Isteme mevzusu

Canim benim ısteme söz nisan hepsi aynı gün bizim evde olmuştu gayet guzeldi:) nisanlinin kararini degistirmesi hoş değil ama belliki o da arada kalmış.çok dert ediyorsan babanı devreye sok. Allah her daim mutlu etsin. Bunlar ufak şeyler

Nasil politik davranmami önerirsiniz

Bende onu düsünüyorum izin verirlermiydi diye

Sagol ablam icimden gecenleri aynen yazdin

4 saat

Mesafe çok değilmiş ki

Çıksınlar 8 de gelsinler öğlen

Yesinler yemek içsinler kahve alsınlar kızı oldu saat 3 çıkın görümce vs kuaföre gidin 6 da hazır olun gidin nişana

Yani görümce kuaföre gidecekse de 8 de gitsin 9 da çıksınlar

Bilmiyorsa ben bunu sansa mi birakayim... evlenince böyle seylerden cok korkuyorum
Eğitime yatkın olduğunu düşünüyorsan, ve gerçekten birbirinizi seviyorsanız denersiniz. Benim eşim de kizkardeslerinden çok etkileniyor, ama beni de gerçekten sevdiği için neticede doğru yolu buluyor ama beni yoruyor bazen

Bilmiyorsa ben bunu sansa mi birakayim... evlenince böyle seylerden cok korkuyorum

Sansa birakma tabiki. Ordan burdan cekmekle ilgisi yok. Ailesinden birinin makul olmayan bir istegiyle o tarafa kayaniliyorsa bir ömür nasil gececek. Arkadaslar fazlaca normal karşılamış anlam veremedim dogrusu. Nişanlinin bunu sana yansıtmasi bile hata. Kiz kardesine oyle sey olmaz diyecek ve sana soylemeyecekti bile ama bunun yerine plani değiştirmeye kalkiyor. Arada falan kalmamis yani. Adam kizkardesini dinlemiş. Arada kalınacak bir durum da yok zaten.

Konus nisanlinla. Bunun uygun olmadığını anlat.

Allah'ım ya ben de şu isteme merasimini anlamıyorum. Biz eşimle birbirimizi sevdik evlenmeye karar verdik evlendik. Ben eşya mıyım ki birileri beni birilerinden istiyor, birileri birilerine veriyor? Ayrıca zaten cevabı belli değil mi istedikten 15 dakika sonra nişanlanacağınıza göre baban seni çoktan vermiş. Biri saçma sapan adetleri çıkarıyor herkes de peşinden gidiyor. Boşverin huzurunuza mutluluğunuza bakın siz...

Saçmalık ötesi bir sebep. Ayrıca o ne bencil anlayışsiz ailemin de bu kadar saçma bir sebep yüzünden planı bozuyorlar. Yuh diyorum. İşte bunlar ufak ama çok önemli ipuçları. Bu aile sana çektirir. İnş zarar görmezsin

Aklim cok karisik belkide nisan stressi diyorum. Ama nisandan sonra cok dikkatli gözlemlicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…