Isteme mevzusu

Kiz sen evlimisin ne guzel muhabbet ediyon sen oyle isi biliyon ha..

yo bence salonda da isteme olabilir.. ne olacak zaten belli.. herkes oraya ne amacla geldigi de belli.
yüzyılık bir hatıra olur. insanlar evlilik teklifini değişik yapayım diye kendilerini yırtıyor..

görümce kaç yaşında ? ona bir yoprum yazayım sonra gidip yerleri sileyim

görümcenin keyfi için gelenek görenek mi değiştirilirmiş yaw, bayağı saçma olmuş, o zaman görümce hanım istemeye değil nişana katılsın, bence abartmıyorsun, görümcenin saçı için adet değiştirenler yarın ne yapmaz

Sanırım konu sahibi nişanlısı onun fikrini almadığı için emrivaki olarak görmüş. O yüzden tepkili ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti. Özellikle son kısmı.
emrivakilik var ama bunlar çözülür. akıllı kadın kocasını döndürür. erkekler az salaktır. cekip cevrilmek ister. bunu da biz yaglı ballı sözlerle, akıllı davranarak yaparız.
yani konşuşmak lazım.
cocukda genctir bu kızda genc. e belli görümce de cocuk gibi. herkesin bir hayali hevesi var.

Cok haklisiniz. Bundan sonra öyle yapicam

Champagne seni daha çok buralarda görmek istiyoruz

Kocan sansli o zaman ne diyeyim ogrenecek cok seyimiz var o zaman.
zor yıllarımız oldu da şimdi o da aynı söyler. diger çiftleri gördükce sen benim en büyük şansımsın der. prenses ve melek oıldugumu da arada söyler ..ay ben tatlı öküzümü cok seviyorum beeeee ..bugunde eve gelecek insaalh

N Napicagimi Bilmiyorum ya işte daha isteme olmadan verilecen belli olunca böle oluyor..nasılsa aldık kızı formalite olsun diye salonda iki sözle mi isteme olucak siz kız tarafı olarak ağırlığınızı koyun ..hem madem salonda nişan olucak nie aynı gün isteme oluyor şimdikileri anlayamıyorum körmügözü bikere daha gelsinler nişan için...benimkiler taaaaaaaaa hataydan ankaraya bi istemeye bi hafta sonrada nişan yapmaya geldiler ..izin vermeyin böle bişiye

Champagne seni daha çok buralarda görmek istiyoruz
thanks baby :) seni de hep buralarda görelim :)
her zaman gelemiyorum. bu aralar cok cok yoruldum calış calış beynim patladı. 2-3 gunden beri izin verdim kendime KK gunu ilan ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…