Merak etme o gun çok guzel olacaksın :) Beni böyle sev dizisinde Ayşem'in elbisesi çok hoşuma gitmişti onu istemeye geldiklerinde. Pudra rengi, yakalı, tülden etekleri uçuşan bi elbiseydi. Siyah kurdelası vardı belinde. Ah ah.. Bigun beni de istemeye gelirler mi ?
Kızlar 34 bedenim ama vücut tipim armut ve omuzlarım küçük. Yani 34 beden bir elbisenin omuz, sırt ve kol altı kısmı büyük geliyor genelde
O dediğiniz elbiseyi de bulamadım
Kızlar 34 bedenim ama vücut tipim armut ve omuzlarım küçük. Yani 34 beden bir elbisenin omuz, sırt ve kol altı kısmı büyük geliyor genelde
Eki Görüntüle 807914 Bahsettiğimiz elbise bu.Diz altına yakın,sende bu şekilde sade bir elbise diktirebilirsin.Hem cici hem hoş:...
Bu dantelli kumaşlardan satılıyor, ayrı dantel de satılıyor ama renkler beyaz, krem, siyah ve mor. Moru çok iğrenç belirteyimTek seçenek siyah kalıyor. Kumaşı biz kısa elbise için dantelsiz likralı kumaşı 45e almıştık...
Büyük bir şehirde değilim ama bir kaç yer var; koton, tokuş, ayhan, ipekyol falan...Koton ve ayhana baktım beden yok zaten herkes sömürmüş elbiseleri:)
Tokuşla ipekyolda pahalı gerçekten, 100'ü geçmemeli
10 gün kaldı nişanıma.
Nİşan elbisem hazır ama ev nişanı için abartılı biraz yani onunla karşılayamam onları.
Sade bir elbise alayım dedim ama bir haftadır ara, tara bulamadım. Beden yok, daraltma işlemi falan da istemiyorum maymuna dönüyor elbise.
Bari dedim şık bir gömlek alayım, pantolon giyerim ya da etek. Gömlekte de beden bulamadım etekte de. Ne yapıcam ben yaBir türlü beden bulamıyorum. Sırf bu yüzden üzerime olan 3-4 kıyafetim var dön dolaş aynı şeyleri giy ama böyle bir durumda ne giyilir ki?
Saçma sapan kötü bir penyeden sarı bir elbisem var o da olmaz herhalde...
Şaştım ne yapsam...
Terziye de diktirsem ne diktireceğimi de bilmiyorum ayrıca ne kadar tutar 100'ü geçmemeli...
Aksilikler yakamı bırakmıyor haftalardır
Farkettim canım boşalttımşimdi :)Canım mesaj kutun doluymuş .
Merak etme o gun çok guzel olacaksın :) Beni böyle sev dizisinde Ayşem'in elbisesi çok hoşuma gitmişti onu istemeye geldiklerinde. Pudra rengi, yakalı, tülden etekleri uçuşan bi elbiseydi. Siyah kurdelası vardı belinde. Ah ah.. Bigun beni de istemeye gelirler mi ?
10 gün kaldı nişanıma.
Nİşan elbisem hazır ama ev nişanı için abartılı biraz yani onunla karşılayamam onları.
Sade bir elbise alayım dedim ama bir haftadır ara, tara bulamadım. Beden yok, daraltma işlemi falan da istemiyorum maymuna dönüyor elbise.
Bari dedim şık bir gömlek alayım, pantolon giyerim ya da etek. Gömlekte de beden bulamadım etekte de. Ne yapıcam ben yaBir türlü beden bulamıyorum. Sırf bu yüzden üzerime olan 3-4 kıyafetim var dön dolaş aynı şeyleri giy ama böyle bir durumda ne giyilir ki?
Şaştım ne yapsam...
Terziye de diktirsem ne diktireceğimi de bilmiyorum ayrıca ne kadar tutar 100'ü geçmemeli...
10 gün kaldı nişanıma.
Şaştım ne yapsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?