- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Aynen bunu anlatamiyorum isteNe sacma sey salonda istenip kahveler ikram edilecek Allahin emri denilecek verdik gitti hayde calin bi muzik ordan nisan baslasin mi olcak.
Beni huzursuz eden sey nisanlimin lafini degistirmesi. Benimle baska anlasmasi. Sonrada düsüncelerinin degismesi normal mi ?Soyle yapin ilk gun istesinler.ertesi gunde salonda nisan.gorumce sizin orda yapsin sacini basini.mustakbel esine soyle olmaz oyle istemiyorum ben de ailem de.olmadi gelmiyversin gorumce be.
ufffff bunları ne kladar cok abartıyorsunuz. her iki tarafta.Selamlar yine ben...
Bu sefer benmi abartiyorum bilmiyorum o yüzden size sormadan konuyu kestirip atmiyayim diye düsündüm. Konuya geleyim benim nisanimolucak. Ayni günde isteme olsun dedik. Erkek tarafi uzaktan diye. Isteme ama evde olucak yüzüklerde salonda takilcak diye. Herkez tamam dedi. Benim görümce hanim simdi kalkmis diyorki o sacini yaptircakmis. Gec yola cikcaklarmis o yüzdende. Yetisemezsek salonda yapalimmis? Ya ben salonda mi verilicem. Nisanlimin annesi babasi tamam demisken. Simdi niye böyle oluyor? Sevgilimde daha düne kadar evde olucak derken. Salonda olucak gec kalirsak diyor. Yani beni buna alistirmaya calisiyor. Sizce benmi bu konuyu abartiyorum? Cünkü benim ailem böyle biliyorken ben yine nasil degistirdik dicem.
Sanırım konu sahibi nişanlısı onun fikrini almadığı için emrivaki olarak görmüş. O yüzden tepkili ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti. Özellikle son kısmı.ufffff bunları ne kladar cok abartıyorsunuz. her iki tarafta.
kızın soruınu nasıl ççözülür : örnek : ayarlar kuaförünü erken kalkar. halleder.
diğer mevzu da : sizde önce misafileri evde agırlayıp sonra buyrun salona geciyoruz mu diyeceksiniz? git gele ne gerek var. salonda isteme olsun ne olacak ki ? zaten herkes herşeyi biliyor. herşey bir formaliteden ibaret.
ayrıca değişiklik olur. 200 kişi aynı anda buna şahit oluır ve alkışlarlar ne olacak yani..
bundan bile orta yolu bulamassanız ki bu cooookk basit bir mevzu. daha cetrefilli bir sorunda neyi nasılş konuşup uzlaşacaksınız bilemedim....
konuşuın konuşun. böyle ama böyledi idi ne yapsak degiştirsek mi böylesi daha mı mantıklı diye konuşun. önyargı olmadan kaprisleri kenara bırakarak uzlaşın. kız veriyorız erkek veriyoruzz hııhh yaparsanız bu iş olmaz...
ufffff bunları ne kladar cok abartıyorsunuz. her iki tarafta.
kızın soruınu nasıl ççözülür : örnek : ayarlar kuaförünü erken kalkar. halleder.
diğer mevzu da : sizde önce misafileri evde agırlayıp sonra buyrun salona geciyoruz mu diyeceksiniz? git gele ne gerek var. salonda isteme olsun ne olacak ki ? zaten herkes herşeyi biliyor. herşey bir formaliteden ibaret.
ayrıca değişiklik olur. 200 kişi aynı anda buna şahit oluır ve alkışlarlar ne olacak yani..
bundan bile orta yolu bulamassanız ki bu cooookk basit bir mevzu. daha cetrefilli bir sorunda neyi nasılş konuşup uzlaşacaksınız bilemedim....
konuşuın konuşun. böyle ama böyledi idi ne yapsak degiştirsek mi böylesi daha mı mantıklı diye konuşun. önyargı olmadan kaprisleri kenara bırakarak uzlaşın. kız veriyorız erkek veriyoruzz hııhh yaparsanız bu iş olmaz...
Sanırım konu sahibi nişanlısı onun fikrini almadığı için emrivaki olarak görmüş. O yüzden tepkili ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti. Özellikle son kısmı.
esim dugunumuz olurken ablalari yengesigil sac da boyuycaz diye tutturdular. kuaforle anlasilmis onceden sac yaptirma makyaj vs diye fiatta anlasmislar.boyamada cikinca hem is uzuycak onlari bekliycez hemde fiat ikiye katlancak esim bi sinirlendi cebinde para varmi diye soran yok birde onlari o kadar saat bekleyemeyiz fotograf cekimi aksama nikah vs var diye tepkisini koydu.boyuyacak olan boyatsin ben ugrasamam onlarla dedi herkes geri adim atti.nisanlin biraz tepkisini koysun kardesine.
Guzelce kavga etmeden derdini anlat bi konusmayi dene.Koymuyor tepkiyi gelip bana koyuyor
Ben son anda planların değişmesinden hoşlanmam ayrıca bu olay sadece seni değil beni de ilgilendiriyor. Fikrimi alman gerekiyordu. İsteme evde olacak de geç. Kararlı ve net ol.Benim sorun ettigim nisanlimin basta tamma deyipde sonradan lafini degistirmesi
Aynen bide kendi bastan böyle söyleseydi tamam derdim. Ama sonradan lafini degistirmesi beni düsündürüyor. Evlenincede böyle bir lafta degisirmi diye
Gorumce hanimin saci illa erkegin memleketinde olacakmis gec geleceklermis.İyi de eve girdik hoşbeş ettik kahve içtik istedik iki saat sürer en az
Sizi de alıp nişana mı geçecekler hemen
Sizin saçınız da yapılı olacak isteme salondaki nişana uygun giyinip evde mi olacak
Çözüm sabah çıkarlar öğlen gibi gelir yemek yerler üstüne kahve içip isterler
Sonra erkekler oturur görümce sen işte başka kim varsa kuaföre gider
Gelir giyinir salona gidersiniz
Bu olmazsa da direkt nilan olur salonda yani salonda isteme çok alakasız olur
İstedik bitti hadi nişan yakışık olmaz
e bunu da nilşanlına sorsan? sevgili nişanlım biz böyle konuşmuştıuk ama sizinkilerde böyle diyor aksi birşey söyleyip aramız kötü olsun istemiyorumn ama aklımdan olur olmazları tartıyorum garip geliyor ? sen nedersin ? seninkiler sana birşey dedi mi demedi mi? sorsana.... kızmadan yumuşak bir ses tonu ile. ayrıca bizimkilerde sac baş yaptıracaklar kuaörler ayarlanınca dükkanı erken acarlar kardeşinde sacını yaptırır genc kız belki bilmez böyle şeyleri ne yapsak ne desek ?Benim sorun ettigim nisanlimin basta tamma deyipde sonradan lafini degistirmesi
Aynen bide kendi bastan böyle söyleseydi tamam derdim. Ama sonradan lafini degistirmesi beni düsündürüyor. Evlenincede böyle bir lafta degisirmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?