğunun midesini, dilini damağını, yemek borusunu düşünmüş.
Çocuğu, canı.
Anladın?
Sen iç işte tuzlu kahveyi diyoruz sana, bi iç aynı yaptığın gibi ondan sonra içir elin evladına.

Banada çok saçma geliyor tuzlu kahve meselesi ben hiç uğraşmadim öyle işlerle kimsenin ağzının tadını bozmaya gerek yok böyle güzel bir günde

Ben de sizin hareketinize takıldım, madem adetti yaptınız bir yudum aldıktan sonra niye tamam demediniz? Siz merhametli olsaydınız kayınvalide müdahale etmek zorunda kalmazdı değil mi?

Çok kaynana başlığı acilicak gibi duruyor. Adet diye diye öldürülen damatlar var onun için ben sevmem öyle şeyleri. Benim manitaya bol şekerli yapmayı düşünüyorum fnfnfjd
Durduk yere dertlenmek bacım. Kötü niyetle de yapmış olsa çok küçük bı mesele zaten

Bana Kayınvalide adayı çok olgun ve nazik geldi. Oğlunun zehirlenmesine göz yummak istemedi, ama sizinde kalbinizi kırmadan dökmüş.
Sizin anneniz bana garip geldi.
Tuzlu kahvenin son iki yudumunu döktü diye ortalığın gerilip araya mesafe konması cok ama çok yanlış.

Sizin anneniz güya mesafe koy diyerek sizi "düşünmüş" ya heh işte kayınvalidenizin yaptığı devede kulak kalır :KK66:

Çok kaynana başlığı acilicak gibi duruyor. Adet diye diye öldürülen damatlar var onun için ben sevmem öyle şeyleri. Benim manitaya bol şekerli yapmayı düşünüyorum fnfnfjd
Durduk yere dertlenmek bacım. Kötü niyetle de yapmış olsa çok küçük bı mesele zaten
Bende o gün gelirse bol şekerli yaparım herhalde. Ağzımızın tadı bozulmasın konseptiyle bardaga şerbet dökmek :KK48:
Olurda içemezse ve annesi dökerse bozulmam. Hatta bir iki yudumdan fazla içmesinide beklemem. Sonuçta bunlar eski adet ve bende gelinin yapması gereken eski adetleri yapmak istemem

Ben bu adeti çok saçma buluyorum ya .
Şeker atın ya yazık günah

saka yaptgnizi soyleyin. cidden annenizle beraber buna mi takildiniz. kadina ben aferim diyorum. cok dogru bi hareket yapmis. hem sizi kirmamis hem ogluna icirmemis. yav tansiyonunu oynatcaksiniz belki tuz mi kaldi ya.

kadın oğlunun kahveyi içemediğini anlamış ve sizi de gücendirmemek adına kendi kahvesiymiş gibi dökmüş gayet dengeli bir davranış.Asıl ben annenizin tavrına anlam veremedim.Sudan sebeple şimdiden kayınvalidenizle mesafeli ol demesine

Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?

Cidden ana kiz buna mi takildiniz?:rolleyes:
Ici acimistir kadinin, evlat yani, mudahale etmis nolcak?
Annen bence herseyi konusup seni doldurmakla cok hata yapiyor.

Bilmem belkide ama ayip ya

Ayip olan kahvenin icini tuz madenine cevirmek ve onu ana kiz icilmesini beklemeniz, ayrica annenizin yemeden icmeden bu sacmaliga mudahaleyi kostur kostur size anlatmasi.
O kadincagizin adi kaynana olacak sizin anneniz kaynanadan beter kusura bakmayin.
Bende tuz attim bi fiske esimin kahvesine, gayet icti biraz eksidi surati o kadar.

Bu kadın başınıza iş açar . Belliki çok korumacı. Birkere size benim kahvem diyerek numara yapmış amaç sizi gücendirmemek olsa annenizin size söyleyeceğini bilerek yapmazdı o hareketi. Oğluşuna kıyamamış resmen. Tuz olayı banada saçma geliyor orası ayrı ama bu kadın çok korumacı bence.

Cok sacma bir adet. Hala yapilmasi sasirtici.
Yazik Ben kiyamazdim kahveyi tuz doldurup icirmeyi. O kadinin yaptigini yadirgamadim, bende oglumun degil kimsenin icmesini istemrzdim.

Asalim artik bôyle adetleri, yil olmus bilmemkac..

Back
X