- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
- Konu Sahibi Tasbebek09
Sonrasında yazmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ilk önce tanışma olmalı.Siz bile tanımıyorsunuz.İyi cesaret sizdeki direkt istemeMerhaba kızlar 5 yıllık ilişkim var sevgilim evlenme teklifi etti. istemeye gelcekler. Babama bugün söyledik.
kim filan diye baya sordu. Ailesini tanımıyoruz filan diye sorun etti (sorun etti derken tereddütte kaldı).aileyi tanıyan biri var mı? Kimlerden filan sordu da sordu ben onun ailesi ile tanışmadım o da benim ailemle.
5 saatlik mesafe var aramızda. İstemeden önce acaba tanışma mı olsa diye düşündüm. Aslında biz direk isteme diye düşünmüştük ama babam böyle kem küm edince tanışma olması daha mı uygun olur? Erkek arkadaşımın işi de izin konusuna sorunlu ondan iki defa gel git olcak onlara da ondan bi kere isteme olsun diye düşünmüştüm ben de. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Kızlar
Babama söyledim isteme değil de tanışma yapalım dedim önce. Çok tepkisiz davranıyor. Anlamadım ben bu işi. Hiç bişey demiyor yönlendirmesini bekliyorum şöyle yapalım böyle yapalım diye yok tepkisiz çok moralim bozuldu![]()
Kızlar
Babama söyledim isteme değil de tanışma yapalım dedim önce. Çok tepkisiz davranıyor. Anlamadım ben bu işi. Hiç bişey demiyor yönlendirmesini bekliyorum şöyle yapalım böyle yapalım diye yok tepkisiz çok moralim bozuldu![]()
Alla alla ondanmi gelmemisler esin tanismaya geldigindeÖnce babama söyledim "baba benimle evlenmek isteyen biri var"... Canım babam biraz afalladı... Sonra kendine gelip, sizin babanızın sorduğu gibi peşpeşe sorular sordu. "iyi tanımak lazım" dedi. "Nasıl tanıyacağım? Gelsin sen tanımak ister misin?" dedim. Olur dedi. Eşimi ailemle tanıştırmak üzere evimize davet ettim. Yalnız geldi. Babam, annem, ablam ve ablamın ailesi ile tanıştı. Sonrasına ben hiç karışmadım. Babam eşimi çok sevdi. Düzgün bir insan olduğunu düşündü. Eşime "ailen nerede oğlum, gelsinler" dedi. Bir hafta sonra eşim ailesiyle birlikte geldi.
Not: Eşimin ailesi 12 yıldır beni halen sevemediEvlenirken onlara hiçbirşey sorulmamış, beni beğenip beğenmedikleri sorulmamış diye